Remote op iPad

Remote op iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb Apple's remote op mijn iPad gezet maar deze ziet er niet uit ... wel raar dat Apple zijn eigen programma's niet aanpast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 June 2010, 09:04
wvy's schermafbeelding
wvy wvy is nu online
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 695
Send a message via twitter to wvy
Standaard Remote op iPad

Hoi,

Ik heb Apple's remote op mijn iPad gezet maar deze ziet er niet uit ... wel raar dat Apple zijn eigen programma's niet aanpast aan hun nieuwe hardware

Graag zou ik remote in iPad resolutie zien ipv van te vergroten naar 2x
__________________
 iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017) 3,6 GHz Intel Core i7  iPhone 8+ 256GB Spacegrey  iPad Pro 9,7" 128Gb - Wi-Fi - Cellular  Apple TV4 64Gb
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 June 2010, 17:33
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Same here!

Hetzelfde geldt overigens voor alle apps van Apple. MM Galery en MM iDisc zijn er ook niet in iPad formaat.
  #3  
Oud 5 June 2010, 19:48
DeBar0n's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Bollenstreek
Berichten: 78
Standaard

Via cydia 'FullForce' instaleren, Remote aanvinken en alles ziet er prima uit.
  #4  
Oud 5 June 2010, 22:27
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Ik heb Logmein gekocht en ondanks dat het vrij prijzig is, ben ik er zeer content over.
  #5  
Oud 6 June 2010, 12:03
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

en voor de niet Jailbreakers is het wachten....
  #6  
Oud 6 June 2010, 16:36
wvy's schermafbeelding
wvy wvy is nu online
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 695
Send a message via twitter to wvy
Standaard

Inderdaad, heb pas mijn iPad en wat mij het meeste opvalt is dat Apple zijn eigen programma's nog niet heeft aangepast aan de iPad. bv. Remote, iDisk .. enz zijn er nog niet voor de iPad

Deze zijn nog allemaal enkel in (kleine) iPhone versie verkrijgbaar.

Hopelijk vlug beschikbaar want dit zijn wel dingen die ik op de iPad wil gaan gebruiken. Verder is de iPad een echte ontdekking ...

Hopelijk vlug een echte iPad forum op iPad Planet
  #7  
Oud 6 June 2010, 17:12
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

FullForce maakt een zooitje van de meeste Apps.
Niet echt een aanrader dus.
  #8  
Oud 6 June 2010, 21:51
DeBar0n's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Bollenstreek
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freestyle4all Bekijk bericht
FullForce maakt een zooitje van de meeste Apps.
Niet echt een aanrader dus.
Onzin gewoon even kijken welke apps compatibel zijn dan gebeurt er niks raars.
  #9  
Oud 28 June 2010, 20:00
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 506
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DeBar0n Bekijk bericht
Onzin gewoon even kijken welke apps compatibel zijn dan gebeurt er niks raars.
Klopt, er gebeuren geen rare dingen maar veel van de programma's die ik gebruik zien er gewoon niet uit met dit programma. In mijn ogen absoluut geen aanrader. Het al dan niet compatibel zijn van programma's maakt niet zoveel uit. Bij hoge uitzondering wordt er iets echt fatsoenlijks weergegeven.

het valt mij ook op dat er nog maar relatief weinig programma's aangepast zijn voor de iPad. Ik heb het dan niet specifiek over NL programma's. Het begint me ook op te vallen dat een aantal ontwikkelaars een forse bonus wil voor een iPad versie. Voorbeeld "things", 7,99 op de iPhone en 15,99 op de iPad.

Laatst gewijzigd door Celf; 28 June 2010 om 20:03.
  #10  
Oud 3 July 2010, 20:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Niet helemaal het juiste topic misschien maar ik heb een remote van apple (de nieuwste) maar deze werkt toch niet op de ipad denk ik ? Want deze heeft zover ik weet geen infrarood ?!
__________________
Ipod Touch 2G 8gb | Ipad 32gb Wi-Fi+3G | Macbook Pro Mid-2010 | Iphone 4 16GB
  #11  
Oud 3 July 2010, 21:01
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Juiste topic, hoor.

Remote werk via Wi-Fi, dus hetzelfde als op de iPhone. Hij werkt zeker wel op iPad.
  #12  
Oud 3 July 2010, 22:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Nee ik bedoel het anders. Ik heb een apple remote (hardware) Deze kan ik gebruiken op mijn macbookpro en ipod als deze in het dock staan. Maar volgens mij dus niet met de ipad ?!
  #13  
Oud 3 July 2010, 22:18
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2010
Berichten: 15
Standaard

Als je iPad in een dock staat, dan kan je gewoon die apple remote gebruiken.
  #14  
Oud 4 July 2010, 00:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Ja oke maar niet zonder dock dus, dat bedoelde ik...
  #15  
Oud 5 July 2010, 08:35
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patrickhopman Bekijk bericht
Als je iPad in een dock staat, dan kan je gewoon die apple remote gebruiken.
Hoe? De dock en iPad hebben beide geen infrarood?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone als remote gebruiken voor ipad Kaasschaaf iPad Apps 11 24 March 2013 23:49
Iphone als remote voor films iPad Arwiertz iPad algemeen 2 30 June 2011 13:23
Remote van iPad naar iPhone Jeroen0704 iPad Apps 4 4 June 2011 03:40
Remote voor ipad astramen iPad algemeen 14 18 October 2010 20:01
Remote Jaapiejaap Archief 1 7 April 2009 17:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:39.