Geen reseverkoppie werkt niet.

Geen reseverkoppie werkt niet. discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Hoe los ik deze fouten op, is al 2 dagen. (pc is herstart en blijft aangeven...) Gr....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 August 2011, 11:07
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard Geen reseverkoppie werkt niet.

Hallo,



Hoe los ik deze fouten op, is al 2 dagen. (pc is herstart en blijft aangeven...)

Gr.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 August 2011, 14:04
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Je zou eens bij iemand moeten gaan die ook itunes heeft staan op zijn pc, sluit daar je ipad eens op aan, als je dat bij deze dan niet voorhebt dan zit er een kans in het mss aan je pc ligt (maar ik durf dat niet met 100% zekerheid zeggen dat dit het geval is).

Maar als het om update gaat voor de software voor de ipad dan kan je dat dus ook bij iemand anders doen zonder dat je je apps enzo moet beginnen overzetten,snap je? .

Heb je de laatste software versie dan nog niet staan? 4.3.5 is tot nu toe de laatste versie.
  #3  
Oud 22 August 2011, 14:08
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

ik denk aan versie ligt.
Ik moet ze bijwerken en dat ging ook niet. Ik weet niet waar ik ander versie ff kan vandaan halen? Ik lees bij info van itunes ik itunes 10 heb.
  #4  
Oud 22 August 2011, 14:11
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Een harde reset al geprobeerd..?
  #5  
Oud 22 August 2011, 14:38
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cooltennis Bekijk bericht
ik denk aan versie ligt.
Ik moet ze bijwerken en dat ging ook niet. Ik weet niet waar ik ander versie ff kan vandaan halen? Ik lees bij info van itunes ik itunes 10 heb.
Bij itunes is dat 10.4 (alsk mij niet vergis) en bij de software voor de ipad 4.3.5

Maar zoals ik zeg; heb je zelf nog een laptop ofzo of ken je ne maat die ook een pc heeft, je kan dat via deze manier omzeilen en alles updaten als je dat wil.
  #6  
Oud 22 August 2011, 14:54
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

op ipad lees ik hier 4.3.3 misschien ligt het daaraan maar dacht 4.3.5 gedownload is.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 augustus 2011 om 13:56 ----------

Het is idd 10.4 en 4.3.5 is gedownload dat me ipad nog 4.3.3
ik kan versie 4.3.5 niet erop zetten zoals ik al zei dat foutmelding.

Moet ik itunes opnieuw instellen heeft dat zin?

Hoe bedoel je resseten., welk harde?
  #7  
Oud 22 August 2011, 15:12
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Harde reset - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

idem voor de iPad...
  #8  
Oud 22 August 2011, 15:15
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Ik heb dus zoiets gelijkaardigs voor op mijn pc; met de iphone kan ik nikske updaten op die pc, ook altijd een probleem melding, ga ik met diezelfde iphone naar mijn laptop dan is er geen enkel probleem, ik zit dus mee een probleem mee de pc zoveel is duidelijk.
  #9  
Oud 24 August 2011, 21:54
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 19
Standaard

Gisteren deze melding ook gehad. Uiteindelijk opgelost door de backup(s) op de pc te verwijderen (of een andere plek te geven). Daarna zowel de pc als de ipad opnieuw opgestart en daarna werkte alles naar behoren.
  #10  
Oud 25 August 2011, 00:03
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

o ik heb helemaal geen backup.

zowel waar moet ik dan vinden als ik zonder geweten perongeluk wel backup?
  #11  
Oud 25 August 2011, 01:00
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 19
Standaard

Itunes maakt automatisch backup zodra je je ipad synchroniseert. Deze oude backups kun je verwijderen.

zie verder onderstaande tekst:

Als u een kopie van de reservekopie wilt bijhouden, kunt u het reservekopiebestand naar een andere locatie verplaatsen. U vindt de reservekopie in de onderstaande locaties.

Op een Mac:
/Gebruikers/[gebruikersnaam]/Bibliotheek/Application Support/MobileSync/Backup/

In Windows XP:
\Documents and Settings\[gebruikersnaam]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\

In Windows Vista en Windows 7:
\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Het reservekopiebestand verwijderen:
Open iTunes Voorkeuren. Kies hiervoor iTunes > Voorkeuren (Mac) of Bewerken > Voorkeuren (Windows).
Selecteer Apparaten.
Selecteer de reservekopie van het apparaat die u wilt verwijderen.
Klik op Verwijder reservekopie. Vervolgens wordt u in iTunes gevraagd of u zeker weet dat u de reservekopie wilt verwijderen. Klik op Verwijder reservekopie.
Klik op OK.
  #12  
Oud 25 August 2011, 01:11
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

zal loop ochtend eens naar kijken. Ik laat weten of dit oplossing opgelost is.
  #13  
Oud 25 August 2011, 12:24
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

Ik zoek me rot op pc windws7 office 2010. Kom er niet uit om het map te vinden. :S (ja ook je het regel gaf kom ik niet uit.
  #14  
Oud 25 August 2011, 19:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 12
Standaard

De map appdata op windows is standaard verborgen, misschien dat je het daarom niet kan vinden. Bij mapopties kan je verborgen bestanden weergeven aanzetten.
  #15  
Oud 25 August 2011, 19:22
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

aha dan zal dit het oplossing zijn even kijken of ik optie kan vinden om weergevend te zetten.
  #16  
Oud 26 August 2011, 00:23
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 92
Standaard

heb ze kunnnen verwijderen Dus updates is aan het bijwerken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simkaart werkt geloof ik niet. Waarom geen idee olav14 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 10 8 March 2011 12:17
3G werkt niet, wel logo, geen verbinding Drinkyoghurt T-Mobile 35 8 February 2011 20:11
Duo Sim werkt niet? Geen Service rtenkroode iPad algemeen 16 3 September 2010 10:31
iPhone 3G: Unlock werkt niet (geen service) -axie- Unlock 2 1 August 2010 01:27
Geen verbinding 3G, mailapplicatie werkt niet Luc_hnh iPhone algemeen 3 25 August 2008 22:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:23.