.com knop wijzigen in .nl?

.com knop wijzigen in .nl? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wellicht een domme vraag. Maar weet ieman of het mogelijk is om de .com toets aan te passen op het toetsenbord ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 June 2010, 22:08
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Locatie: Hoogeveen
Berichten: 31
Standaard .com knop wijzigen in .nl?

Wellicht een domme vraag. Maar weet ieman of het mogelijk is om de .com toets aan te passen op het toetsenbord?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2010, 22:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Nl toetsenbord instellen volgends mij
  #3  
Oud 18 June 2010, 00:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2009
Berichten: 4
Standaard

Even de com knop iets langer "ingedrukt" houden en je kan .nl .net .org etc selecteren
  #4  
Oud 18 June 2010, 18:15
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cootjec Bekijk bericht
Even de com knop iets langer "ingedrukt" houden en je kan .nl .net .org etc selecteren
Dan is intypen toch sneller, lijkt me.
  #5  
Oud 18 June 2010, 21:18
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Locatie: Hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter_1 Bekijk bericht
Dan is intypen toch sneller, lijkt me.
Klopt, ben ik ook achter gekomen.
Toch bedankt voor je hulp.
  #6  
Oud 18 June 2010, 21:39
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
Nl toetsenbord instellen volgends mij
@PSlomp Heeft dit gewerkt?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #7  
Oud 18 June 2010, 23:07
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
@PSlomp Heeft dit gewerkt?
Dat werkt niet, het blijft op .com staan. Een uitdaging voor iemand misschien?
  #8  
Oud 19 June 2010, 00:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Cootjec heeft het enige echte antwoord reeds gegeven
  #9  
Oud 19 June 2010, 00:08
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Locatie: Hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kogel Bekijk bericht
Cootjec heeft het enige echte antwoord reeds gegeven
Niet helemaal, je moet dit telkens doen. Dus bij elke keer dat je .nl wilt gebruken, ik wilde de .com toest 'vast' wijzigen in .nl

Maar zal helaas wel niet mogelijk zijn.
  #10  
Oud 19 June 2010, 07:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Dat bedoel ik het kan niet
  #11  
Oud 19 June 2010, 20:34
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 74
Standaard

Er was een mogelijkheid om een custom keyboard er op te zetten.
Zoek daar eens op.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Naam Wijzigen roboto iTunes 1 12 February 2011 15:47
Mute knop en landscape knop ipad gemakki iPad algemeen 17 22 December 2010 21:23
Verjaardag wijzigen bHermans iPhone algemeen 3 5 October 2010 16:57
[Logo] Wijzigen Jensteh iPhone Apps 3 17 November 2008 21:15
Naam wijzigen? Stingray iPhone algemeen 1 24 February 2008 10:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:28.