Probleem met sync'en

Probleem met sync'en discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Iedere keer als ik mijn Ipad wil sync'en op onze desktop computer, (Windows Vista) loopt hij vast tijdens het maken van een reserve kopie. Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2010, 13:55
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2010
Berichten: 10
Standaard Probleem met sync'en

Iedere keer als ik mijn Ipad wil sync'en op onze desktop computer, (Windows Vista) loopt hij vast tijdens het maken van een reserve kopie. Als ik het probeer op de macbook die we hier in huis hebben gaat het zonder problemen. Weet iemand waar het aan kan liggen en een oplossing? Hartelijk dank.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 July 2010, 14:07
Matthipad's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 166
Standaard

iTunes van je Vista verwijderen en opnieuw installeren lijkt mij de goede oplossing.
__________________
iPad 32GB Wi-Fi iOS 4.2 GM
  #3  
Oud 27 July 2010, 15:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2010
Berichten: 10
Standaard

Bedankt, maar het probleem is er nog steeds, ook na het opnieuw installeren van iTunes.
  #4  
Oud 27 July 2010, 16:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Berichten: 14
Standaard

loopt ie echt vast ? Bij mij duurde de eerste backup echt enkele uuuuren. Ik had er meteen een heel aantal apps op gezet en niet te vergeten een paar GB aan strips etc.
Ik dacht ook eerst dat hij vastliep omdat ik met de Iphone gewend ben dat de reservekopie zo gemaakt is, maar bij de Ipad duurde het echt een stuk langer.....
  #5  
Oud 27 July 2010, 16:08
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 19
Standaard

hmm, het ging bij mij soepel totdat ik er een aantal strips op plaatste. Vanavond maar eens kijken hoe snel de backup gemaakt wordt zonder de strips.
  #6  
Oud 27 July 2010, 23:30
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 19
Standaard

Alle strips er van af en het backuppen gaat een stuk sneller. Waren er maar 35. Ongeveer 1,5 gig. Toch maar het aantal stuks structureel verlaagd om de backup/sync tijden behapbaar te houden.
  #7  
Oud 28 July 2010, 11:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2010
Berichten: 10
Standaard

Nee, hij loopt echt vast. Soms doet hij er ook gewoon erg traag over.

Ook heb ik nu het probleem dat hij sommige video's niet wil afspelen. De app valt dan opeens tijdens het afspelen uit en gaat terug naar het home-screen.
  #8  
Oud 31 July 2010, 09:35
» iPod touch 32GB (v2)  
» Anders
 
Geregistreerd: 24 July 2010
Berichten: 8
Standaard

Hij staat er nog niet bij als oplossing... Ik gebruik een klein programmaatje BackOff, daarmee voorkom je dat iTunes een reservekopie maakt. Syncen gaat nu supersnel.
  #9  
Oud 31 July 2010, 11:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Locatie: Belgi
Berichten: 99
Stuur een bericht via Skype™ naar ghaghamashibaba Send a message via twitter to ghaghamashibaba
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VeeDee Bekijk bericht
Hij staat er nog niet bij als oplossing... Ik gebruik een klein programmaatje BackOff, daarmee voorkom je dat iTunes een reservekopie maakt. Syncen gaat nu supersnel.
Ja maar als er iets gebeurd ben je wel alles kwijt. Probeer je iPad eens te herstellen of kijk ergens of er geen firewall of virusscan zit die iets tegenhoud waardoor het trager gaat. Ho God! bij Vista kunnen er zoveel dingen zijn!!!
__________________
Nr.1 Apple & iPhoneclub fan
Xbox Gamertagg: ghaghamashibaba
  #10  
Oud 31 July 2010, 11:20
» iPod touch 32GB (v2)  
» Anders
 
Geregistreerd: 24 July 2010
Berichten: 8
Standaard

Als je het regelmatig doet, een reservekopie maken (ik doe het 1x per week), dan is je verlies nooit groot maar gaat het syncen wel snel.
  #11  
Oud 31 July 2010, 11:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Locatie: Belgi
Berichten: 99
Stuur een bericht via Skype™ naar ghaghamashibaba Send a message via twitter to ghaghamashibaba
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VeeDee Bekijk bericht
Als je het regelmatig doet, een reservekopie maken (ik doe het 1x per week), dan is je verlies nooit groot maar gaat het syncen wel snel.
Als ik mijn iPhone of iPad in men Mac plug laat ik we syncen er staat altijd wel iets meer op dan de vorige keer dat ik nodig heb voor men bedrijf
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met Wi-fi Sync pjuter Jailbreak apps en thema's 10 13 December 2010 18:35
Probleem met sync. Bosii iTunes 7 23 November 2010 18:27
Probleem met Todo syncen (met Appigo sync) jayjay00 iPhone Apps 3 19 January 2010 21:23
Sync-probleem met Nemus Sync StoffelXYZ iTunes 1 14 November 2008 12:33
Sync probleem met 1.1.4 ponie iTunes 13 16 September 2008 14:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.