internet iPad, microsim iPhone?

internet iPad, microsim iPhone? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan ik als ik mijn gewone simkaart van mijn iPhone inwissel voor een microsim, die in mijn iPad doen en internetten..? Ook heb ik een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 July 2010, 11:49
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 22
Standaard internet iPad, microsim iPhone?

Kan ik als ik mijn gewone simkaart van mijn iPhone inwissel voor een microsim, die in mijn iPad doen en internetten..? Ook heb ik een dongel van KPN (gewone sim) als ik die op maat knip zou ik daar dan ook mee kunnen internetten op mijn iPad..?

Groetjes
__________________
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 July 2010, 12:02
Brilsmurf's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boobsession Bekijk bericht
Kan ik als ik mijn gewone simkaart van mijn iPhone inwissel voor een microsim, die in mijn iPad doen en internetten..? Ook heb ik een dongel van KPN (gewone sim) als ik die op maat knip zou ik daar dan ook mee kunnen internetten op mijn iPad..?

Groetjes
Je kunt inderdaad met een microsim plus iPhone abonnement met je iPad internetten.

Je kunt ook een duosim halen bij de t mobile shop. Je hebt dan twee micro simkaarten. n doe je in je iPhone en de andere in je iPad. Wil je met h iPad internetten dan zet h even je data op je iPhone uit en je kunt met je iPad internetten.

Duosim kost eenmalig 15euro.
  #3  
Oud 25 July 2010, 12:14
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 22
Standaard

en dan verandert er verder niets aan je abbo? heb onbepert inet voor 9.95pm maar al die ipad abbo's lijken wel duurder
  #4  
Oud 25 July 2010, 12:21
Brilsmurf's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boobsession Bekijk bericht
en dan verandert er verder niets aan je abbo? heb onbepert inet voor 9.95pm maar al die ipad abbo's lijken wel duurder
Op dit moment verander er niets aan je abonnement.

Wat de providers in de toekomst hiermee doen weet ik natuurlijk niet maar er zijn veel iPad bezitters die het op deze manier doen.
  #5  
Oud 25 July 2010, 12:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 152
Standaard

Ik heb de SIM uit mijn XS4all dongel (KPN-netwerk) verknipt en dat werkt gewoon. Wel userid, password en SIM-pin in datacom profiel zetten.
__________________
~ An Apple a day keeps Microsoft away ~
  #6  
Oud 25 July 2010, 13:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Berichten: 82
Standaard

gewoon knippen. Prepaid kopen en niet elke dag 3 films kijken in de trein....valt het ook niet op

fair use.....haha wel goedkoop
  #7  
Oud 25 July 2010, 13:09
Brilsmurf's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kinsum Bekijk bericht

fair use.....haha wel goedkoop
Ach, ik kan de tarieven die ze nu vragen voor een iPad data abonnement ook niet echt fair noemen.
  #8  
Oud 25 July 2010, 13:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Berichten: 82
Standaard

nee daarom.....zolang ik het zo kan gebruiken doe ik dat!
  #9  
Oud 25 July 2010, 13:29
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Murgen Bekijk bericht
Ik heb de SIM uit mijn XS4all dongel (KPN-netwerk) verknipt en dat werkt gewoon. Wel userid, password en SIM-pin in datacom profiel zetten.

Okay, Ik heb dus ook dat met mijn dongel gedaan, doe de sim erin, maar krijg niet eens een medling dat mn sim erin zit.. dus iemand nog ideen om dat goed te krijgen? of moet je eerst iets instellen?
  #10  
Oud 25 July 2010, 14:08
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 152
Standaard

Kijk hier naar: shortr.me

De eerste keer deed ie het bij mij ook niet, nog eens goed bekeken en in voorgevormd frame van de houder gestopt, in de iPad en toen kwam gelijk KPN-netwerk te voorschijn.

Als je goed hebt geknipt en hem er goed instopt zie je direct het netwerk. Gebruiken is dan plan 2.
  #11  
Oud 25 July 2010, 14:14
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 56
Standaard

Als je de ene dual sim in je iPhone hebt en je zet de data van je iPhone uit, kan je dan nog wel gebeld worden als je op de iPad aan het surfen bent met de andere dual sim ?
  #12  
Oud 25 July 2010, 14:17
Brilsmurf's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ipoelie Bekijk bericht
Als je de ene dual sim in je iPhone hebt en je zet de data van je iPhone uit, kan je dan nog wel gebeld worden als je op de iPad aan het surfen bent met de andere dual sim ?
Er zijn mensen die zeggen van wel maar het is mij nog niet gelukt.
  #13  
Oud 25 July 2010, 14:19
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Kan iemand anders ook een dual microsim voor mij kopen bij t-mobile? Oftewel, heb je er legitimatie voor nodig? Hoe wordt deze geactiveerd? Iemand weet het hoe dit allemaal werkt?

Laatst gewijzigd door Peter_1; 25 July 2010 om 14:32.
  #14  
Oud 25 July 2010, 14:37
Brilsmurf's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter_1 Bekijk bericht
Kan iemand anders ook een dual microsim voor mij kopen bij t-mobile? Oftewel, heb je er legitimatie voor nodig? Hoe wordt deze geactiveerd? Iemand weet het hoe dit allemaal werkt?
Je moet wel al je persoonlijke gegevens geven.

Ze activeren gelijk de twee nieuwe microsims.
De oude die in je telefoon zit kun je dus gelijk omwisselen.

De 15 euro worden op je volgende factuur in rekening gebracht.
  #15  
Oud 25 July 2010, 14:39
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brilsmurf Bekijk bericht
Je moet wel al je persoonlijke gegevens geven.

Ze activeren gelijk de twee nieuwe microsims.
De oude die in je telefoon zit kun je dus gelijk omwisselen.

De 15 euro worden op je volgende factuur in rekening gebracht.
Wordt de oude ge-deactiveerd dan?
  #16  
Oud 25 July 2010, 14:54
Brilsmurf's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter_1 Bekijk bericht
Wordt de oude ge-deactiveerd dan?
Dat is correct.
  #17  
Oud 25 July 2010, 14:55
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Dank je voor je antwoord!
  #18  
Oud 27 July 2010, 09:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 107
Standaard

Ik zit bij hi en als ik een duo microsim wil hebben moet ik er 40euro voor betalen! Hebben meerdere mensen dit, want ik vind dit een beetje belachelijk hoor!
__________________
Photograph my mind!
  #19  
Oud 27 July 2010, 09:47
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ipoelie Bekijk bericht
Als je de ene dual sim in je iPhone hebt en je zet de data van je iPhone uit, kan je dan nog wel gebeld worden als je op de iPad aan het surfen bent met de andere dual sim ?
iPad gewoon in de vliegtuigmode zetten als je 'm niet gebruikt, doe ik ook en werkt prima
  #20  
Oud 27 July 2010, 10:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 262
Standaard

Ik zet op mijn ipad gewoon me mobiele data uit. Alleen ik heb begrepen dat het ook mogelijk moet zijn om te bellen met je iphone en internetten op de ipad tegelijkertijd, alleen dit werkt bij mij nog niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet in Itali, Duitsland en Frankrijk via microsim op iPad. MMAARRKK Internet in buitenland (roaming) 13 5 January 2012 00:15
Ipad Microsim Amerika NicksterD iPad algemeen 4 3 September 2010 16:48
Microsim iPhone/iPad Steiksi T-Mobile 2 28 July 2010 22:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:40.