Instelling "Standaard account" werkt niet ?

Instelling "Standaard account" werkt niet ? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb in Mail, twee 2 accounts op mijn iPad 3 aangemaakt Ik zou graag standaard vanuit mijn zakelijke account willen mailen Via instellingen heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-05-12, 10:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2012
Berichten: 3
Standaard Instelling "Standaard account" werkt niet ?

Ik heb in Mail, twee 2 accounts op mijn iPad 3 aangemaakt
Ik zou graag standaard vanuit mijn zakelijke account willen mailen

Via instellingen heb ik het zakelijk account ingegeven als standaard account
maar mail blijft toch vanuit priv verstuurd worden als ik het niet handmatig wijzig

Any suggestions, forum ?
Gr. Peter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-05-12, 12:32
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.039
Standaard

Hoe maak je nu zo'n mail aan?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 02-05-12, 12:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2012
Berichten: 3
Standaard

Ik ken maar een manier om een email bericht vanuit Mail te versturen
Promma mail openen en nieuw bericht maken ;

dan staat in het veld `VAN` nog steeds prive email adres
  #4  
Oud 02-05-12, 12:40
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peter61 Bekijk bericht
Ik ken maar een manier om een email bericht vanuit Mail te versturen
Of je gaat in Mail naar het betreffende account en je verstuurt dan de mail (met het juiste account).
  #5  
Oud 02-05-12, 12:43
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 10.039
Standaard

Welke "postbus" (if any) is geselecteerd voor je op de knop drukt om een nieuw bericht te maken?

(probeer het eens met geen, of "Alle inkomende")
  #6  
Oud 02-05-12, 15:59
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Sta je in "Alle berichten" ? Zo ja, als je daar een bericht aanmaakt en wilt versturen, dan gebeurt dat met je standaardaccount.
Wil je in een andere app een email versturen, b.v. Vanuit Foto's of vanuit AppStore dan is het verzend- en doeladres je standaardaccount. Zo hoort het tenminste te zijn en is het bij mij ook.
  #7  
Oud 02-05-12, 17:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2012
Berichten: 3
Standaard

Veel dank allemaal voor de tips.
Staand in alle inkomende, wordt mail bericht idd keurig met het als standaard account aangemerkte account aangemaakt.
Gr. Peter
  #8  
Oud 29-10-12, 21:37
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2012
Berichten: 23
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, alleen pakt hij ook vanuit alle inkomende altijd mijn Gmail adres en niet het standaard ingestelde @home mail adres.
Enig idee wat bij mij het probleem kan zijn.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itunes account "dit apple id is niet beschikbaar" myirtici iTunes 1 25-10-10 19:49
Oplossing voor Wi-Fi "werkt niet" op iPhone 2G? iPhoneMad Wi-Fi 0 15-06-10 00:31
Software: "Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct Lancia iPhone Navigatie 14 10-10-09 14:57
"u kunt niets kopen omdat uw account niet actief is" yazzdian Archief 6 19-06-09 11:03
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14-10-08 20:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:52.