Terug naar begininstellingen

Terug naar begininstellingen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik wil met mijn i-Pad 3 terug naar de begininstellingen, maar dan wordt er een wachtwoord gevraagd en ik heb nooit een wachtwoord opgegeven. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 April 2013, 14:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard Terug naar begininstellingen

Hallo,
Ik wil met mijn i-Pad 3 terug naar de begininstellingen, maar dan wordt er een wachtwoord gevraagd en ik heb nooit een wachtwoord opgegeven. Hoe moet ik dat verder doen?
Groet,
Martin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 April 2013, 14:55
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Niet van die leuke vrienden of misschien ouders die beperkingen hebben ingeschakeld?
  #3  
Oud 13 April 2013, 15:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

In i-Tunes staat:
Laatste reservekopie op iCloud 24 maart, maar als ik daar op klik, gebeurt er niets. Het is volgens mij geblokkeerd!
Wat te doen?
Helllppp
  #4  
Oud 13 April 2013, 18:57
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Welk wachtwoord vraagt je iPad naar?
  #5  
Oud 13 April 2013, 19:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Boven aan het venster staat:
VOER CODE IN
Ik hoop dat je me kan helpen
  #6  
Oud 13 April 2013, 19:21
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Heb je de ontgrendelingscode geprobeerd? (Instellingen > Algemeen > Codeslot)
Of de beperkingencode? (Instellingen > Algemeen > Beperkingen)
  #7  
Oud 13 April 2013, 19:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

De BEPERKINGEN staan aan, als ik deze aanklik, dan krijg ik het scherm voor de code weer.
Het codeslot staat uit!
  #8  
Oud 13 April 2013, 19:57
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dan komen we uit bij:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Niet van die leuke vrienden of misschien ouders die beperkingen hebben ingeschakeld?
  #9  
Oud 14 April 2013, 13:34
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Hier is dus niets van waar.
Wat ik nu mis :
SAFARI
iTunes
en de code om opnieuw alles in te stellen.
Wie kan mij verder helpen?
Groet,
Martin
  #10  
Oud 14 April 2013, 13:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2013
Berichten: 1
Standaard

Halllooooo ,,


AUB help iemand my ! kheb een iphone 4s zwart en k wil een reservekopie maken op itunes en ik sluit de smartphone aan de pc maar hij kan niet verbinden omdat de iphone is geblokkeerd om dat iemand te veel keer heeft geprobeerd en op de iphone staat 'activeer hem met itunes ' kan iemand mij helpen!!?

Mvg,
  #11  
Oud 14 April 2013, 15:42
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Wij gaan hier natuurlijk niet vertellen hoe je inbreekt in een iDevice. Inbreken is niet toegestaan en als je niet in je eigen huis kan ga je naar de politie. Die is je grote vriend in deze gecompliceerde tijd
  #12  
Oud 14 April 2013, 18:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Kan niemand mij vertellen hoe ik mijn iPad3 weer naar de begininstallatie krijg?
En de code in te vullen?
Groet,
Martin
  #13  
Oud 14 April 2013, 18:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door majuma Bekijk bericht
Kan niemand mij vertellen hoe ik mijn iPad3 weer naar de begininstallatie krijg?
En de code in te vullen?
Ken je de code? Dan geef die in. Ken je de code niet? Dan probeer het ding in DFU mode te zetten en dan te herstellen met iTunes.
  #14  
Oud 15 April 2013, 11:18
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Ik ken de code niet en heb geprobeerd de iPad in DFU mode te zetten, maar krijg in iTunes de mededeling, dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de iPad software updateserver.
Nog een idee?
  #15  
Oud 15 April 2013, 11:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door majuma Bekijk bericht
Nog een idee?
Ja, als er geen verbinding met de Apple servers mogelijk is kan dat veroorzaakt worden door een verknoeid hosts bestand. Kijk dat hosts bestand even na. Hoe dat moet vindt je met de zoekfunctie van het forum.

Zet ook alle virusscanners, firewalls, defenders, enz.. (tijdelijk) uit.
  #16  
Oud 15 April 2013, 21:44
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Het is me uiteindelijk gelukt om de rest te doen.
Nu wil ik via iCloud de reserve kopie van 24 maart terug zetten, maar ik kan nergens vinden hoe te doen.
Kan iemand mij dat eenvoudig vertellen?
Groet,
Martin
\
  #17  
Oud 16 April 2013, 04:47
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Als je iPhone is hersteld kun je zowel via iTunes als via de iPhone zelf kiezen of je een reservekopie wilt terugplaatsen. Je krijgt dan de keuze tussen niets terugzetten, van iCloud terugzetten en van iTunes terugzetten. Dit kun je niet missen.





iOS: informatie over reservekopieŽn
iTunes: iOS-software herstellen
  #18  
Oud 16 April 2013, 11:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2012
Locatie: Heinenoord
Berichten: 74
Standaard

Omdat ik bij de nieuwe installatie geen internet had, ben ik verder gegaan.
Nu alles geinstalleerd is en ik weer internet heb, wil ik de reserve-kopie van maart terugzetten, maar hoe?
  #19  
Oud 16 April 2013, 16:19
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Apple ondersteunt het terugzetten van een reservekopie van iCloud alleen bij de beginconfiguratie van je iPad. Via iTunes kan dat wel altijd, dus ik raad je aan om in de toekomst ook met enige regelmaat een handmatige kopie te maken in iTunes.

Je zult dus opnieuw moeten herstellen en ditmaal met internetverbinding via iCloud terughalen. Dat kan weer via iTunes, maar dat kan ook via je iPad zelf:

Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen

Hierna verschijnt de beginconfiguratie weer. Gedetailleerde uitleg: iOS: informatie over reservekopieŽn
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 5.1.1 terug naar ??? bukkie Jailbreak 2 13 May 2012 17:19
iPad: Van ios 5.0.1 naar 4.3.3 terug naar 5.0.? dano-nl Jailbreak 3 3 January 2012 22:49
iPhone: iphone 3g downgrade naar 3.1.3 niet gelukt maar kan niet naar 4.0 terug raymon Jailbreak 2 7 January 2011 13:10
iPhone: update naar 4.0.1 kan je terug naar 3.1.2 henrie69 Jailbreak 0 21 July 2010 01:00
1.1.2 terug naar 1.1.1 maar durf nu niet terug naar 1.1.2 ivm 1.1.3? ArrrPoele9a Unlock [archief] 7 18 January 2008 13:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.