at&t kaart en verbruik in USA

at&t kaart en verbruik in USA discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Op dit moment zit ik de Amerika met een at&t kaart voor 30 dagen en 2g voor 25 dollar. Als ik kijk bij verbruik zie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2011, 23:34
» iPhone 7 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: zeist
Berichten: 174
Stuur een bericht via Skype™ naar ajongebreur
Standaard at&t kaart en verbruik in USA

Op dit moment zit ik de Amerika met een at&t kaart voor 30 dagen en 2g voor 25 dollar. Als ik kijk bij verbruik zie ik: ontvangen en verzonden en dus 2 verschillende getallen. Moet ik die twee bij elkaar optellen om verbruik in de gaten te houden? Het werkt overigens als een speer.
__________________
Iphone 5C groen 16gb, Imac, Ipad4 wit 64gb Wi-Fi 4G
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 July 2011, 12:30
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2011
Berichten: 17
Standaard

Waar heb je dit kaartje aangeschaft als ik vragen mag?
Ik zoek ook een prepaid kaartje voor mijn ipad voor ls ik weer in de us ben.

Mvg
  #3  
Oud 3 August 2011, 00:54
» iPhone 7 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: zeist
Berichten: 174
Stuur een bericht via Skype™ naar ajongebreur
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ImprezaRH Bekijk bericht
Waar heb je dit kaartje aangeschaft als ik vragen mag?
Ik zoek ook een prepaid kaartje voor mijn ipad voor ls ik weer in de us ben.

Mvg
Dat heb ik bij amazon.com gekocht. Even een account aanmaken en kaartje kopen. Kost ongeveer 6 euro. In nederland gewoon thuis laten bezorgen. In amerika in je ipad doen. Zorg dat je ergens bent waar draadloos is, bv McDonalds of hotel. Zorg dat je een verbinding hebt daarmee. Ga naar instellingen, mobiele data, kies toon account , even wachten dan verschijnt AT&T. Vul alles in, kies als adres bv je hotel. Je kunt dan een dataplan kiezen. Ik heb 2gb gekozen voor 25dollar. Kijk verder even op de volgende site. Ik heb daar een stukje voor geschreven. MijniPad.net…..: Apps, Tips en trucs
  #4  
Oud 5 August 2011, 01:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2011
Berichten: 1
Question Ipad uit VS met 3G meenemen naar NL

Hopelijk heeft iemand hier een antwoord op voor mij.

Ik zit momenteel in de VS en wil graag een IPad 2 met 3G aanschaffen. In de VS koop je de IPad 3G met een AT&T of Verizon preparatie (Ipad kan je dan activeren bij een van deze providers). Kan ik in NL gewoon een T-Mobile simkaart in mijn Ipad stoppen? Heeft iemand hier ervaring mee?

Bedankt
Gunnar
  #5  
Oud 5 August 2011, 08:24
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

De iPad heeft geen simlock.

Let wel op dat je een GSM versie koopt en niet CDMA.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #6  
Oud 21 August 2011, 20:36
» iPhone 7 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: zeist
Berichten: 174
Stuur een bericht via Skype™ naar ajongebreur
Standaard

Vergeet niet 2 dagen voor de 30dagen dataplan afloopt de kaart te deactiveren. Anders betaal je volgende maand weer 25 dollar. Ik weet niet of je het stop kan zetten als je weer in Nederland bent. Volgens mij moet je gebruik maken van AT&T netwerk en dan weer naar mobiele netwerk gaan, toon account, etc. Dat heb ik net gedaan en ik kreeg direct een email dat het gedaan was. Het is prima bevallen trouwens.

Laatst gewijzigd door ajongebreur; 21 August 2011 om 20:37. Reden: Fout getypt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi data verbruik het zelfde als mobiel data verbruik ? ceesboersen Wi-Fi 1 25 November 2010 00:06
iPhone: iPhone uit USA met AT&T lock SebastianM Jailbreak 1 3 August 2010 14:13
iPhone 1e gen.: Unlock zonder AT&T sim-kaart maurits_m Unlock 36 12 March 2010 00:09
kaart iphone & app. Aroundme solange iPhone Apps 7 18 March 2009 17:53
werkt *#307# enkel met at&t kaart ? berommen Unlock [archief] 6 14 January 2008 23:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:46.