iPad 2 met 3G activeren, na fabrieksinstelling.

iPad 2 met 3G activeren, na fabrieksinstelling. discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Ik heb op mijn iPad 2 iOS 5. Nu wil ik een fabrieksinstelling doen. Voer wat gegevens in, en dan vraagt de iPad om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 November 2011, 16:45
kommer1967's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Houten
Berichten: 64
Standaard iPad 2 met 3G activeren, na fabrieksinstelling.

Hallo.

Ik heb op mijn iPad 2 iOS 5.
Nu wil ik een fabrieksinstelling doen.
Voer wat gegevens in, en dan vraagt de iPad om mijn wachtwoord van mijn Wi-Fi.
Maar ik wil de activatie doen via mijn 3G abonnement, maar die zegt Geen Service.
Als ik mijn Wi-Fi wachtwoord in voer, dan na een tijdje komt mijn 3G erbij, 3G werkt dus wel, maar niet voor activatie.
Dit lukt wel met mijn iPhone, zonder Wi-Fi activeren, met 3G abonnement.
iemand een idee, wat dit zou kunnen betekenen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 November 2011, 17:09
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.936
Standaard

Waarom wil je de activatie via 3G ipv Wi-Fi doen?

(het is me niet duidelijk of je Wi-Fi nu wel of niet werkt)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 2 November 2011, 17:14
kommer1967's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Houten
Berichten: 64
Standaard

Hallo.

Laatst liep mijn iPas vast, geen reactie meer.
Daarop kon ik wel een doen fabrieksinstelling reset doen.
Dat lukte dus, en vul het een en ander in.
Dan de vraag vul wachtwoord in van Wi-Fi, maar die had ik daar niet, maar wel mijn 3G abonnement in de iPad.
Met 3G lukte dus niet, mijn iPad opnieuw in te stellen, en moest dus wachten toen ik thuis was.
Mijn 3G abonnement werkte dus wel als ik de iPad met Wi-Fi had geactiveerd.
Dit alles werkt wel met de iPhone, activeren na fabrieksinstelling zonder Wi-Fi maar wel met 3G.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 2 november 2011 om 16:20 ----------

Voor alle duidelijkheid, ik had voor activatie geen Wi-Fi tot mijn beschikking.
Wel mijn 3G abonnement.
Ik was dus niet thuis.
  #4  
Oud 4 November 2011, 22:28
kommer1967's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Houten
Berichten: 64
Standaard

Tot nog toe geen oplossing.
Wie o wie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone fabrieksinstelling voor retour martjee iPhone algemeen 5 30 March 2011 17:33
herstellen 4g naar fabrieksinstelling bennybreda iPhone algemeen 5 6 August 2010 11:39
iPad te activeren op andere computer? Patrique iPad algemeen 11 23 July 2010 15:36
iPhone: Firmware 3.1.2 terug naar fabrieksinstelling ivomarin Jailbreak 0 2 April 2010 11:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:28.