Data overzetten van Ipad2 naar nieuwe Ipad

Data overzetten van Ipad2 naar nieuwe Ipad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil een nieuwe ipad aanschaffen maar vraag mij af hoe ik dan al mijn data kan overzetten zonder gebruik te maken van een externe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 March 2012, 15:12
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Locatie: Wierden
Berichten: 4
Standaard Data overzetten van Ipad2 naar nieuwe Ipad

Ik wil een nieuwe ipad aanschaffen maar vraag mij af hoe ik dan al mijn data kan overzetten zonder gebruik te maken van een externe computer. Kan ik bijvoorbeeld een backup van mijn ipad2 vanaf , inclusief alle bestanden, terugzetten op de nieuwe 3e generatie ipad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 March 2012, 15:18
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2012
Berichten: 13
Standaard

Ja via icloud reservekopie maken, nieuwe ipad instellen met die reservekopie bij eerste keer dat je hem aan zet staat er als nieuwe registreren of wilt u een reservekopie terugzetten?
  #3  
Oud 18 March 2012, 16:14
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Al je data staan niet in iCloud: boeken, tijdschriften, kranten. Je moet aankopen overzetten in iTunes en dan terugzetten op je nieuwe iPad, dus computer nodig.
  #4  
Oud 18 March 2012, 17:59
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Locatie: Wierden
Berichten: 4
Standaard

Dank voor jullie antwoord. Maar is het niet zo dat ik via icloud ook de beschikking heb over al mijn aangeschafte apps, muzie, boeken, etc. op al mijn ipad's?
  #5  
Oud 19 March 2012, 10:37
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Everywhere
Berichten: 34
Standaard

Ik heb ook een backup gemaakt van mijn oude iPad naar de iCloud.
Ik heb nu de nieuwe iPad en een iCloud restore terug gezet. Alle applicaties werden netjes opnieuw geinstalleerd.

Alleen zijn bij sommige spellen (Storm8: World War en Racing Live) de settings niet overgezet. Ik was bij sommige al lvl 120. Kan nu weer opnieuw beginnen. Dus niet alles werkt goed met een restore.

Overigens was dit ook al zo als je via iTunes een backup terugzet van een oude telefoon naar een nieuwe telefoon.
__________________
iPhone 4S 16GB
iPad 3 64GB 3G en Wi-Fi
  #6  
Oud 19 March 2012, 12:47
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Locatie: Wierden
Berichten: 4
Standaard

Dank voor jullie reacties, hier kan ik wel wat mee.
  #7  
Oud 20 March 2012, 23:09
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 19
Standaard

Ik ben van de ipad1 naar de Ipad 3 gegaan via de pc. Verbinden met itunes en daarna de keuze maken reserviekopie terugzetten. Daarop wordt de laatste backup teruggezet maar inderdaad niet alle instellingen worden dan meegenomen. Ik mocht al mijn inlogcodes, wachtwoorden en dergelijke handmatig invoeren voordat alles weer als vanouds (maar dan een stukje sneller) werkte.
  #8  
Oud 20 March 2012, 23:16
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mbrk Bekijk bericht
Ik mocht al mijn inlogcodes, wachtwoorden en dergelijke handmatig invoeren voordat alles weer als vanouds (maar dan een stukje sneller) werkte.
Ja, dat is een Windowsprobleempje Als je dezelfde oefening op een Mac doet hoef je niets meer handmatig in te voeren. Na de restore is de iPad gewoon een "kopij" van de oude met alles er op en er aan.

Misschien handig om te weten voor OS X gebruikers.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data overzetten van oude naar nieuwe iphone Frankkk iPhone algemeen 3 23 March 2012 18:12
Nieuwe Ipad2 downgraden van 4.5 naar 4.3 levalica iPhone algemeen 1 18 September 2011 14:54
apps overzetten naar nieuwe iPad en nieuwe pc of Mac (na diefstal) juvenalis iPad Apps 1 17 August 2011 13:32
overzetten data etc van 3 naar 4 hdevries Archief 2 26 August 2010 12:45
Inhoud Ipad overzetten naar een nieuwe iPad forum.bericht iTunes 3 3 August 2010 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:25.