belangrijkste apps onderaan als een soort werkbalk laten zien?

belangrijkste apps onderaan als een soort werkbalk laten zien? discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens mij is het mogelijk je belangrijkste apps die normaal onderaan staan ook te laten zien zonder dat je op de zwarte knop hoeft te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 January 2012, 10:24
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 85
Standaard belangrijkste apps onderaan als een soort werkbalk laten zien?

Volgens mij is het mogelijk je belangrijkste apps die normaal onderaan staan ook te laten zien zonder dat je op de zwarte knop hoeft te drukken? Ik bedoel dus dat ze altijd zichtbaar zijn en dat je dus sneller kan wisselen van applicaties onderling. Ik zag een filmpje op Youtube erover maar kan het helaas niet meer vinden.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 January 2012, 12:56
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.142
Standaard

daar zul je een jailbreak voor nodig hebben, kleine tip gezien al je vragen. Probeer ook eens de zoekfunctie te raadplegen. veel vragen zijn vaak al eerder gesteld en beantwoord, en deze draadjes bevatten vaak veel bruikbare info.
  #3  
Oud 8 January 2012, 13:24
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.891
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Locklauncher...

Maar vereist idd. een jailbreak...
  #4  
Oud 8 January 2012, 14:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
Locklauncher...

Maar vereist idd. een jailbreak...
Is toch niet voor iPad.
  #5  
Oud 8 January 2012, 21:01
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door debroei Bekijk bericht
daar zul je een jailbreak voor nodig hebben, kleine tip gezien al je vragen. Probeer ook eens de zoekfunctie te raadplegen. veel vragen zijn vaak al eerder gesteld en beantwoord, en deze draadjes bevatten vaak veel bruikbare info.

het spijt me, zal er op letten, maar probleem is ook dat ik nog niet thuis ben in alle terminologie dus das dan weer lastiger zoeken

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door debroei Bekijk bericht
daar zul je een jailbreak voor nodig hebben, kleine tip gezien al je vragen. Probeer ook eens de zoekfunctie te raadplegen. veel vragen zijn vaak al eerder gesteld en beantwoord, en deze draadjes bevatten vaak veel bruikbare info.
Ja maar ik heb 5.0.1 dan kan dat toch nog niet?

Laatst gewijzigd door colliehome; 10 January 2012 om 08:26. Reden: edit functie gebruiken
  #6  
Oud 10 January 2012, 08:27
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Niemand zei dat je deze iPad kon jailbreaken enkel dat je er een jailbreak nodig voor hebt.

Let ook een beetje op waar je je draadjes neerpoot. "iPad Apps" was duidelijk hier de juiste plaats voor en niet accessoires. (heb het reeds verplaatst)
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #7  
Oud 10 January 2012, 10:27
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 85
Standaard

nogmaals mijn excuses
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:14.