Ervaringen iOS6

Ervaringen iOS6 discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb nog nooit problemen gehad met beta basebans, zelfs niet met downgraden zodra ik de jailbreakloze beta zat was. Ik heb maar 1 iphone, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 June 2012, 18:13
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Ik heb nog nooit problemen gehad met beta basebans, zelfs niet met downgraden zodra ik de jailbreakloze beta zat was. Ik heb maar 1 iphone, maar ik neem het risico gewoon


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
“Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later”...

t' Is maar dagget weet...
in de beta werkt turn by turn ook nog gewoon op de 3gs
__________________
Witte Iphone 3gs - 16 GB
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 12 June 2012, 19:16
» iPhone 6s Plus 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Dommelen
Berichten: 23
Send a message via twitter to mausje68
Standaard

Werken alle Apps op je iPhone naar behoren onder iOS 6 beta?
  #23  
Oud 12 June 2012, 19:31
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Ik ben nog geen applicaties tegengekomen die niet werken. De eerste keer opstarten deed whatsapp raar doordat hij nog geen toegang had tot de contactpersonen (daar moet je nu toestemming voor geven). Na een herstart was ook dit opgelost.
  #24  
Oud 12 June 2012, 20:11
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 23
Standaard installatie probleempje

Ik heb gister niets kunnen installeren.. ik kreeg de hele tijd de melding
This device is not registered as part of the iPhone Dev Program..

Maar ik lees nu op het Apple Dev forum dat er meer met dit probleem waren.
Ik ga nu weer een nieuwe poging wagen.
  #25  
Oud 12 June 2012, 20:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2010
Berichten: 255
Standaard

Als je UDID niet geregistreerd is hoef je het niet opnieuw te proberen omdat het toch niet zal werken. iOS 6 beta is alleen voor ontwikkelaars.
  #26  
Oud 12 June 2012, 20:38
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joost1234 Bekijk bericht
Als je UDID niet geregistreerd is hoef je het niet opnieuw te proberen omdat het toch niet zal werken. iOS 6 beta is alleen voor ontwikkelaars.
Als Ronnymes op het ontwikkelaarsforum kan inloggen is er best kans dat hij ontwikkelaar is...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #27  
Oud 12 June 2012, 20:53
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Als Ronnymes op het ontwikkelaarsforum kan inloggen is er best kans dat hij ontwikkelaar is...
Psies
En alles werkt erg pretttig, ik denk dat ik zelfs deze OS als vast erop laat staan..
Had ik niet verwacht
  #28  
Oud 12 June 2012, 20:55
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

In ios 6 als ge nen app download in de appstore op uw iPhone; wat gebeurt er nu?
Ik heb gelezen dat je in de appstore blijft, dat weetk ik, maar mijn vraag is;
Nu wil ik apps downloaden, ik zit bv aan nr 23 en dan ga ik verder en begin aan nr 24, ik download deze en wat gebeurt er dan, ik spring terug naar nr 1, helemaal int begin, echt vervelend dus want ik zou graag meteen beginnen aan bv nr 25, is dit ook eindelijk aangepakt in ios 6 of niet?
  #29  
Oud 12 June 2012, 21:09
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 584
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Bij mij werkt alles gewoon. Vind het tot nu toe erg fijn werken.
  #30  
Oud 12 June 2012, 21:43
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Otje82 Bekijk bericht
Bij mij werkt alles gewoon. Vind het tot nu toe erg fijn werken.

Maar jij kan toch eens testen voor me dan?

Als je een app download, je blijft in je scherm nu maar wat als je links boven op de knop doet om bv naar de volgende app te gaan?

Nu gaat dit altijd terug naar nr 1 wat vervelend is, blijft deze nu ook staan als je bv aan nr 88 zit? Want zo wil ik meteen verder kunnen gaan naar nr 89 snap je?
  #31  
Oud 12 June 2012, 21:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 23
Standaard

Ik merk alleen dat de Wi-Fi wat brak is..
  #32  
Oud 12 June 2012, 21:55
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 584
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Maar jij kan toch eens testen voor me dan?

Als je een app download, je blijft in je scherm nu maar wat als je links boven op de knop doet om bv naar de volgende app te gaan?

Nu gaat dit altijd terug naar nr 1 wat vervelend is, blijft deze nu ook staan als je bv aan nr 88 zit? Want zo wil ik meteen verder kunnen gaan naar nr 89 snap je?
Ik snap het ja.

Als ik bijv. App nummer 37 installeer dan kan ik daarna gewoon weer verder scrollen. Je kan in de nieuwe AppStore ook gelijk op downloaden drukken. Met andere woorden je hoeft dus niet eerst meer info te openen.
  #33  
Oud 12 June 2012, 23:33
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 23
Standaard

Alle apps werken gewoon behalve de iPhoneclub app..
Hebben jullie daar ook last van?
  #34  
Oud 12 June 2012, 23:38
» iPhone SE 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 584
Send a message via twitter to Otje82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronnymes Bekijk bericht
Alle apps werken gewoon behalve de iPhoneclub app..
Hebben jullie daar ook last van?
Bij werkt de app gewoon.
  #35  
Oud 13 June 2012, 00:59
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Otje82 Bekijk bericht
Ik snap het ja.

Als ik bijv. App nummer 37 installeer dan kan ik daarna gewoon weer verder scrollen. Je kan in de nieuwe AppStore ook gelijk op downloaden drukken. Met andere woorden je hoeft dus niet eerst meer info te openen.
Oke, bedankt, das goed nieuws.
  #36  
Oud 13 June 2012, 02:23
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 225
Standaard

Werkt de nieuwe "MAPS" voor Belgi? en ook al 3D?
  #37  
Oud 13 June 2012, 05:48
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Berichten: 87
Standaard

Hij werkt erg goed, niks op aan te merken op het feit na dat bij het toetsenbord het wereld bolletje nog niet werkt (dus de emoticions bijvoorbeeld) weet iemand of hiervoor een oplossing al is? in geen enkele app werkt het wereld bolletje

Ook werken de push notifications niet erg goed meer of ligt dat ook aan mij?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 juni 2012 om 04:51 ----------

En me app store is niet nederlands?
  #38  
Oud 13 June 2012, 09:33
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Locatie: Grijswijk ZH
Berichten: 26
Standaard

Bij mij is de AppStore ook in het Engels (Amerikaans) prijzen staan er in $$$$.

Wat mij opvalt is dat op mijn 4S een berg profile afbeeldingen bij mn contacts er wat gescrambled uitziet.

zijn er meer mensen die dit hebben ?
  #39  
Oud 13 June 2012, 09:48
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cornmeister Bekijk bericht
Wat mij opvalt is dat op mijn 4S een berg profile afbeeldingen bij mn contacts er wat gescrambled uitziet.
Geen last van, maar er staat nu wel een mooi wit kadertje rond.

Ook de appstore staat gewoon in het NL bij mij met €
  #40  
Oud 13 June 2012, 10:16
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Navigon werkt bij mij niet goed, onthoud geen gegevens als ik 'm afsluit en het kaartmateriaal wordt ook niet goed opgeslagen, iemand hier ook last van toevallig anders downgrade ik weer naar 5.1.1. ?
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
App Store iOS6 apotheosis iPhone algemeen 13 3 October 2012 19:18
Facebook iOS6 Manglo iPhone Apps 3 20 September 2012 17:21
update ios6 bananarip iPad algemeen 0 20 September 2012 12:56
iPhone 4S // iOS6 JackingNL iPhone algemeen 15 17 September 2012 13:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:00.