Reservekopie van Ipad1 op Ipad2 zetten

Reservekopie van Ipad1 op Ipad2 zetten discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb zojuist m'n Ipad2 aangesloten en hoopte alles van m'n oude Ipad 1 te kopieren. Ik kan helaas alleen kiezen uit een reservekopie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 March 2011, 20:32
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Locatie: x
Berichten: 60
Standaard Reservekopie van Ipad1 op Ipad2 zetten

Hallo,

Ik heb zojuist m'n Ipad2 aangesloten en hoopte alles van m'n oude Ipad 1 te kopieren.
Ik kan helaas alleen kiezen uit een reservekopie van m'n Iphone.

Het vreemde is dat wanneer ik m'n iphone aansluit wel kan kiezen om een reservekopie van m'n oude Ipad 1 te kopieren.

Iemand enig idee wat er hier fout gaat? Ik had gigaveel foto's en video's op m'n oude ipad 1 die ik graag terug zou willen hebben.

Wellicht is de backup handmatig ergens te vinden ?

Bij voorbaat dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2011, 21:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Vreemt.. Ik heb een backup gemaakt van mijn iPad 1 en vervolgens de backup kunnen terug zetten op de iPad 2. Alles zonder problemen.
  #3  
Oud 25 March 2011, 21:53
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Locatie: x
Berichten: 60
Standaard

zou het kunnen dat wanneer ik een backup maakte van de ipad 1, ik muziek en films handmatig beheren aangevinkt had waardoor deze niet in de backup zijn genomen ?
  #4  
Oud 25 March 2011, 22:26
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Locatie: x
Berichten: 60
Standaard

of dat mn vorige ipad 64gb was en de huidige 32
  #5  
Oud 25 March 2011, 23:56
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 173
Standaard

Ik heb de reservekopij van mijn 1 64gb 3G kunnen terugzetten op mijn 2 32gb Wi-Fi, enkel wat fillmpjes en foto's moeten "unchecken"
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Kan geen reservekopie terug zetten. sont iTunes 0 14 May 2011 10:50
iPad1 32gb of iPad2 16gb? johnnybt iPad algemeen 17 23 March 2011 13:50
Geen MMS knop op IPhone 4 na terug zetten van reservekopie 2g Rivinn iTunes 0 1 August 2010 01:43
Reservekopie niet terug te zetten Eduardboon iPhone algemeen 2 16 December 2009 17:46
Mac OS X: Reservekopie op een ander computer zetten 020 iTunes 0 25 November 2009 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:00.