Geluid ATV bij het afspelen Itunes film

Geluid ATV bij het afspelen Itunes film discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb mijn Atv aangesloten op mijn versterker om het geluid via de surround te kunnen horen. Als ik nu filmpjes stream die ikzelf ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 August 2014, 22:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2014
Berichten: 11
Standaard Geluid ATV bij het afspelen Itunes film

Beste,

Ik heb mijn Atv aangesloten op mijn versterker om het geluid via de surround te kunnen horen. Als ik nu filmpjes stream die ikzelf heb opgenomen of bekijk via Youtube komt het geluid prima door.

Nu heb ik een kinderfilm gedownload via iTunes en als ik deze via mijn versterker probeer af te spelen krijg ik een raar geluid te horen (alles behalve de tekst van de film), continue een kraaktoon, precies een of andere bug of dergelijk. Als ik mijn versterker uitschakel en het geluid gewoon via de TV afspeel hoor ik alles wel duidelijk.

Is er iemand die weet hoe dit kan komen of wat ik eraan kan doen?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 August 2014, 05:43
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

Die 'kraaktoon' duidt op een voor de versterker niet te verwerken digitaal signaal (bijv. 5.1 surround). De eigen opnames hebben een geluidsspoor dat de versterker wel aankan. In de Atv onder instellingen en audio de optie surround uitschakelen, zou het probleem moeten oplossen.
  #3  
Oud 11 August 2014, 14:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2014
Berichten: 11
Standaard

Beste iPhoneAlot,

Ik heb uw raad opgevolgd en de functie dolby digital uitgeschakeld, geluid werkt nu inderdaad perfect , bedankt!!!

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apple TV: wel geluid bij afspelen films, NIET bij afspelen muziek???!!! Pirsig Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 29 May 2014 11:54
ATV2 krakend geluid bij afspelen film (Icefilms) Dees Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 6 January 2014 14:55
Geen geluid bij afspelen fragmenten op nu.nl of spellen marccc iPad algemeen 2 7 September 2013 14:36
Belsignaal doet het niet ik hoor geen geluid bij het afspelen van muziek, youtube itallaa iPhone algemeen 4 11 November 2012 01:28
Geen geluid bij filmpjes afspelen steffen123 iPhone algemeen 4 11 September 2010 17:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.