3G op iPad tmobile

3G op iPad tmobile discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn ipad met 3G sinds gister. En ik heb een iPhone I150 abbonement van tmobile met een iPhone 4. Maar nu kom ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 September 2010, 20:16
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: Regio Rotterdam
Berichten: 13
Standaard 3G op iPad tmobile

Ik heb mijn ipad met 3G sinds gister. En ik heb een iPhone I150 abbonement van tmobile met een iPhone 4. Maar nu kom ik erachter dat mijn micro sim niet werkt op mijn iPad er komt links boven wel naam van provider tmobile dus. Maar mijn 3G werkt niet.

Iemand een oplossing misschien heb ik instellingen niet goed ingesteld.
Help me alstublieft

Afz maassluis
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 September 2010, 22:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Jep, de instellingen zin hier al een aantal keer geplaatst... Zal ze ff zoeken

APN instellingen:

In deze volgorde...

smartsites.t-mobile
t-mobile
tm
__________________
iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB Black | iPhone 4 32GB | Apple TV 2G | MacBook Pro 17" 2x 2,93 Ghz 4GB DDR3 | iPod Nano 2G 8GB Black
  #3  
Oud 18 September 2010, 02:03
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: Regio Rotterdam
Berichten: 13
Standaard

Ja hij werkt hartstikke bedankt

topic kan sluiten
  #4  
Oud 23 October 2010, 00:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2010
Berichten: 2
Standaard

Hoi,

Weet iemand of dit ook mogelijk is met een iPad uit de US? (iphone komt gewoon van de tmobile winkel hier met abo)
  #5  
Oud 23 October 2010, 08:16
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Werkt exact hetzelfde.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Simlock Tmobile Famous4 Unlock 1 30 November 2010 16:33
iPhone 3GS: Tmobile Probleem Diezelini Unlock 3 18 October 2010 00:42
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
registratie my tmobile joren91 T-Mobile 1 26 May 2010 16:19
Wi-Fi Tmobile?? MiiPhone Archief 2 29 March 2009 22:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:52.