Unlock zonder AT&T sim-kaart

Unlock zonder AT&T sim-kaart discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Met de import van mijn iphone isde at&t sim -kaart verloren. Ik kan nu niet in itunes de phone activeren om verder te kunnen. Wie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 7 January 2008, 11:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: utrecht
Berichten: 9
Standaard Unlock zonder AT&T sim-kaart

Met de import van mijn iphone isde at&t sim-kaart verloren. Ik kan nu niet in itunes de phone activeren om verder te kunnen.
Wie kan mij aan een originele at&t sim-kaart helpen?
alvast bedankt omg utrecht
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2008, 11:44
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maurits_m Bekijk bericht
Met de import van mijn iphone isde at&t sim-kaart verloren. Ik kan nu niet in itunes de phone activeren om verder te kunnen.
Wie kan mij aan een originele at&t sim-kaart helpen?
alvast bedankt omg utrecht
Heb je die toch niet voor nodig
  #3  
Oud 7 January 2008, 12:29
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Heej naam genoot, je hebt dat ding niet nodig want je kan hem tog niet gebruiken in NL. Als je hem jailbreaked (moet je hem eerst ff downgraden naar 1.1.1) dan kan je hem activeren zonder dat je dus een abbonement hoeft af te sluiten. Handig + goedkoop en dan alleen nog even wachten op de unlocker of een Hacksim kopen zoasl turbosim!

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 7 January 2008, 12:54
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: utrecht
Berichten: 9
Standaard

Gents,
Thanx voor reply. Ben toch een leek hier maar als ik via itunes aansluit krijg ik bericht in beeld dat niet correcte simkaart aanwezig is. Begrijp de rest v/d stappen om downgrade etc maar krijg hem niet geactiveerd in itunes kan dus niet downgraden...misschien ontbreekt het mij aa de commeon sense??
cheers
  #5  
Oud 7 January 2008, 13:00
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Probeer deze eens ik denk dat het gewoon zal kunnen zonder sim kaart: https://forum.iculture.nl/f1/ip...r-1-1-1-a.html
  #6  
Oud 7 January 2008, 14:23
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: utrecht
Berichten: 9
Standaard

heb alle stappen geprobeerd en ook met mijn NL sim maar werkt niet... Heb kennelijk toch originele nodig daarvoor daarna maakt t inderdd niet meer uit.
Iemand bereid mij zijn oude kaart te lenen/sturen??
thanx
  #7  
Oud 7 January 2008, 14:26
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Kijk Jailbreak & bypass activation without using AT&T Sim - Hackint0sh

Greetz, Stiruam
  #8  
Oud 7 January 2008, 14:27
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Maurits,

Als ik je vraag zo lees denk je dat als je een AT&T simkaart hebt, deze erin stopt en je Iphone het dan doet? (begrijp me niet verkeerd, maar moet dit weten om je verder te helpen).
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #9  
Oud 7 January 2008, 14:45
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: utrecht
Berichten: 9
Standaard at&t simkaart

@crunch

Ik heb alleen de at&t sim kaart nodig om itunes te activeren zodat ik kan downgraden naar 1.1.1 en de dan jailbreaken.
Met mijn nederlandse sim geeft itunes aan dat hij niet kan openen en zonder simkaart doet hij ook niks. Wat ik ervan begrijp is dat als je de originele at&t kaart hebt deze activatie in itunes geraliseerd kan worden en daarna maakt het idd niks meer uit.
thanx

Laatst gewijzigd door maurits_m; 7 January 2008 om 14:46. Reden: duidelijker
  #10  
Oud 7 January 2008, 15:27
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dit klopt niet. De AT&T kaart heb je niet nodig.
Activeren met de AT&T simkaart wil je ook liever niet geloof mij
Dan zit je aan een abonnement met AT&T....
Downgraden doe je door de iPhone in DFU mode te zetten en dan te herstellen met de 1.1.1 firmware. Daarna geeft ie error 1015 wat normaal is. Laat hem normaal opstarten met iBrickr en je kunt jailbreaken en activeren met de appsnapp manier
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #11  
Oud 7 January 2008, 16:21
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Ik verplaats dit topic even.

