At2 opnieuw gejailbreaked 1channel probleem

At2 opnieuw gejailbreaked 1channel probleem discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Mijn atv2 was door een foutje niet meer gejailbreaked, maar dit is inmiddels weer gelukt alleen lukt het me nu niet meer om 1xhannel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 July 2012, 02:07
DoP DoP is offline
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Berichten: 34
Standaard At2 opnieuw gejailbreaked 1channel probleem

Hallo,
Mijn atv2 was door een foutje niet meer gejailbreaked, maar dit is inmiddels weer gelukt alleen lukt het me nu niet meer om 1xhannel erop te krijgen.. Als ik repository.bstrdsmkr-0.0.2.zip
Toevoeg en probeer de zip te downloaden blijft die maar leeg.. Iemand enig idee hoe ik 1channel er weer op krijg?
Bvd

DoP
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 July 2012, 23:44
DoP DoP is offline
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Berichten: 34
Standaard

niemand die me hier mee kan helpen of die hier iets van af weet??
  #3  
Oud 12 July 2012, 09:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Fusion: Easy Addon Installation for XBMC | XBMC HUB
  #4  
Oud 23 September 2012, 16:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2012
Berichten: 2
Standaard

Ik probeer fusion te installeren in xbmc op mijn iPad, maar maar na bestandslocatie toevoegen krijg ik geen popup scherm om het adres van fusion in te voeren.
Wie heeft dit ook en wat is er fout.
Ik heb het zelfde gedaan op mijn atv2 en daar werkt het wel.
Help?
Oparinus
  #5  
Oud 24 September 2012, 15:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

De versie van de repo van bstrdsmkr is inmiddels 0.0.3. De oude versie van 1Channel werkt bij mijn weten niet meer...
  #6  
Oud 25 September 2012, 17:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2012
Berichten: 2
Standaard Fusion

Ik denk dat het verkeerd begrepen is, ik heb problemen met het installeren van fusion, zie mijn vorige vraag.

Gr.,
Oparinus
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
AT2 reboot soms in hoofdmenu Denko Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 31 May 2012 13:57
Probleem na updaten 1channel trici Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 51 6 March 2012 16:31
beste formaat om te streamen met AT2? johnnybt Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 4 29 November 2011 00:13
AT2 bedienen vanaf je Mac? thomaskr0811 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 5 July 2011 15:00
2g probleem firmware achterhalen en opnieuw unlocken Size Archief 18 26 November 2009 20:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:37.