Standaard a met een streepje

Standaard a met een streepje discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net een iPad (1). Mijn naam en e-mail adres (a.appel@...) begint met a. Als ik dat intik, bij login-velden, e-mail adressen, etc. maakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-11-11, 12:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2011
Berichten: 4
Standaard Standaard a met een streepje

Ik heb net een iPad (1). Mijn naam en e-mail adres (a.appel@...) begint met a. Als ik dat intik, bij login-velden, e-mail adressen, etc. maakt de iPad er automatisch van. Een a met een streepje dus. Als ik de a tik, zet de iPad er veldje onder met en een kruisje onder. Maar iedere keer op dat kruisje tikken, wordt ik niet vrolijk. Ik zou graag willen dat hij standaard de a ipv de kiest. Waar stel ik dat in?
Taal staat gewoon op Nederlands, toetsenbord Nederlands, alles gewoon nederlands. Wie kan mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-11-11, 12:13
» iPhone 8 Plus 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: Medemblik
Berichten: 108
Stuur een bericht via Skype™ naar Pat3766 Send a message via twitter to Pat3766
Standaard

Klinkt als de autocorrectiefunctie. Via algemeen, toetsenbord kun je die uitzetten. Als je het dan niet meer hebt, weet je dat het daardoor kwam,
  #3  
Oud 11-11-11, 15:21
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2011
Berichten: 4
Standaard

Kan je ook ergens instellen welke woorden wel en welke woorden (of letters) niet door autocorrectie worden vervangen?
  #4  
Oud 11-11-11, 15:22
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Wanneer je de autocorrectie een aantal keer negeert (met het kruisje) dan leert hij dat je het anders wil.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 11-11-11, 15:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2011
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Wanneer je de autocorrectie een aantal keer negeert (met het kruisje) dan leert hij dat je het anders wil.
Wat is 'een aantal keer'? Ik heb de iPad nu 2 weken en doe niet anders dan de boel negeren, maar hij leert niet...
  #6  
Oud 13-11-11, 14:48
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 87
Standaard

Leren doet hij volgens mij niet.
Je kan wel autocorrecties aanpassen. Dat doe je bij instellingen toetsenbord.
Ik werd bijvoorbeeld gek van the dat altijd THE werd. Dat heb ik nu dus opgelost.
Schrijf sneller met trefwoorden in iOS 5 - iPhone - iPhoneclub.nl
__________________
Ciao
Jeroen

Laatst gewijzigd door dutchduc; 13-11-11 om 16:00.
  #7  
Oud 14-11-11, 17:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2011
Berichten: 4
Standaard

HOE doe je dat dan? Ik kan autocorrectie alleen aan of uit zetten.
  #8  
Oud 14-11-11, 19:35
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Mijn ipad en iphone zijn heel hardleers, want bij het typen van the geeft hij nog steeds "THE" als oplossing. ben reeds jaar verder.
  #9  
Oud 15-11-11, 13:06
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alex341 Bekijk bericht
HOE doe je dat dan? Ik kan autocorrectie alleen aan of uit zetten.
Instellingen -> algemeen -> toetsenbord -> nieuw trefwoord -> vul in bij zin:
the en bij trefwoord THE

Dan is THE ergernis verleden tijd.
Beetje offtopic, maar werkt waarschijnlijk ook voor zijn a streepje probleem. Ik heb dat trouwens niet als ik jouw voorbeeld in type a.apple@ komt er zodra ik een a in type een afrolmenu met alle mensen met een a uit mijn adresboek.
Als er bij jouw niemand instaat met een a, zou ik eens proberen een contact met een a in te voeren.
suc6

Laatst gewijzigd door dutchduc; 15-11-11 om 13:19.
Reageren

Labels
a wordt , automatische vervangen, instellingen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
indicatie signaalsterkte altijd 1 streepje bmonninkhof iPhone algemeen 5 27-05-11 22:33
Binnen maar 1 streepje bereik kpn(hi) okkie100 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 30-08-10 13:30
iCal standaard op een half uur? matthijs8 iPhone algemeen 2 18-06-09 01:32
Jailbreak op een iphone met standaard 1.1.3 firmware Whaw Unlock [archief] 4 27-01-08 22:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:56.