Je kan in de Wiki kijken, daar staat de juiste handleiding tussen om je Iphone te Activeren en Jailbreaken. Weet je welke versie je hebt?
  #12  
Oud 7 January 2008, 17:56
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: utrecht
Berichten: 9
Standaard iphone in itunes koppelen

Ja ik de firmware 1.1.2 en bootloader 4.6 niet de meest makkelijke zeg maar.
Wat mijn probleem is voor de duidelijkheid dat ik mijn otb 1.1.2 niet gekoppeld krijg aan itunes. Ik begrijp dat ik geen abbonement wil afsluiten, maar zonder originele simkaart (die ik dus niet meer heb) krijg ik itunes niet gekoppeld aan de iphone.
Ik heb alles bekeken maar alle handleidingen en methodes beginnen met het koppelen aan itunes wat dus niet lukt bij mij....
  #13  
Oud 7 January 2008, 18:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

@Maurits, welke foutmelding krijg je dan precies ?!
jailbreak heb je al gedaan toch ?!
  #14  
Oud 7 January 2008, 18:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 2
Standaard

Ik heb dit zelfde probleem gehad. Bij mij werkte het door een normale simkaart te gebruiken met de simcode bij het aanzetten van de telefoon uitgeschakeld.
  #15  
Oud 7 January 2008, 19:25
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maurits_m Bekijk bericht
Ja ik de firmware 1.1.2 en bootloader 4.6 niet de meest makkelijke zeg maar.
Wat mijn probleem is voor de duidelijkheid dat ik mijn otb 1.1.2 niet gekoppeld krijg aan itunes. Ik begrijp dat ik geen abbonement wil afsluiten, maar zonder originele simkaart (die ik dus niet meer heb) krijg ik itunes niet gekoppeld aan de iphone.
Ik heb alles bekeken maar alle handleidingen en methodes beginnen met het koppelen aan itunes wat dus niet lukt bij mij....
Maurits, je kan deze handleiding volgen, je kan van jouw Iphone een Ipod maken, maar je Iphone is nog niet software matig te "Sim-unlocken" (zodat je kan bellen) Daar heb je weer wat anders voor nodig, namelijk en Turbosim, kijk in de Wiki voor de uitleg hiervan.
  #16  
Oud 10 February 2008, 19:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 1
Standaard

hallo ik ben mike, en ik heb een iphone 1.1.3. allen ik kan hem nog niet activeren zonder at&t.
kan iemand mij helpen
  #17  
Oud 10 February 2008, 20:07
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Locatie: Goirle
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sophia Bekijk bericht
hallo ik ben mike, en ik heb een iphone 1.1.3. allen ik kan hem nog niet activeren zonder at&t.
kan iemand mij helpen
Mike/Sophia, gefeliciteerd met je iPhone 1.1.3.! Voordat je begint is het wellicht handig om de wiki te raadplegen. Daar leer je een heleboel van. Daarnaast is google.nl ook een aanrader .

kortom, lees, lees en lees nog meer voordat je begint. Alles wat je wilt weten is te vinden. Kleine hint: downgraden naar 1.1.1.

Succes,
Bulova
__________________
US 16GB 2.0.2
  #18  
Oud 20 September 2008, 14:39
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Berichten: 26
Standaard

hallo

ik heb namelijk ook zelfde probleem als maurits, en ik heb gezocht bij wiki en kan nergens vinden, want moet dat At&t kaart hebben en anders gaat het niet verder

wie kan me aub helpen
  #19  
Oud 20 September 2008, 19:16
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kastro Bekijk bericht
hallo

ik heb namelijk ook zelfde probleem als maurits, en ik heb gezocht bij wiki en kan nergens vinden, want moet dat At&t kaart hebben en anders gaat het niet verder

wie kan me aub helpen
heb je niet nodig! gewoon jailbraken en unlocken...
  #20  
Oud 20 September 2008, 20:37
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astro Bekijk bericht
heb je niet nodig! gewoon jailbraken en unlocken...
dat wilt die niet, dan zegt me itunes dat ik een eigenkaart nodig heb om te kunne activeren, dus moet At&t kaart hebben
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: unlocken zonder geldige Sim kaart ejp Unlock 32 19 January 2012 17:48
iPhone 3G: Jailbreak en unlocken zonder sim-kaart xanderz94 Unlock 6 6 May 2011 14:26
iPhone zonder SIM kaart Rhoxors iPhone algemeen 11 27 September 2010 23:26
iPhone 3G: iPhone unlocken zonder sim-kaart Tijss Unlock 3 21 May 2010 20:29
iPhone: Jailbraek zonder sim kaart dre007 Jailbreak 0 22 December 2008 10:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:59.