Verzenden van e-mail met mijn IPAD gaat niet.

Verzenden van e-mail met mijn IPAD gaat niet. discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) E-mail met mijn ipad verzenden met 1 van de 2 accounts gaat niet.Ik krijg dan de melding:Er is een kopie in uitgaand" geplaatst. De server ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 July 2013, 15:24
» iPhone 7 32GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2013
Locatie: Den Haag
Berichten: 10
Standaard Verzenden van e-mail met mijn IPAD gaat niet.

E-mail met mijn ipad verzenden met 1 van de 2 accounts gaat niet.Ik krijg dan de melding:Er is een kopie in uitgaand" geplaatst. De server accepteert het afzendadres "d.torn@ziggo.nl" niet.
Wat doe ik/gaat er fout? Iemand enig idee?
Vast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 July 2013, 16:24
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Mijn gok is dat hij moeilijk omgaat met de trema op de e, maar hoe je dat gaat oplossen...Wel een vreemd emailadres met een trema erin.

Misschien sowieso niet zo handig om die hier zo open en bloot neer zetten?
  #3  
Oud 3 July 2013, 16:48
» iPhone 7 32GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2013
Locatie: Den Haag
Berichten: 10
Standaard

Bedankt voor je reactie.

Trema hoort er niet op, en is alleen abusievelijk in dit bericht terecht gekomen.
  #4  
Oud 3 July 2013, 17:05
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Schrijf je instellingen eens op, misschien staat daar iets niet helemaal goed.
Heeft je ziggo account op je iPad wel gewerkt?
  #5  
Oud 3 July 2013, 20:06
» iPhone 7 32GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2013
Locatie: Den Haag
Berichten: 10
Standaard

Gegevens van mijn Ziggo account onder instellingen:

Pop-accountgegevens:

Naam: Pop.ziggo.nl
e-mail: zie vorige bericht
Beschrijving: Ziggo

Server inkomende post:

Hostnaam: pop.ziggo.nl
gebruikersnaam:e-mail adres
wachtwoord: ...........

Server uitgaande post:
smtp.ziggo.nl
  #6  
Oud 3 July 2013, 20:17
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Bij ziggo staat het volgende

Hostnaam = pop.ziggo.nl
Gebruikersnaam = uw volledige e-mailadres
Wachtwoord = het wachtwoord van uw e-mailadres

Uitgaande post instellen
Hostnaam =smtp.ziggo.nl
Gebruikersnaam = uw volledige e-mailadres
Wachtwoord = het wachtwoord van uw e-mailadres
Druk op Bewaar
  #7  
Oud 3 July 2013, 22:16
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

Hoogstwaarschijnlijk heb je te maken met relaying. Dan heb je te maken dat er bij de uitgaande server 1 of 2 uitgaande servers hebt ingesteld en hierbij geen wachtwoord ed hebt ingesteld. Voorts moet je ook het uitgaande poortnr eens controleren
Baat dit niet schaad het niet suc6
  #8  
Oud 4 July 2013, 00:33
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2011
Locatie: In een huis
Berichten: 242
Standaard

Kijk eens hier of alles goed staat bij je instellingen:
https://www.ziggo.nl/#klantenservice...tellingen/ipad
  #9  
Oud 4 July 2013, 13:03
» iPhone 7 32GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2013
Locatie: Den Haag
Berichten: 10
Standaard

Ik denk dat het probleem is opgelost. Ik heb bij het scherm -SMTP- de "ander SMTP-servers" aangezet en nu werkt het.
Ik zal de instellingen nog even op Ziggo doorlopen voor de zekerheid.
Iedereen bedankt voor de moeite.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail verzenden met Hotmail lukt niet! ment10 iPhone algemeen 9 10 November 2012 11:07
iPad/iPhone mail verzenden via Wi-Fi Edwin265 iPad algemeen 2 22 April 2012 23:03
[iCloud] Problemen met verzenden van mail van Mail mindchaoz iCloud 0 14 October 2011 14:54
verzenden en ontvangen van mail Senior iPhone algemeen 0 18 October 2010 18:21
iPad kan maar met 1 account mail verzenden ? ceesboersen iPad algemeen 2 13 August 2010 23:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:43.