SDK 3.1.3 anders dan anders?

SDK 3.1.3 anders dan anders? discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb de nieuwe SDK , 3.1.3 gedownload en ben wat aan het experimenteren.. Maar de tutorials zijn heel anders dan deze XCode versie. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-02-10, 14:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Leiden
Berichten: 152
Send a message via twitter to Hamertej
Standaard SDK 3.1.3 anders dan anders?

Hallo,

Ik heb de nieuwe SDK, 3.1.3 gedownload en ben wat aan het experimenteren.. Maar de tutorials zijn heel anders dan deze XCode versie. Kan dat? en moet ik dan gewoon wachten tot iemand een nieuwe tutorial maakt?

Het toevoegen van Actions en Outlets is heel anders, het staat niet bij het paarse 'i-tje' bij Instructor..

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-02-10, 14:40
danielpunt's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 87
Standaard

Anders dan Xcode in welke tutorials?
  #3  
Oud 04-02-10, 15:27
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Leiden
Berichten: 152
Send a message via twitter to Hamertej
Standaard

In de App; How To Make Your First iPhone App. En in een aantal tutorials op youtube.. Ik heb op een ander forum gelezen dat dit nieuw is vanaf 3.0 o.i.d.

Maar heeft iemand een andere website waar dit nieuwe uitgelegd wordt?

Bedankt!
  #4  
Oud 04-02-10, 17:59
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik weet niet waarom, maar bij mij zijn de outlets en actions onder het i'tje ook weg sinds de nieuwste update. Je zal het nu in je code moeten doen, dus in je .h voor een outlet bijv. "IBOutlet NSString *myString;" en voor een action "- (IBAction)myAction;". Die action moet je daarna ook nog in je .m bestand toevoegen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Profielfoto hyve-app anders dan pc frank86 iPhone Apps 6 27-01-11 20:12
Opladen via USB anders dan stopcontact peusens iPhone algemeen 1 13-05-10 13:49
Welke site verkoopt anders dan T-Mobile? LeNick Overige providers Nederland 9 28-04-09 20:08
voicemail...maar dan anders Duggel Jailbreak apps en thema's 3 20-12-08 02:02
online filmpjes afspelen anders dan youtube bzb iPhone Apps 1 12-07-08 10:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:49.