ipad 2 toetsenbord

ipad 2 toetsenbord discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) als ik op mijn Ipad 2 naar safari ga krijg ik het normale toetsenbord en niet het dot com toetsenbord kan ik dat ergens instellen?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 April 2012, 15:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 2
Angry ipad 2 toetsenbord

als ik op mijn Ipad 2 naar safari ga krijg ik het normale toetsenbord en niet het dot com toetsenbord
kan ik dat ergens instellen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 April 2012, 17:22
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Nee. Dat gaat helaas niet.
  #3  
Oud 8 April 2012, 19:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 2
Angry toetsenbord

de vraag is nu waarom krijg ik het dot com toetsenbord niet te zien zoals in de handleiding staat dat dat tevoorschijn moet komen
  #4  
Oud 8 April 2012, 20:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 29
Standaard

Al een reset gedaan?
  #5  
Oud 12 April 2012, 01:02
Macaap's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rudolfwjg Bekijk bericht
de vraag is nu waarom krijg ik het dot com toetsenbord niet te zien zoals in de handleiding staat dat dat tevoorschijn moet komen
Dot com toetsenbord komt alleen tevoorschijn als je het nodig hebt. Als je op de adresbalk klikt om een url in te voeren bv.
  #6  
Oud 12 April 2012, 09:56
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macaap Bekijk bericht
Dot com toetsenbord komt alleen tevoorschijn als je het nodig hebt. Als je op de adresbalk klikt om een url in te voeren bv.
Was me nooit opgevallen. Zo leer je nog eens wat.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad als toetsenbord? kroketje76 iPad algemeen 0 13 November 2011 20:22
ipad bluetooth toetsenbord pascalbrouwers iPad algemeen 13 9 October 2011 10:31
Ipad 2 apps opstarten niet mogelijk en iphone toetsenbord op de ipad master010 iPad algemeen 2 1 August 2011 13:29
gewicht ipad toetsenbord 96359635 iPad algemeen 1 23 March 2010 18:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:09.