Ipad geeft aan Simlock actief

Ipad geeft aan Simlock actief discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Zojuist Ipad geupdated met 5.0 software. Ipad start opnieuw op, maar nu krijg ik op het scherm de volgende melding: Simlock actief Plaats een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15-10-11, 22:47
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 2
Standaard Ipad geeft aan Simlock actief

Hallo,

Zojuist Ipad geupdated met 5.0 software. Ipad start opnieuw op, maar nu krijg ik op het scherm de volgende melding:
Simlock actief
Plaats een geldige simkaart zonder pincode om de iPad te activeren.
Ik heb geen geldige simkaart zonder pincode.

Op Itunes krijg ik de volgende melding als ik naar mijn ipad ga:
De SIM-Kaart in deze Iphone is met een PIN gelocked. U moet een nieuwe versie van iTunes installeren en uw Iphone opnieuw verbinden.
Volgens iTunes heb ik al de nieuwste versie.
Ook krijg ik nu alleen Ipad te zien, voorheen Ipad van Karen

Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Karen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-10-11, 23:34
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 282
Standaard

Al geprobeerd de kabel even uit je iPad te halen en er daarna weer in te doen?
  #3  
Oud 15-10-11, 23:44
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 63
Standaard

Je moet de pincode even van je toestel halen denk ik
  #4  
Oud 16-10-11, 00:00
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 2
Standaard

@Alvani: al geprobeerd. Werkt helaas niet.
@Peter: hoe bedoel je? Ik heb volgens mij nog nooit een pincode hoeven in te voeren op mijn ipad. Ik had wel een simkaart, maar abonnement al een ruim een half jaar opgezegd. Simkaart eruit gehaald en weggegooid.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Simlock actief .PhameUs Unlock 0 06-08-11 15:16
simlock actief arie1961 iPhone algemeen 0 23-02-11 00:22
Simlock actief maarten_engelse Archief 3 25-12-09 18:09
simlock geeft telkens unlock aan esraninthe Unlock 1 15-04-08 23:09
"simlock actief" bij aan/uitschakelen EDGE jaz075 Archief 4 10-01-08 23:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:17.