Hoe zet ik slaapstand op iPad uit?

Hoe zet ik slaapstand op iPad uit? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Op mijn iPad3 heb ik de app KRO detectives staan. Daarin kan ik drie delen van een film downloaden. Elk deel is ruim 700MB groot. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 July 2012, 11:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard Hoe zet ik slaapstand op iPad uit?

Op mijn iPad3 heb ik de app KRO detectives staan. Daarin kan ik drie delen van een film downloaden. Elk deel is ruim 700MB groot. Het downloaden valt stil als de iPad in slaapstand gaat. Hoe kan ik die slaapstand zolang uitzetten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 July 2012, 11:43
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Sluit de iPad aan een stroombron, bij voorkeur de lader, aan tijdens de download dan wordt in de slaapstand de Wi-Fi verbinding niet uitgeschakeld.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 18 July 2012, 11:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Bij mij wel hoor Ik heb het zojuist geprobeerd.

Ik heb al eens het eerste deel gedownload, waarbij ik telkens tijdens het wegvallen van het beeld op de iPad tikte. Het duurde wel een uur. De download was voor 96% klaar en toen kreeg ik een foutmelding. De download stopte en ik kon helemaal opnieuw beginnen :-(
Dat is dus geen doen !!
  #4  
Oud 18 July 2012, 12:02
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KIN174 Bekijk bericht
Bij mij wel hoor Ik heb het zojuist geprobeerd.
Bij mij niet hoor Daarom moet je ook OTA updates of via Wi-Fi synchroniseren met de iPad aangesloten aan de lader (niet aan een PC USB-poortje met slechts 500 mA).

Succes verder
  #5  
Oud 18 July 2012, 12:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Ik weet niet wat OTA updates zijn !?!

Mijn iPad zit momenteel aan de lader en het downloaden gaat via Wi-Fi.
Ook als ik overschakel naar een andere app dan valt het downloaden uit.
  #6  
Oud 18 July 2012, 12:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KIN174 Bekijk bericht
Ik weet niet wat OTA updates zijn !?!

Mijn iPad zit momenteel aan de lader en het downloaden gaat via Wi-Fi.
Ook als ik overschakel naar een andere app dan valt het downloaden uit.
OTA = Over The AIr, dus draadloos updaten.

Dat betekent dat het download appje niet in multitasking werkt en afsluit zodra je een andere app opstart. Dat heeft niets te maken met het uitvallen van Wi-Fi.
  #7  
Oud 18 July 2012, 12:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Met dubbelklikken op de thuisknop kan ik wel naar de geopende twee apps omschakelen.
Dus TOCH multitasking?
  #8  
Oud 18 July 2012, 12:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KIN174 Bekijk bericht
Dus TOCH multitasking?
Niet per definitie. Als dat download appje niet in multitasking werkt dan opent het opnieuw als je het aanklikt.

Succes verder
  #9  
Oud 18 July 2012, 15:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Niet per definitie. Als dat download appje niet in multitasking werkt dan opent het opnieuw als je het aanklikt.
Als het appje gesloten geweest is en ik klik het opnieuw aan dan moet de download weer bij 0% beginnen. En dat is niet het geval. De download gaat verder waar het eerder gebleven is.
  #10  
Oud 18 July 2012, 15:23
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KIN174 Bekijk bericht
Als het appje gesloten geweest is en ik klik het opnieuw aan dan moet de download weer bij 0% beginnen.
Niet per definitie. Dat download appje kan ook bijhouden waar het gebleven is met downloaden.

Ik ken dat download appje niet maar als het echt geschikt is voor multitasking (in de achtergrond) dan moet het ook in de achtergrond verder downloaden. Net zoals de App Store dat doet.

Dat was het wat mij betreft
  #11  
Oud 18 July 2012, 15:29
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.940
Standaard

Een App kan aangeven dat het een "background taak" is, maar ook dan kan die App maximaal zo'n 10 minuten in de achtergrond downloaden:

Fraser Speirs - Blog - Misconceptions About iOS*Multitasking

Op mijn iPhone doet Instacast dat bijvoorbeeld.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #12  
Oud 18 July 2012, 15:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Mbv een vriend heb ik toch gevonden waar ik de slaapstand kan uitzetten
Instellingen - Algemeen - automatisch slot.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 18 juli 2012 om 15:24 ----------

Hoe sluit ik een discussie af?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe zet ik die automatische woorden uit? Silver-Apple iPhone algemeen 2 12 January 2011 10:10
iPhone: Hoe zet ik multitasken uit? iOzan Jailbreak 4 4 November 2010 23:23
Hoe zet je TomTom uit? hansvanamstel iPhone Navigatie 7 16 July 2010 13:17
Uit Slaapstand Gkidstyle iPhone algemeen 8 11 August 2009 17:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.