iPad en KPN en T-mobile hotspots

iPad en KPN en T-mobile hotspots discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Met mijn iPhone en t-mobile abonnement kan ik zonder issue op een KPN-hotspot ibnloggen. Met mijn iPad krijg ik een apart inlogscherm (buiten browser om) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 April 2010, 10:52
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 4
Standaard iPad en KPN en T-mobile hotspots

Met mijn iPhone en t-mobile abonnement kan ik zonder issue op een KPN-hotspot ibnloggen. Met mijn iPad krijg ik een apart inlogscherm (buiten browser om) en als ik daar mijn gegevens invul hangt ie.

ik kan dus niet inloggen met mijn account.

wat zijn jullie ervaringen? en hoe kunnen we wel inloggen?

Pascal

Oplossing staat als reactie in het draadje, kan helaas titel niet aanpassen

Laatst gewijzigd door mean62; 18 May 2010 om 17:55. Reden: Oplossing toegevoegd in replies
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 April 2010, 13:33
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Toevallig zet ik hier gisteren zelf ook over na te denken. Ik wilde het zelf ook gaan proberen, maar als ik je goed begrijp denk ik dat het niet lukt. Bij ons in de buurt is 3G om te janken, maar er zijn wel voldoende hotspots.

Ik weet ook niet of je bv met een MacBook zou kunnen inloggen bij Hotspots. Dat zou in beginsel hetzelfde moeten werken als de iPad.

Misschien dat er toch een link wordt gelegd met je simkaart oid.
  #3  
Oud 29 April 2010, 13:45
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 23
Standaard

Wellicht zou je kunnen proberen in te loggen met een andere browser als safari. Ik heb gisteren een andere browser gedownload en daar kon je volgens mij aangeven welke id hij moest sturen dus ipad of iphone. Zal zo even kijken hoe hij ook al weer heten.
  #4  
Oud 29 April 2010, 16:53
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jap74 Bekijk bericht
Toevallig zet ik hier gisteren zelf ook over na te denken. Ik wilde het zelf ook gaan proberen, maar als ik je goed begrijp denk ik dat het niet lukt. Bij ons in de buurt is 3G om te janken, maar er zijn wel voldoende hotspots.

Ik weet ook niet of je bv met een MacBook zou kunnen inloggen bij Hotspots. Dat zou in beginsel hetzelfde moeten werken als de iPad.

Misschien dat er toch een link wordt gelegd met je simkaart oid.
ik kan ook zonder problemen met mijn MacBook inloggen en de t-mobile gegevens voor de hotspot die je hebt bij je iPhone abo.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdpoorten Bekijk bericht
Wellicht zou je kunnen proberen in te loggen met een andere browser als safari. Ik heb gisteren een andere browser gedownload en daar kon je volgens mij aangeven welke id hij moest sturen dus ipad of iphone. Zal zo even kijken hoe hij ook al weer heten.
Heb ik ook geprobeerd met opera. Maar de iPad geeft dan toch het ingebouwde safari scherm om de inlogpagina te tonen.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 11 May 2010 om 16:22.
  #5  
Oud 11 May 2010, 15:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hier hetzelfde probleem
  #6  
Oud 11 May 2010, 16:24
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Hier hetzelfde probleem
Las net een twitter bericht van je dat dit een iPad probleem blijkt te zijn. Waarschijnlijk wachten op een firmware update voor het oplossen van dit probleem.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #7  
Oud 18 May 2010, 17:54
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 4
Standaard OPGELOST!

Het blijkt inderdaad een bug in os 3.2 te zijn, maar er is een oplossing:

Als je in Settings -> Safari -> Autofill op OFF zet, dan kun je wel inloggen op de hotspot. Moet je wel elke keer je gegevens invullen.

(in NL versie is het Instellingen*-> Safari -> Formulieren -> Namen en Wachtwoorden op 0 zetten)

Pascal
  #8  
Oud 1 June 2010, 15:10
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mean62 Bekijk bericht
Het blijkt inderdaad een bug in os 3.2 te zijn, maar er is een oplossing:

Als je in Settings -> Safari -> Autofill op OFF zet, dan kun je wel inloggen op de hotspot. Moet je wel elke keer je gegevens invullen.

(in NL versie is het Instellingen*-> Safari -> Formulieren -> Namen en Wachtwoorden op 0 zetten)

Pascal
Bedankt man! Ben nu ingelogd op een tmobile hotspot en type dit direct vanaf mijn iPad
  #9  
Oud 4 May 2011, 11:14
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2011
Berichten: 1
Standaard

Probeer al een tijdje het inloggen op een KPN Hotspot via mijn IPAD 64 3G werkend te krijgen (inloggen lukt wel op een normale laptop zoals ook boven vermeld). Heb ook alle suggesties geprobeerd, zoals hierboven aanbevolen!
Na het inlogscherm, komt steeds de volgende fout boodschap:

Microsoft Jscript Runtime Error '800a1391'
'expanded' is undefined
D:\DATA\WEBSITES\IPSUM\WWWROOT\WEBSITES\KPNHS2010\../templates/inc_hs_content.as p, line 1777

Heb hier een probleem bij KPN voor geopend, maar die wijzen naar Apple!

Enig idee wat deze fout veroorzaakt en wat de oplossing is?
bvd
John
Reageren

Labels
hotspot, inlogprobleem, ipad


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-Mobile/KPN hotspots gratis? Wotan T-Mobile 3 10 April 2010 12:04
KPN Hotspots michiel3 T-Mobile 12 27 September 2009 16:51
kpn hotspots xs4all berenddevries Wi-Fi 0 3 December 2008 18:24
[Hotspots] Devicescape Easy Wi-Fi: Makkelijk inloggen op T-Mobile en KPN Hotspots Ironis iPhone Apps 12 29 November 2008 18:30
hotspots kpn allard14 Wi-Fi 3 27 April 2008 16:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:30.