Ipad2 Wi-fi probleem

Ipad2 Wi-fi probleem discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik zal proberen zo duidelijk mogelijk mijn probleem uit te leggen. Sinds gisteren heb ik een probleem met mijn wi-fi verbinding op de ipad2 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 September 2011, 12:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 7
Standaard Ipad2 Wi-fi probleem

Hallo,

Ik zal proberen zo duidelijk mogelijk mijn probleem uit te leggen. Sinds gisteren heb ik een probleem met mijn wi-fi verbinding op de ipad2 (16G Wi-Fi only). Het icoontje van verbinding wordt boven in het scherm weergegeven.

Maar zodra ik bijv. Safari open wordt er enkel geprobeerd data binnen te halen. Na ongeveer een minuut krijg ik de melding "Safari kan de pagina niet openen, omdat er geen internetverbinding actief is. ".

Nu heb ik gister mijn router moeten resetten naar fabrieksinstellingen (daarna is het probleem ontstaan). Maar volgens mij staat mijn router weer correct ingesteld. Ik heb geen MAC filtering aan staan. Heb WPA2-AES encryptie en het wachtwoord klopt 100% zeker.

Op mijn iphone 4 werkt Wi-Fi echter perfect. Opvallend hierbij is echter wel dat ik bij de eigenschappen van mijn Wi-Fi verbinding op de iphone 4 netjes een toegekend ip-adres etc zie. Op de ipad zie ik deze niet, en als ik ze statisch aanmaak dan lijkt hij deze niet te onthouden. Het herstellen van de netwerkinstellingen en het "Vergeet dit netwerk" lijkt allebei overigens niet te werken. Hij lijkt het netwerk te onthouden aangezien ik niet opnieuw een wachtwoord in hoef te vullen.

Wie heeft een idee om dit probleem op te lossen. Alvast zeer veel dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 September 2011, 13:02
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je kunt eens de de netwerkinstellingen herstellen van de iPad. Wanneer je "vergeet netwerk" hebt gedaan dan zou hij je weer om het wachtwoord moeten vragen.
Maar het probleem zit volgens mij in een geweigerde verbinding. Dus een verkeerd wachtwoord of MAC adres filter...
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 6 September 2011, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 7
Standaard

Werkt helaas niet, ik heb het ondertussen ook geprobeerd als ik mijn netwerk onbeveiligd maak (zelfde verhaal) en heb MAC filtering aan gezet en geconfigureerd, maar ook dit mocht niet baten en resulteerde in het zelfde probleem.

Iemand meer suggesties?:S
  #4  
Oud 6 September 2011, 18:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 69
Standaard

Ik heb dit probleem ook dit is een veel voorkomend probleem met de iPad 2 :s
  #5  
Oud 6 September 2011, 20:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs)  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2011
Locatie: Schoten
Berichten: 14
Standaard

Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem.
Ik heb wel volledige ontvangst maar krijg ook dezelfde melding dat men internetverbinding niet actief is. Ik heb op aanraden van m'n computerspecialist ondertussen al een andere router geplaatst want men vorige was zo een accespoint van telenet. Nu heb ik thuis toch nog geregeld problemen dat ik geen internet heb en nu heb ik het ook ineens sinds vandaag op het werk. Heb al netwerk vergeten gedaan en terug wachtwoord ingegeven. Heb m'n ipad2 al herstart maar hielp ook niet.
Ik vind het een geweldig apparaat maar ik vind dat zulke bugs toch niet zouden mogen. Kan iemand mij (en de rest hier) wat raad geven.

Alvast bedankt.
  #6  
Oud 7 September 2011, 11:17
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2011
Locatie: Zwolle
Berichten: 7
Stuur een bericht via Skype™ naar Maurice4life Send a message via twitter to Maurice4life
Standaard

Heb het zelfde probleem ook gehad maar dan met mijn iPhone en iPad en ook op mijn oude ipod touch. Had een belkin router daar werkt alles gewoon op tot dat hij een meldig geeft van geen internetverbinding actief. Heb wel 5 verschillen de merken routers gekocht en allemaal deden ze het zelfde met die melding geen internetverbinding actief. Dit probleem had ik nooit als ik ergens anders op een open hotspot zat of op school. Nu heb ik een timecapsule gekocht en alles werkt gewoon geen idee hoe het komt. Mischien is er wel een software update voor je router/iPad
  #7  
Oud 28 September 2011, 00:53
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Lease vernieuwen is de enige optie (bij "Instellingen" netwerk, je draadloze instellingen kiezen, onderaan staat Lease vernieuwen).
  #8  
Oud 7 October 2011, 01:19
rob499's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Beste schumi

Kijk even of je router op een kanaal zit dat hoger dan 11 is, als dit het geval is kies dan handmatig een ander kanaal (gelijk of lager dan 11)


Rob
PCSupport-IJsselstein.nl
  #9  
Oud 13 October 2011, 14:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Aan Zee
Berichten: 8
Standaard

Hallo, ik had hetzelfde probleem na het update van m'n iPad. Had toen ergens gelezen om de software vd router eens up te daten ............ en wonder bij wonder , na het updaten geen problemen meer met m'n Wi-Fi verbinding.

Groetjes
Zeezotje
  #10  
Oud 23 November 2011, 20:49
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Locatie: Grimbergen
Berichten: 12
Standaard

hoe update ik mijn dlink?
  #11  
Oud 23 November 2011, 21:58
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Zie hier:
Update D-Link Firmware

Googlen is een vak ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Youtube op iPad2 scoop1 iPad Apps 3 15 August 2011 19:35
Ipad2 met probleem met Google chrome schorpioen42 iPad algemeen 3 29 July 2011 10:55
Ipad2 probleem na update naar 4.3.4 FrankR iPad algemeen 5 27 July 2011 15:45
Ipad2 - 32 of 64 gig Lowermate iPad algemeen 54 28 April 2011 13:43
ipad of ipad2 kobus12 Archief 14 5 March 2011 18:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.