Hoe kan ik Skype gesprek opnemen zonder ontgrendelen ???

Hoe kan ik Skype gesprek opnemen zonder ontgrendelen ??? discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Als mijn ipad overgaat als er iemand belt, moet ik eerst ontgrendelen en mijn code invoeren. Kan ik opnemen zonder ontgrendelen???...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 April 2014, 11:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 September 2013
Berichten: 57
Standaard Hoe kan ik Skype gesprek opnemen zonder ontgrendelen ???

Als mijn ipad overgaat als er iemand belt, moet ik eerst ontgrendelen en mijn code invoeren. Kan ik opnemen zonder ontgrendelen???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 April 2014, 15:30
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

In het toegangscherm op de mededeling naar rechts vegen. Geldt voor elke mededeling.
  #3  
Oud 22 April 2014, 11:22
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

En, is het al gelukt ?
  #4  
Oud 22 April 2014, 14:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 September 2013
Berichten: 57
Standaard

Nog niet geprobeerd . Vanavond even testen. Maar betwijfel het.
Als Skype overgaat als ik gebeld wordt moet ik altijd eerst ontgrendelen en dan mijn code intoetsen. Daarna naar de Skype app gaan en dan kan ik pas het gesprek aannemen.
Ik laat het nog weten.
  #5  
Oud 22 April 2014, 14:29
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Je kunt geen actie uitvoeren van apps van derden buiten de app zelf, dus een Skype-gesprek aannemen gaat ook niet lukken.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico

Laatst gewijzigd door Bubbly; 23 April 2014 om 03:39. Reden: Aannemen*
  #6  
Oud 22 April 2014, 16:28
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Je kunt geen actie uitvoeren van apps van derden buiten de app zelf, dus een Skype-gesprek opnemen gaat ook niet lukken.
Hier wordt bedoeld: Opnemen in de betekenis van aannemen. En wat bedoel jij ?
  #7  
Oud 23 April 2014, 03:39
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Hier wordt bedoeld: Opnemen in de betekenis van aannemen. En wat bedoel jij ?
Oh ja, opnemen is dubbelzinnig Ik bedoel aannemen ja

TS wilt Skype-gesprekken kunnen aannemen op het vergrendelscherm zonder te ontgrendelen, dat is niet mogelijk.
  #8  
Oud 23 April 2014, 09:04
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 September 2013
Berichten: 57
Standaard

Ja hoor Beech43 heeft gelijk. Op de mededeling naar rechts vegen en kan ik gelijk het gesprek aannemen.
Hartstikke bedankt.
  #9  
Oud 23 April 2014, 15:32
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dus je hoeft je toegangscode op een iPad niet in te voeren bij het ontgrendelen als er een Skype-gesprek binnenkomt?

Wat vreemd…
  #10  
Oud 23 April 2014, 19:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 September 2013
Berichten: 57
Standaard

Ik deed altijd eerst ontgrendelen en toegangscode invoeren als er een gesprek binnenkwam. Maar gisteren getest. Op het zwarte scherm de melding wegvegen en Skype aannemen. Werkt wat vlugger.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan gesprek niet altijd opnemen? nijsmaarten Jailbreak apps en thema's 6 28 June 2012 21:31
Kan binnenkomend gesprek niet opnemen wdebitewari iPhone algemeen 7 22 June 2009 22:00
kan inkomend gesprek niet opnemen lema iPhone algemeen 4 8 April 2009 22:46
Kan telefoon niet opnemen, hoe kan dit? wermar iPhone algemeen 5 14 September 2008 14:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:00.