installeren Niti Tv

installeren Niti Tv discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat is een goede manier on Nito Tv te installeren?. Leon...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 September 2011, 18:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2010
Berichten: 40
Standaard installeren Niti Tv

Wat is een goede manier on Nito Tv te installeren?.

Leon
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2011, 21:05
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Locatie: groene hart
Berichten: 43
Standaard

- Open nu een terminalsessie (Programmas, Hulpprogrammas op de Mac)
- type: ssh root@het ip-adres van je ATV en druk op enter
- het standaard wachtwoord is alpine, toets dit in en na een minuut krijg je een melding of je de RSA sleutel van de ATV wil toevoegen, type yes en druk op enter.
- type: passwd om het standaard wachtwoord meteen te wijzigen in een eigen wachtwoord. Voer dit wachtwoord in, enter en dan bevestigen en weer enter.
- type en ik bedoel echt typen en niet knippen plakken, want dat werkt bij deze regel niet: echo deb Index of / ./ > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list en enter.
- type: apt-get update en druk enter. De software van NitoTV wordt gedownload..
- na het downloaden moet de software genstalleerd worden type: apt-get install com.nito.nitoTV en druk op enter
- om nu de AppleTV opnieuw op te starten type: killall Lowtide en enter. Het beeld gaat op zwart en de AppleTV start opnieuw op


Volgens mij heb ik het zo gedaan.
NB geen wachtwoord gewijzigd
NB plakken van de regel werkte bij mij wel.....
  #3  
Oud 24 September 2011, 00:06
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Locatie: groene hart
Berichten: 43
Standaard

Step 4: To install NitoTV and restart Lowtide, type:-
apt-get install wget
wget http://dl.dropbox.com/u/16129573/com.nito.deb
dpkg -i com.nito.deb
apt-get update
apt-get install com.nito.nitotv
killall Lowtide
Dit ging net wat makkelijker en kun je ook kopiren en plakken
  #4  
Oud 5 December 2011, 17:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2010
Berichten: 42
Standaard



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door goofy17 Bekijk bericht
type en ik bedoel echt typen en niet knippen plakken, want dat werkt bij deze regel niet…: echo “deb Index of / ./” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list en enter.
Ik ben volledig mee in het verhaal, maar hoe type je dit caracter? " > "
Copieren en plakken lukt niet in windows
  #5  
Oud 5 December 2011, 17:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Motormark Bekijk bericht


Ik ben volledig mee in het verhaal, maar hoe type je dit caracter? " > "
Copieren en plakken lukt niet in windows

echo “deb http: //atp.awkwardtv.org ./” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list


echo space quote deb space http colon // atp dot awkwardtv dot org space dot / quote > space / etc / apt / sources dot list dot d / awkwardtv dot list

bron: http://sliced-apple.com/2011/06/17/h...r-apple-t-v-2/
  #6  
Oud 5 December 2011, 17:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2010
Berichten: 42
Standaard

juist Smilyfox, maar ik kan nergens op mijn toetsenbord dit: > caracter vinden?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2011 om 16:24 ----------

En tot mijn grote ergernis werkt het commando killall Lowtide om te herstarten ook niet.
  #7  
Oud 5 December 2011, 17:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Motormark Bekijk bericht
juist Smilyfox, maar ik kan nergens op mijn toetsenbord dit: > caracter vinden?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2011 om 16:24 ----------

En tot mijn grote ergernis werkt het commando killall Lowtide om te herstarten ook niet.

probeer eens shift + punt

en anders open je een virtuele toetsenbord is te bij windows start menu ergens bij bureau acces..
  #8  
Oud 5 December 2011, 17:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2010
Berichten: 42
Standaard

Bedankt Smilyfox, maar dat werkt ook niet. Ik heb het opgelost op de manier van Goofy17. En een herstart gedaan door de stekker even uit te trekken.

En door ivia NitoTV updateBeGone te installeren werkt XBMC nu als een lier.

Voorlopig mijn laatste vraag: Hoe zet je eigenlijk dat appleTV toestelletje uit zonder het van de netstroom te trekken?
  #9  
Oud 5 December 2011, 23:36
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Locatie: Velp
Berichten: 151
Standaard

Gewoon die ronde toets in het midden ingedrukt houden. De actie toets dus
  #10  
Oud 6 December 2011, 00:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johnnybt Bekijk bericht
Gewoon die ronde toets in het midden ingedrukt houden. De actie toets dus
Maar dat optie zet je apple tv niet uit laat het in sleep mode zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
os 4.0.1 installeren kin iPhone algemeen 5 18 August 2010 12:31
Windows: Itunes installeren mislukt kan Quicktime niet installeren elvis4ever iTunes 2 19 July 2010 23:38
iphone onstabiel na veel installeren en de-installeren? scanniexxl iPhone algemeen 3 1 November 2009 17:54
installeren bicabo Archief 6 29 June 2009 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:21.