Verbinding met website werkt bij simulatie maar niet op iphone

Verbinding met website werkt bij simulatie maar niet op iphone discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ben een beginnende IOS programmeur maar heb een vraagje wat betrekking heeft over de verbinding met een website. Via een tutorial is het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 March 2014, 00:12
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2014
Berichten: 13
Standaard Verbinding met website werkt bij simulatie maar niet op iphone

Hallo,

Ik ben een beginnende IOS programmeur maar heb een vraagje wat betrekking heeft over de verbinding met een website.

Via een tutorial is het mij gelukt verbinding met een php bestand op een server te leggen. Bij de IOS-Simulator werkt dit prima. Als ik iets op de server verander wordt dit realtime op de simulator bijgewerkt. (Dit aan de hand van een timer).

Nu is het probleem dat als ik de app op de telefoon installeer hij niet vernieuwd. De timer loopt wel maar de verbinding met de webpagina wordt lijkt het niet vernieuwd.

Ik heb 3 waardes die ik via php meegeef (waarde1, waarde2 en waarde3).

Elke waarde heeft de waarde on / off...
De Simulator geeft telkens de goede waarde weer, de iphone blijft hangen op oude waarden. Iphone herstarten of respringen heeft geen zin... dan blijft hij de oude waardes geven.

Wie weet waar dit aan kan liggen? puur code of instellingen op de iphone?
Ik maak elke seconde een verbinding naar de website

Bedankt!

/edit: Ik heb de app nu een aantal minuten open en dan verandert de waarde in een keer wel. Lijkt dat hij of heel erg vertraagt (minuten tot een kwartier), of dat hij de pagina cachet?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 March 2014, 12:03
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

kan best met caching te maken hebben. Dit kun je uitzetten met code. Ik neem aan dat je NSURLConnection gebruikt? die heeft daar een optie voor geloof ik.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #3  
Oud 17 March 2014, 12:19
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2014
Berichten: 13
Standaard

Bedankt voor je reactie!

Ik heb deze tutorial gebruikt:
div::Code: Connecting to a php service from iOS

Met deze code om verbinding te maken met de webserver:
Code:
NSMutableURLRequest *request = [[NSMutableURLRequest alloc] initWithURL:[NSURL    URLWithString:@"http://website.nl/index.php"]];
    
    [request setHTTPMethod:@"GET"];
    [request addValue:@"getValues" forHTTPHeaderField:@"METHOD"]; //selects what task the server will perform
    
    //initialize an NSURLConnection  with the request
    NSURLConnection *connection = [[NSURLConnection alloc] initWithRequest:request delegate:self];
    if(!connection){
        NSLog(@"Connection Failed");
    }
Ben net nieuw met IOS programmeren dus als je wil mag je me op weg helpen
  #4  
Oud 18 March 2014, 02:58
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2014
Berichten: 13
Standaard

Is al gelukt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS antenne werkt maar de iphone wilt geen verbinding met netwerken maken bax7 iPhone algemeen 0 19 June 2013 23:12
iPhone 4 iOS6.1; bluetooth verbinding met carkit werkt niet nyl020905 iPhone algemeen 19 4 March 2013 22:31
verbinding met proximus maar niet beschikbaar sachaken iPhone algemeen 7 3 January 2012 15:26
Wel wi-fi verbinding bij instellingen maar voor de rest niet! Caddeto iPhone algemeen 0 1 March 2010 19:33
Wel Wi-Fi verbinding, maar werkt niet met Safari erwinKrol Wi-Fi 3 21 December 2008 03:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:36.