Wel Wifi verbinding, maar werkt niet met Safari

Wel Wifi verbinding, maar werkt niet met Safari discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Deze vraag is waarschijnlijk al heel veel gevraagd, maar ik kan geen goed antwoord vinden. Wanneer ik verbind met wifi via instellingen, krijg ik direct ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 December 2008, 09:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 40
Standaard Wel Wi-Fi verbinding, maar werkt niet met Safari

Deze vraag is waarschijnlijk al heel veel gevraagd, maar ik kan geen goed antwoord vinden.

Wanneer ik verbind met Wi-Fi via instellingen, krijg ik direct goed verbinding. Drie streepjes bovenin. Ik krijg een ip en een subnetmasker automatisch. Dan ga ik naar safari, maar gebruikt hij toch weer gprs voor internet.

Wanneer ik gprs uitzet via bossprefs zegt hij dat er geen internetverbinding is.

Ik zit bij ziggo en heb een airport extreme. Ik heb ook het dns nummer van ziggo ingevuld, maar het werkt nog steeds niet. Wat moet ik nu doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 December 2008, 16:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 40
Standaard

ik heb van alles geprobeerd. van wpa naar wep beveiliging, maar niets helpt. Ik weet echt niet meer wat ik nog kan proberen nu.

Please help!

ps. welk ip adres moet ik invoeren als ik hem handmatig wil instellen?

Laatst gewijzigd door erwinKrol; 20 December 2008 om 16:45.
  #3  
Oud 21 December 2008, 02:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 40
Standaard

het is gelukt. Gek genoeg door mijn router 10 minuten uit te zetten en opnieuw op te starten. Had hem al heel vaak opnieuw gestart, maar misschien niet lang genoeg gewacht (alsof dat iets uit zou moeten maken...)
  #4  
Oud 21 December 2008, 03:08
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwinKrol Bekijk bericht
(alsof dat iets uit zou moeten maken...)
Het enige wat het uit kan maken is dat je bij snel uit- en aanzetten van je router meestal weer hetzelfde IP adres krijgt bij je provider en als 'ie wat langer uit staat kan het een ander adres worden. Verschilt echt heel erg per provider hoe lang je 'weg' moet zijn geweest voordat je een ander IP adres krijgt. Misschien heeft het daar toch mee te maken op een of andere vage manier.
__________________
...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 20:38
gmail werkt wel op Wi-Fi maar niet op 3g dennisiphone Wi-Fi 0 1 November 2009 15:30
App store werkt wel maar safari niet Upodtouch iPhone Apps 2 17 October 2009 23:07
3.0: vind wel Wi-Fi maar werkt niet tommehh Wi-Fi 15 28 June 2009 19:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:02.