Groot wifi probleem

Groot wifi probleem discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds een tijdje kom ik niet meer op wifi , op mijn iPad 3. Ik zie alle wifi-verbindingen staan, maar bij het aanmelden krijg ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2014, 21:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard Groot Wi-Fi probleem

Sinds een tijdje kom ik niet meer op Wi-Fi, op mijn iPad 3. Ik zie alle Wi-Fi-verbindingen staan, maar bij het aanmelden krijg ik de melding dat het wachtwoord onjuist is. Terwijl ik 100% zeker weet dat deze juist is, met andere apparaten lukt het wel.
Ik heb het met verschillende Wi-Fi-netwerken geprobeerd, zowel thuis als op vakantie (in een hotel), als bij mijn familie.
Een enkele keer krijg ik niet de melding dat het wachtwoord niet goed is, maar zegt hij dat er geen netwerkverbinding mogelijk is.

De iPad is inmiddels teruggezet naar de fabrieksinstellingen, ik heb hem geupdate, niks helpt.
Nu komt het rare.... wanneer ik langs ga bij een Apple winkel doet hij het wel!! Ze hadden helaas ook geen verklaring voor dit probleem, echt heel vervelend!
Inmiddels zit ik met de handen in het haar. Heeft iemand een idee waar het aan zou kunnen liggen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2014, 22:27
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.139
Standaard

Je router een keer herstarten?
Misschien ligt het wel aan de beveiliging van je router, even uittesten met en zonder beveiliging.
  #3  
Oud 21 October 2014, 22:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Heb ik al geprobeerd, ik heb de beveiliging vd router helemaal uit gezet, maar helaas zonder resultaat....
  #4  
Oud 21 October 2014, 22:47
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

In je profiel staat dat je (ook) een iPad 1 hebt. Doet die het wel goed ?
Kun je je router erns op 5 GHz zetten, of op ern ander kanaal ? En heb je al eens "Vergeet dit netwerk" gekozen ?
  #5  
Oud 21 October 2014, 23:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Andere apparaten (iPad, iPhone, Mac) komen wel zonder problemen op Wi-Fi.
Ik heb ook 5Ghz geprobeerd en tevens andere kanalen. Alles zonder resultaat.
De optie 'vergeet dit netwerk' zie ik niet, omdat ik niet op het netwerk kom.

Ik heb ook de iPhone als hotspot proberen te gebruiken, maar ook daar geeft hij de melding 'wachtwoord onjuist'

Het bizarre is dus dat hij het in een Apple store zonder problemen doet! Daar kunnen ze me dus niet helpen....
  #6  
Oud 22 October 2014, 10:24
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Welk toetsenbord gebruik je ?
Verander het wachtwoord van je router eens in 12345678. Kijken of tie 't dan wel doet.
  #7  
Oud 22 October 2014, 10:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Ik heb het ww veranderd naar 12345678. Heb het met beide toetsenborden geprobeerd (azerty, qwerty).
Beiden met als resultaat: onjuist wachtwoord :-(
  #8  
Oud 22 October 2014, 10:50
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Stuur jezelf eens een mailtje en gebruik zoveel mogelijk letters en tekens. Maak er een screenshot van en stuur die als bijlage naar je pc. Zie je dan op je pc precies dezelfde tekens ?
  #9  
Oud 22 October 2014, 11:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Bedoel je dat ik via mijn ipad een mail moet sturen naar mijn pc? Dat gaat niet lukken vrees ik...... ;-)
  #10  
Oud 22 October 2014, 12:25
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Dom, dom, dom...sorry.
  #11  
Oud 22 October 2014, 12:30
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grijzerd Bekijk bericht
Bedoel je dat ik via mijn ipad een mail moet sturen naar mijn pc? Dat gaat niet lukken vrees ik...... ;-)
Je kan ook een nieuwe Notitie aanmaken en alle mogelijke en onmogelijk tekens typen.
  #12  
Oud 22 October 2014, 12:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Hahaha, geeft niet, in elk geval bedankt voor het meedenken.
Niemand een ander idee? ;-)

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 oktober 2014 om 11:31 ----------

En met die notitie is het dan de bedoeling dat de letters/tekens er op 'papier' net zo uitzien als op mijn toetsenbord?

Inmiddels gedaan. Alles ziet er normaal uitl
  #13  
Oud 22 October 2014, 15:12
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Dit schreef apple zelf in 2010, maar zal voor jou wel geen oplossing zijn.
  #14  
Oud 22 October 2014, 17:19
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

Kun een gastnetwerk activeren met jouw router? Zo ja, doe dat dan zonder wachtwoord (omdat het in de Apple Store wel werkt). Dan kun iig de toetsenbord suggestie testen.
  #15  
Oud 23 October 2014, 20:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Bedankt voor jullie suggesties, ik ga er morgen even aan de slag.
Ik heb de iPad vandaag meegenomen naar een openbare gelegenheid en ik kwam daar zonder problemen op de (onbeveiligde) Wi-Fi!

Ik kom er morgen weer op terug.
  #16  
Oud 24 October 2014, 17:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Beech43, dat helpt mij inderdaad niet... helaas...

iPhoneAlot: ik heb gekeken, maar ik heb helaas niet de mogelijkheid voor een gastnetwerk op mijn router.

Deze is het:
WLR-5000
  #17  
Oud 25 October 2014, 00:38
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2014
Berichten: 6
Standaard

Staat je router ingesteld op toegang via mac-adres?
  #18  
Oud 31 October 2014, 10:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Berichten: 11
Standaard

Sorry voor de late reactie, had even wat andere dingetjes te doen. De router staat niet ingesteld op toegang via Mac-adres.
Inmiddels is de iPad naar iemand toe, die nog wat dingen gaat proberen.
Wij hebben Ziggo en hier werkt het niet. Een kennis van me heeft ook Ziggo en kan zonder problemen bij haar thuis op Wi-Fi.
We gaan dus eens bij Ziggo informeren, misschien staat er iets niet helemaal goed ingesteld in hun modem, of is het de combinatie van hun modem met onze router?
Het is in elk geval een zoekplaatje!

Enorm bedankt voor jullie hulp!
Reageren

Labels
geen verbinding, wachtwoord, Wi-Fi


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
groot probleem !!!! ellebelleken iPhone algemeen 5 23 August 2011 23:30
Groot Probleem!! maroee iPhone algemeen 6 12 March 2011 00:50
Groot probleem sjorsb iPhone algemeen 39 22 April 2009 22:11
Groot probleem ! Help a.u.b. ! iPhone911 Archief 3 29 June 2008 13:57
Groot Probleem dennis9920 Archief 1 19 February 2008 19:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:44.