//

iPad Pro 2018 11" issues

iPad Pro 2018 11" issues discussie in iPad algemeen forum; Hoi, Sinds gisteren heb ik de nieuwe iPad Pro. Maar helaas kan ik nog niet echt zeggen dat ik heel happy ermee ben. En ja, natuurlijk is al het nieuwe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Berichten van vandaag

Hallo enthousiasteling!

Zo te merken heb je het naar je zin op het iCulture forum, maar heb je nog geen account aangemaakt. Het duurt maar een minuut en het kost niets om je eigen account te registreren. Als forumlid krijg je ongehinderd toegang tot alle forums en forumberichten, plus de mogelijkheid om eigen berichten te posten, direct te communiceren met andere forumleden en nog veel meer.

Registreer nu!

Al lid? Log dan bovenaan de pagina in, zodat je deze boodschap niet langer ziet.

 

 

Discussietools Weergave
Prev Vorig bericht   Volgende bericht Next
  #1  
Oud 04-01-19, 08:41
callous callous is offline
• iOS 16.4
• iPadOS 13.2.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 84
Standaard iPad Pro 2018 11" issues

Hoi,

Sinds gisteren heb ik de nieuwe iPad Pro. Maar helaas kan ik nog niet echt zeggen dat ik heel happy ermee ben. En ja, natuurlijk is al het nieuwe even wennen maar toch... paar dingen waar ik mee zit:

1. USB kabel is USB-c aan beide kanten. Dus ik moet gelijk weer nieuwe laders en powerbanks bijkopen speciaal hiervoor om te voorkomen dat ik de meegeleverde continu mee moet meesjouwen.
2. Onderin beeld staat continu een balkje dat aangeeft dat je daar omhoog moet swipen voor de app-switcher. Ik kan nergens vinden hoe dat uit te zetten en verpest mijn beeld.
3. meeste apps zijn niet full-screen maar heeft de resolutie van de oude ipad's. Dit vind ik een zware tegenvaller want nu heb ik nog niets aan het grotere scherm.
4. iPad vasthouden is lastiger geworden omdat je hand wel heel snel voor de camera zit die nodig is voor face-id.
5. iPad ontgrendelen vind ik echt een crime. Voorheen was het knop indrukken en floep je zat op het beginscherm (touch-id). Nu moet je nog eerst omhoog swipen. Ik begrijp wel waarom dat is, ivm de notificaties enzo maar ik mag dus blijkbaar niet kiezen wat ik wil want ook hiervoor kan ik geen settings vinden.
Dit swipen is extra lastig als de ipad in een standaard staat omdat de rand ook nog eens klein is, kan je niet vanaf onderen swipen omdat je te ver in het scherm begint.
6. minimaliseren van apps, dus teruggaan naar beginscherm, is ook lastiger geworden. Je kon voorheen gewoon de home-knop in drukken en klaar. Dat kan nu niet meer dus je moet (voor zo ver ik dus weet) met 5 vingers knijpbeweging maken. Doe je dit net niet goed dan krijg je de appswitcher.

al met al best wel wat issues (voor mij). Ligt dit nu echt aan mij? Is dit allemaal inderdaad makkelijker zo dan het voorheen was? En, zijn er wel degelijk mogelijkheden om het makkelijker te maken? Andere bewegingen, instellingen etc?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipad batterij "tijd sinds volledig opladen" probleem EddyG iPad algemeen 4 08-01-17 10:28
Apple ID's issues atieftekhari iPad algemeen 0 21-10-13 16:50
Kan niet meer "mirror" doen met ipad 2 sinds ik hem gejailbreakt heb Born2mod Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 14-01-12 19:11
iPad blijft hangen op "herstel van iPad bij Apple controleren" johnnybt iPad algemeen 9 14-10-11 07:32
iPad Herstel blijft steken op "iPad-Software herstellen..." iPhone3G_Olé iPad algemeen 3 28-07-10 11:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:50.