facetime niet te openen

facetime niet te openen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een nieuwe ipad2. als ik facetime wil openen en inloggen met apple id lukt dat niet: ik krijg steeds dezelfde melding: "facetime activering ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 May 2011, 14:28
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2011
Berichten: 4
Standaard facetime niet te openen

ik heb een nieuwe ipad2. als ik facetime wil openen en inloggen met apple id lukt dat niet: ik krijg steeds dezelfde melding: "facetime activering : inloggen mislukt. controleer de netwerkverbinding en probeer het opnieuw"
Ik heb het netwerk gecontroleerd, goed bereik. draadloos apple netwerk.
wat kan ik verder nog doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 May 2011, 16:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 3
Standaard

Voor zover ik weet moet je FaceTime eerst registeren in Instellingen
  #3  
Oud 9 May 2011, 19:05
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2011
Berichten: 4
Standaard

Het is verder te registreren, inloggen met Apple id heb ik gedaan maar een. Verbinding komtniet tot stand en inloggen lukt dus niet omdat de netwerkverbinding gecontroleerd zou moeten worden. Ik kom niet verder.
  #4  
Oud 10 May 2011, 00:48
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Berichten: 175
Standaard

Ik weet niet of het helpt, maar probeer dit eens:

* zorg dat je Wi-Fi verbinding op je ipad2 hebt
* ga naar instellingen --> FaceTime --> voeg e-mailadres toe

Volg nu de stappen en als het goed is krijg je nadat het e-mailadres geverifieerd is als je naar instellingen --> Facetime gaat "u bent bereikbaar voor videogesprekken op:" (en vervolgens het door jou ingevoerde e-mailadres) te zien.....
__________________
iPhone 4S 16GB / iPad 2 16GB / iMac 27" / Apple TV 2e
  #5  
Oud 10 May 2011, 20:47
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2011
Berichten: 4
Standaard

ik heb dat net uitgeprobeerd: een nieuw account aanmaken helpt ook niet. Steeds krijg ik gewoon weer de melding dat ik de netwerkverbinding moet controleren en het opnieuw moet proberen. Het lijkt dus niet aan een adres te liggen maar alleen a het netwerk, terwijl ik een heel goed bereik heb en alle andere zaken waarvoor ik het netwerk nodig heb gewoon kan uitvoeren.
Nog andere tips? Of moet ik maar gewoon naar een apple reseller terug gaan?
  #6  
Oud 10 May 2011, 22:24
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2011
Berichten: 2
Standaard

ik heb precies hetzelfde! Heb ipad al gereset, 2 keer een nieuw id aangemaakt. Alles geprobeerd..
Ik heb ook al apple gebeld maar zelfs zij konden me niet verder helpen.
ik hoop dat iemand een oplossing heeft!
  #7  
Oud 12 May 2011, 10:57
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2011
Berichten: 4
Standaard

nou, het is gelukt. een half uur met apple aan de telefoon gezeten. De truc was: Wi-Fi netwerk in instellingen: DHCP ip adres, het DNS nummer van de (apple airport) aanpassen: 8.8.8.8
eindelijk resultaat!
  #8  
Oud 12 May 2011, 11:14
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Berichten: 175
Standaard

Je bent geweldig Somer003 ! Ook hier het DNS nummer aangepast naar 8.8.8.8 en het werkt !!
  #9  
Oud 12 May 2011, 11:40
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2011
Berichten: 2
Standaard

wauw super!!
Beetje jammer dat apple het bij mij niet wist maar alsnog heel erg blij dat het nu werkt!
  #10  
Oud 26 June 2011, 15:05
» iPhone 7 Plus 32GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2011
Berichten: 56
Standaard facetime met 3g

ik heb proximus 3g met Ipad2, maar als ik facetime wil proberen lukt dit niet. Blijkbaar gaat dit enkel via Wi-Fi.
Nog iemand hier ervaring mee ?
  #11  
Oud 26 June 2011, 18:18
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gustf Bekijk bericht
ik heb proximus 3g met Ipad2, maar als ik facetime wil proberen lukt dit niet. Blijkbaar gaat dit enkel via Wi-Fi.
Nog iemand hier ervaring mee ?
Heb zelf ook proximus en bij mij werkt het toch maar je moet wel een stabiele 3g verbinding hebben.
  #12  
Oud 26 June 2011, 20:52
» iPhone 7 Plus 32GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2011
Berichten: 56
Standaard

Bedankt voor de reactie.
mijn verbinding was goed maar blijkbaar gaat het niet. Moet er iets speciaals zijn van instellingen ?
  #13  
Oud 26 June 2011, 21:01
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gustf Bekijk bericht
Bedankt voor de reactie.
mijn verbinding was goed maar blijkbaar gaat het niet. Moet er iets speciaals zijn van instellingen ?
Nee, heb niets speciaal gedaan. Voorlopig werkt het bij mij ook niet omdat ik een beta tester ben en facetime in de 2de beta uitgeschakeld is.
  #14  
Oud 26 June 2011, 21:05
» iPhone 7 Plus 32GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2011
Berichten: 56
Standaard

toch raar alles werkt perfect zoals surfen, mailen, enz maar geen facetime. Nog maar een beetje verder zoeken dan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
pagina openen niet mogelijk safari kan de pagina niet openen, omdat... m-jay iPhone algemeen 5 18 December 2011 18:59
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 17:33
Facetime start niet op. sandertjuh89 iPhone algemeen 2 27 December 2010 12:57
iPhone: Facetime & MMS werken niet meer! (ook niet met MiTime) tomic22 Jailbreak 5 17 September 2010 18:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:43.