Probleem met ATV2 en Firecore

Probleem met ATV2 en Firecore discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier en hoop dat ik deze post op de goede plek gezet heb. Het volgende, mijn eigen ATV2 heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 August 2012, 23:52
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2010
Berichten: 2
Standaard Probleem met ATV2 en Firecore

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier en hoop dat ik deze post op de goede plek gezet heb.

Het volgende, mijn eigen ATV2 heb ik o nlangs zonder problemen succesvol voorzien van de laatste Firecore, werkt top.

Echter zodra ik dit bij de ATV2 van een vriendin van mij wil doen gebeurt het volgende:

Zodra de melding komt dat ik de ATV2 moet gaan aansluiten op de pc zou het ledje dus moeten gaan knipperen, zoals dat bij die van mij ook het geval was. Helaas, zodra ik de atv2 aansluit op de pc gebeurt er niets! Normaal gesproken zou dat ledje dus moeten gaan knipperen, de twee knoppen op de afstandbediening indrukken en hupsake, draaien maar!

Maar in dit geval gebeurte er dus helemaal niets. Alleen wanneer ik de powercable erin stop start iTunes op, laat heel kort een foutmelding zien ( te kort om te kunnen lezen wat er staat en vervolgens houdt het op... Ik moet dan de spanning eraf halen en na opnieuw geboot te hebben werkt hij weer echter zonder de Firecore.

Wie kent dit probleem, en nog beter, wie heeft een oplossing?

Groetjes Johan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 August 2012, 09:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Er zijn ATV 2 die je heel even aan het stroomnet moet aansluiten om hem in DFU mode te zetten, ik heb er ook zo eentje.

Sluit de stroomkabel aan, zet de ATV 2 in DFU mode en zodra de ledjes knipperen verwijder je de stroomkabel weer.

Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 9 August 2012, 09:33
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2010
Berichten: 2
Standaard

Okay, thanks. Ik het dat vanavond even proberen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met netwerk Atv2 Eddy1965online Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 21 July 2012 00:00
film via AirPlay Mac 10.8 of MediaPlayer (firecore) Geert1976 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 5 15 July 2012 12:02
D oplossing voor ATV2+iPad2 Airplay Mirroring probleem! ghop Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 12 January 2012 12:26
atv2 airplay probleem peidy Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 7 11 January 2012 16:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:06.