Reservekopie

Reservekopie discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij het synchroniseren van mijn iPod touch en mijn iPad kreeg ik deze week dezelfde problemen!!! Het proces stokte al bij stap 1 "Maken van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 August 2011, 14:54
» iPod touch 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2011
Berichten: 3
Standaard Reservekopie

Bij het synchroniseren van mijn iPod touch en mijn iPad kreeg ik deze week dezelfde problemen!!!
Het proces stokte al bij stap 1 "Maken van reservekopie". Geen beweging in te krijgen en aldus heb ik dmv taakbeheer alles afgesloten.
Bij het wederom synchroniseren gaat dit wel, maar ik krijg bij stap 4 steeds dezelfde foutmelding: "iTunes kan geen reservekopie maken van de iPod, omdat de reservekopie beschadigd is of niet compatible is met de iPod". Soortgelijke tekst krijg ik bij het synchroniseren van de iPad.

Voordien ging het altijd goed!!!!! En nu plots bij mijn twee apparaten hetzelfde probleem!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 August 2011, 11:17
TGr TGr is offline
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2010
Locatie: Cabauw Lopik
Berichten: 4
Standaard

Ook wel een keer gehad, je moet je iPad geheel rebooten (homepage button en aan/uit button tegelijk 10 sec indrukken), daarna gaat de iPad uit. Vervolgens weer aanzetten en enige tijd/geduld.
Hierna werkte het bij mij weer als normaal.
  #3  
Oud 15 August 2011, 07:50
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 56
Standaard

Bij mijn iPad 1 was het ook zo, maar die liep helemaal vast. Reboot loste het probleem ook op!
  #4  
Oud 15 August 2011, 22:32
» iPod touch 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2011
Berichten: 3
Standaard

Heb gereboot - maar weer loopt mijn ipad vast!!!
  #5  
Oud 15 August 2011, 23:28
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Ge hebt toch voldoende schijfruimte op je pc om de reservekopie weg te schrijven ?
  #6  
Oud 15 August 2011, 23:35
» iPod touch 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2011
Berichten: 3
Standaard Reservekopie

JA MEER DAN 120 GB!!
Het is zo vreemd want hij synchroniseert wel goed, maar maakt geen reservekopie mee.
  #7  
Oud 16 August 2011, 00:32
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Wat als je de vorige back-ups delete in iTunes zonder dat je iPad is aangesloten en daarna met je iPad aangesloten een nieuwe reservekopie maakt...

In iTunes onder bewerken...voorkeuren...apparaten...je iPad en kiezen en de reservekopies verwijderen...
  #8  
Oud 16 August 2011, 05:25
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
Wat als je de vorige back-ups delete in iTunes zonder dat je iPad is aangesloten en daarna met je iPad aangesloten een nieuwe reservekopie maakt...

In iTunes onder bewerken...voorkeuren...apparaten...je iPad en kiezen en de reservekopies verwijderen...
Dat zou ik niet direct doen, je bent dan je reservekopieŽn kwijt.... Je kunt dan beter de nog aanwezige kopieŽn (tijdelijk) hernoemen of verplaatsen.

@marleenpeters: verwijder alles(!) van Apple van je pc; doe dit via het Configuratiescherm. Denk daarbij ook om QuickTime, iTunesHelper e.d. Als je daarna iTunes opnieuw installeert werkt het mogelijk wel weer goed. En: op de pc aanwezige reservekopieŽn en bibliotheken worden automatisch weer toegevoegd.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #9  
Oud 27 August 2011, 18:28
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 290
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

ik heb dit probleem ook voor wilt gewoon niet verder bij stap 1
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Reservekopie donovoso iPhone algemeen 0 14 July 2011 22:02
Reservekopie paulhofman Archief 1 2 January 2011 17:04
reservekopie? Lorriej iPhone algemeen 1 4 July 2009 18:59
Reservekopie berndvp iPhone algemeen 1 11 September 2008 19:42
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 17:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:03.