Ipad aanschaffen bij de Media Markt

Ipad aanschaffen bij de Media Markt discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik ben van plan om volgende week een iPad 3 aan te schaffen. Heb me er een beetje in verdiept en ga waarschijnlijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 March 2012, 01:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 7
Standaard Ipad aanschaffen bij de Media Markt

Hallo allemaal,

Ik ben van plan om volgende week een iPad 3 aan te schaffen. Heb me er een beetje in verdiept en ga waarschijnlijk voor de 16 GB Wi-fi, omdat ik de iPad alleen met Wi-fi wil gebruiken en er geen muziek en video's op wil plaatsen. Ik neem aan dat ik dan aan 16 GB voldoende heb? Nou ben ik bij de Media Markt geweest en heb daar gekeken naar de iPad's. Hierbij kwam ik tot de ontdekking dat de modellen die er ter demonstratie liggen allemaal bij Instellingen-info als ipad naam English UK - iPad hebben. Nou heb ik in het verleden ergens gelezen dat MM vaker de Apple producten uit de UK laat komen en vervolgens de dozen open maakt om vervolgens de juiste adapter voor de Europese netstroom te vervangen. Nou heb ik hier niet helemaal een fijn gevoel bij gekregen en was benieuwd of het nog verschil maakt als de iPad uit de UK komt of dat dit verder niks uit maakt?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 March 2012, 02:16
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Maakt niks uit
Alle ipads zijn allemaal hetzelfde, vanwaar ze ook komen!
Have fun met je nieuwe ipad volgende week
  #3  
Oud 30 March 2012, 08:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pengo Bekijk bericht
Nou heb ik hier niet helemaal een fijn gevoel bij gekregen en was benieuwd of het nog verschil maakt als de iPad uit de UK komt of dat dit verder niks uit maakt?
Alle iPads komen uit China Het kan zijn dat het moederbedrijf van Media Markt, Metro AG in Duitsland, de iPads in het VK of Ierland heeft ingekocht, maar dat maakt niets uit.

Onze iPads komen uit Duitsland en Frankrijk en de instellingen staan ook English UK omdat wij daar voor gekozen hebben tijdens de configuratie. Maar dat zegt niets over de herkomst van het product.

En als je geen fijn gevoel hebt bij het feit dat jouw dealer eventueel de iPads in het VK of Ierland heeft ingekocht waar zou jouw dealer ze dan wel moeten inkopen om jouw een fijn gevoel te geven? Zeg nu niet Nederland, h
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 30 March 2012, 09:19
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

De herkomst is niet belangrijk; zolang je er maar een goede adapter bijkrijgt. Overigens vind ik het wel een beetje vreemde handelswijze.

Heb je trouwens al nagevraagd naar de voorraad? De media markt in Arnhem was compleet uitverkocht (Wi-Fi versies)
  #5  
Oud 30 March 2012, 09:24
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard Voorraad ergens? 2012 versie Wi-Fi 32 of 64 Zwart

Weet iemand of er nog ergens voorraad is? (Gelderland of Brabant bij voorkeur, zit zelf in Nijmegen)
  #6  
Oud 30 March 2012, 09:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pengo Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik ben van plan om volgende week een iPad 3 aan te schaffen. Heb me er een beetje in verdiept en ga waarschijnlijk voor de 16 GB Wi-fi, omdat ik de iPad alleen met Wi-fi wil gebruiken en er geen muziek en video's op wil plaatsen. Ik neem aan dat ik dan aan 16 GB voldoende heb? Nou ben ik bij de Media Markt geweest en heb daar gekeken naar de iPad's. Hierbij kwam ik tot de ontdekking dat de modellen die er ter demonstratie liggen allemaal bij Instellingen-info als ipad naam English UK - iPad hebben. Nou heb ik in het verleden ergens gelezen dat MM vaker de Apple producten uit de UK laat komen en vervolgens de dozen open maakt om vervolgens de juiste adapter voor de Europese netstroom te vervangen. Nou heb ik hier niet helemaal een fijn gevoel bij gekregen en was benieuwd of het noVg verschil maakt als de iPad uit de UK komt of dat dit verder niks uit maakt?

