iPad te activeren op andere computer?

iPad te activeren op andere computer? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Even een vraagje over de activatie van de iPad. Als ik de iPad morgen kan bemachtigen wil ik hem natuurlijk zsm activeren!! Anders zit ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 July 2010, 11:11
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard iPad te activeren op andere computer?

Even een vraagje over de activatie van de iPad. Als ik de iPad morgen kan bemachtigen wil ik hem natuurlijk zsm activeren!! Anders zit ik de hele dag tegen een nieuwe doos aan te kijken . Is het mogelijk om de iPad via een andere iTunes te activeren en hem dan 's-avonds op mijn eigen laptop aan te sluiten en hem dan te synchroniseren?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 July 2010, 11:14
Matthipad's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 166
Standaard

Je kan je iPad laten activeren in de Store waar je hem koopt. Dan kan je hem op je eigen laptop aansluiten en syncen.
  #3  
Oud 22 July 2010, 11:26
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Matthipad Bekijk bericht
Je kan je iPad laten activeren in de Store waar je hem koopt. Dan kan je hem op je eigen laptop aansluiten en syncen.
Dan kan ik hem net zo goed zelf activeren op een andere pc, toch? Of mis ik dan iets? Ik heb namelijk 2 laptops, de thuislaptop daar sync ik altijd mijn iphone mee en daar wil ik ook de ipad mee gaan syncen. Op mijn werklaptop kan ik de iphone ook syncen, maar dat doe ik niet omdat ik dan iedere keer mijn muziek en podcasts kwijt ben. Dan kan ik de ipad toch op de werklaptop activeren? Ik heb daarop in itunes hetzelfde itunesaccount als thuis.
  #4  
Oud 22 July 2010, 11:31
Matthipad's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 166
Standaard

Je kan hem idd ook zelf activeren.
  #5  
Oud 22 July 2010, 11:32
wvy's schermafbeelding
wvy wvy is offline
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 693
Send a message via twitter to wvy
Standaard

Is geen probleem .. activeren op gelijk welke PC en later thuis gewoon gebruiken en syncen met jou iTunes
__________________
 iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017) 3,6 GHz Intel Core i7  iPhone 8+ 256GB Spacegrey  iPad Pro 9,7" 128Gb - Wi-Fi - Cellular  Apple TV4 64Gb
  #6  
Oud 23 July 2010, 00:48
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patrique Bekijk bericht
Op mijn werklaptop kan ik de iphone ook syncen, maar dat doe ik niet omdat ik dan iedere keer mijn muziek en podcasts kwijt ben.
Off-topic; als je iTunes op de laptop op je werk zo instelt dat je muziek -niet- synchroniseert kun je je iPhone op beide computers syncen. Heb ik ook een tijd gedaan om de agenda's zonder MobileMe toch synchroon te houden op alle apparaten.

On-topic; waar is dat activeren eigenlijk goed voor? Ik wil een iPad met alleen Wi-Fi kopen. Moet je die ook activeren? Waarom eigenlijk?
__________________

  #7  
Oud 23 July 2010, 00:54
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruben.cc Bekijk bericht
Off-topic; als je iTunes op de laptop op je werk zo instelt dat je muziek -niet- synchroniseert kun je je iPhone op beide computers syncen. Heb ik ook een tijd gedaan om de agenda's zonder MobileMe toch synchroon te houden op alle apparaten.

On-topic; waar is dat activeren eigenlijk goed voor? Ik wil een iPad met alleen Wi-Fi kopen. Moet je die ook activeren? Waarom eigenlijk?
Off-topic: Probleem is dat de iPhone zelf onthoudt of je muziek of niet wil syncen, als je dan vervolgens op de 2e laptop wat bestanden aanpast, waardoor de iPhone denkt dat het dezelfde is als thuis, heb je een probleem daarmee.

On-topic: Als je de iPad voor het eerst aanzet krijg je een usb kabeltje te zien en een iTunes logo. M.a.w. je kan hem pas echt aanzetten wanneer je hem eerst met iTunes hebt gekoppeld. Dat is ook bij de iPhone zo.
  #8  
Oud 23 July 2010, 00:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2009
Berichten: 251
Send a message via twitter to Sjeltur
Standaard

Yep - hij moet eerst geactiveerd worden... zonder activatie gebeurd er niets...
Ik heb al een poosje lopen googlen - maar ik heb geen idee waarom het moet.
Bij de App Stores kun je het daar gewoon laten doen - ik weet niet hoe het in NL gaat bij de verschillende winkels.
  #9  
Oud 23 July 2010, 01:12
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Vreemd. Ik dacht altijd dat die activatie te maken had met de SIM lock op de iPhone. Maar misschien wil Apple de activatie-noodzaak op de iPad gebruiken om gestolen iPad onbruikbaar te maken ofzo.
  #10  
Oud 23 July 2010, 01:16
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

iPad heeft geen simlock.
__________________
Koekje erbij?
  #11  
Oud 23 July 2010, 15:15
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Unbelievable Bekijk bericht
iPad heeft geen simlock.
Daarom juist...
  #12  
Oud 23 July 2010, 15:36
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2010
Berichten: 75
Standaard

Activatie heeft niks te maken met de SIM kaart, want een iPod Touch moet je ook activeren. Waarom dan wel? Geen idee. Ik weet ook niet of je Internet nodign hebt voor de activatie?
__________________
iPhone 6 128 GB - iPad Pro 9.7" Wi-Fi+4G 256 GB
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad synchroniseren op een andere computer Lennertxl iTunes 1 15 November 2010 22:53
iphone activeren zonder computer bako Archief 4 18 September 2010 11:07
Windows: Andere computer Jubal iTunes 2 11 July 2009 12:39
3.0 op andere computer downloaden jeffreystoffer Archief 3 15 June 2009 16:31
Mac OS X: adres/mail in een computer, music op andere computer kiteseb Desktop-applicaties 0 13 February 2008 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.