Vraagje over mijn 3G voor iPad 2

Vraagje over mijn 3G voor iPad 2 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Ja ik heb een raar probleem gister avond heb ik mijn ipad 2 laten updaten naar IOS 5. De setup verliep goed alleen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2011, 18:06
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Locatie: Antwerpen
Berichten: 29
Exclamation Vraagje over mijn 3G voor iPad 2

Hallo mensen,

Ja ik heb een raar probleem gister avond heb ik mijn ipad 2 laten updaten naar IOS 5. De setup verliep goed alleen nu merk ik iets.... als je een gejailbreakte ipad hebt gehad ja dan kon je via sbsettings 3G en Data apart aanschakelen, maar nu heb ik deze keer geen jailbreak op de ipad gedaan. Maar ik krijg geen 3G teken bovenaan enkel E teken van men provider. Dus ik vermoed dat die setting nog uitstaat ofzo... Ik ben zelf ook in bezit van een iphone 4 en daar kan je wel via Instellingen --> Algemeen --> Netwerk --> Schakel 3g in en mobiele data zien, alles eigenlijk wat met netwerk te maken heeft staat daar eigenlijk. Op mijn Iphone 4 werkt alles prima maar bij de ipad 2 zie ik geen optie voor 3G aan of uit te zetten.

Iemand die mij advies kan verstrekken?

Mvg
Barry
__________________
Mvg
Barrybe
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2011, 21:45
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Locatie: Antwerpen
Berichten: 29
Standaard

Niemand hier een idee? hoe het juist zit met de 3G van de ipad...
  #3  
Oud 14 October 2011, 23:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2010
Berichten: 255
Standaard

Op de iPad kun je inderdaad 3G niet uit- of aanzetten, dat kan op een iPhone 4 of 3GS wel. Bij de iPad schakelt het netwerk automatisch tussen 2G en 3G.
  #4  
Oud 14 October 2011, 23:24
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Locatie: Antwerpen
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joost1234 Bekijk bericht
Op de iPad kun je inderdaad 3G niet uit- of aanzetten, dat kan op een iPhone 4 of 3GS wel. Bij de iPad schakelt het netwerk automatisch tussen 2G en 3G.
ja dat klopt maar inmiddels heb ik al zelf uitgevogelt hoe ik dit probleem oplost blijkbaar heeft het te maken met 1 van de backups dat itunes gedaan heeft met de JB erop met sbsettings waar de toggle voor 3G uitstond en zo gebackupt heeft. Want nu doe ik een nieuwe instal en alles blijkt te werken

Dus probleem is opgelost

Joost welke jb gebruik jij nu dan voor iphone 4
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: iPad 2 3G vraagje zegmaarwillem Jailbreak 2 8 July 2011 15:21
iPad: Jailbreak ipad 1 vraagje Inimieni Jailbreak 1 23 April 2011 04:21
Vraagje over mijn factuur. Nilzeh. T-Mobile 6 24 July 2010 13:06
3g ipad vraagje b00n iPad algemeen 3 27 March 2010 22:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:00.