Alvast bedankt.
Broodje aap verhaal. Weet je wat voor kosten dat dat met zich meebrengt? Media markt verkoopt gewoon iPADs brand new, met de juiste adapter. Overigens in Rotterdam Alexandrium is nog steeds voldoende voorraad, Wi-Fi en 4 g modellen.
  #7  
Oud 30 March 2012, 09:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
waar zou jouw dealer ze dan wel moeten inkopen om jouw een fijn gevoel te geven? Zeg nu niet Nederland, h
Haha, dan kan ik lang blijven zoeken nee het gaat me niet zozeer om het feit dat ze perse uit een bepaald land worden ingevoerd. Het gaat mij er meer om dat de doos gewoon direct met invoering "verkoop klaar" is waardoor de MM niet eerst de doos zou moeten open maken om er een andere netadapter in te stoppen. Nou is dat dus blijkbaar bij de iPads niet het geval maar ik had gelezen dat dit wel met iMac's gebeurde waardoor bijvoorbeeld ook nog is de toetsenborden zouden verschillen waarbij geen # toets op het toetsenbord aanwezig zou zijn. Vandaar even mijn vraag of dit bij iPad's nog wat uit zou kunnen maken

Bedankt voor jullie reacties!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 maart 2012 om 08:51 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atQuest Bekijk bericht
Heb je trouwens al nagevraagd naar de voorraad? De media markt in Arnhem was compleet uitverkocht (Wi-Fi versies)
Ja ze komen binnenkort (waarschijnlijk volgende week) weer binnen, maar hier werd nog over gebeld
  #8  
Oud 30 March 2012, 10:00
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pengo Bekijk bericht
Nou is dat dus blijkbaar bij de iPads niet het geval maar ik had gelezen dat dit wel met iMac's gebeurde waardoor bijvoorbeeld ook nog is de toetsenborden zouden verschillen waarbij geen # toets op het toetsenbord aanwezig zou zijn. Vandaar even mijn vraag of dit bij iPad's nog wat uit zou kunnen maken
En ook dat is nonsens Wij hebben twee iMacs in Belgi gekocht. Die werden geleverd met een Frans AZERTY toetsenbord. Daar kunnen wij niet mee werken en die werden ter plekke sito presto omgeruild voor Duitse QWERTZ toetsenborden.

Dat er geen # teken op die toetsenborden zou staan is nog veel grotere onzin. Dit is een toets die je heel vaak nodig hebt in de Unix terminal en aangezien OS X Unix is............

Lees niet meer zoveel en ga nu een iPad kopen, succes gewenst
  #9  
Oud 30 March 2012, 10:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht

Dat er geen # teken op die toetsenborden zou staan is nog veel grotere onzin. Dit is een toets die je heel vaak nodig hebt in de Unix terminal en aangezien OS X Unix is............

Lees niet meer zoveel en ga nu een iPad kopen, succes gewenst
Hh, ik geef idd alleen maar aan wat ik gelezen heb wat iemand overkomen is Ik weet ook niet het fijne van die toetsenborden verder. Ik zou alleen echt niet vrolijk worden als je een iMac koopt en je ziet dat de doos opnieuw dicht gesealed is. Dit was de kern van het verhaal van deze persoon en wat er allemaal omheen werd verteld zal dan wel redelijk aangedikt zijn.

Bedankt voor je reactie
  #10  
Oud 30 March 2012, 12:30
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atQuest Bekijk bericht
Weet iemand of er nog ergens voorraad is? (Gelderland of Brabant bij voorkeur, zit zelf in Nijmegen)
Breda kan je even proberen, eerst maar even bellen.
Maar zij hadden vorige week een hele pallet vol staan.
  #11  
Oud 31 March 2012, 21:41
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Dankjewel. Een pallet is niet zoveel; ook breda zit zonder.
  #12  
Oud 31 March 2012, 23:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Berichten: 2
Standaard

Mediamarkt is betrouwbaar is mijn ervaring.
  #13  
Oud 1 April 2012, 21:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 8
Standaard

Wie weet er of icentre bij de bijenkorf de new ipad al heeft?
  #14  
Oud 2 April 2012, 17:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2012
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shaitan Bekijk bericht
Mediamarkt is betrouwbaar is mijn ervaring.
Behalve als je service nodig hebt, want dan zijn ze echt niet thuis...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 nu 503,36 bij Media Markt joblamie Koopinformatie Nederland 16 9 February 2011 15:57
Abbo verlengen bij Media Markt? rensiejjj T-Mobile 6 15 June 2010 12:37
iphone kopen bij media-markt? Boy van Baal Koopinformatie Nederland 7 25 October 2008 18:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:24.