foutmelding 1015

foutmelding 1015 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) nee ik vind t dus niet , links doen niet... ---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:05 ---------- ok thnx ireb binnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 November 2011, 23:03
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

nee ik vind t dus niet , links doen niet...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:05 ----------

ok thnx ireb binnen gehaald en nu?
umbrella staat nog steeds open nu, moet dat?
en itunes ook open inclusies foutmelding
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 November 2011, 23:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

tiny mag je sluiten, ireb starten en de middelste tab openen en daar vind je set autoboot true

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:08 ----------

rechtermuisknop op de file plaatsen en als admin starten
  #23  
Oud 28 November 2011, 23:09
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

gedaan iphone restart nu
  #24  
Oud 28 November 2011, 23:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

krijg je uw beginscherm?
  #25  
Oud 28 November 2011, 23:09
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

zucht.... dus niet als admin gedaan
  #26  
Oud 28 November 2011, 23:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

geen probleem als hij boot is het goed
  #27  
Oud 28 November 2011, 23:10
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

plaats een geldige simkaart staart er en itunes is afgesloten
  #28  
Oud 28 November 2011, 23:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

nu moet je de simkaart van de originele provider invoeren, daarna zal je uw beginscherm krijgen, weet je waar uw iphone vandaan komt? waarschijnlijk een buitenlands model
  #29  
Oud 28 November 2011, 23:13
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

ik heb geen originele simkaart van deze iphone.
heb deze iphone tweedehands gekocht

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:13 ----------

en hij was simlock vrij enz totdat ik perongeluk terug naar fabrieksinstellingen heb aangekikt gisteren...
  #30  
Oud 28 November 2011, 23:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

weet je van welke provider? heb je wel nodig om te activeren hoor, hoe heb je de iphone daarvoor geactiveerd?
  #31  
Oud 28 November 2011, 23:16
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

ik heb niks geactiveerd!
hem em gekocht mijn vodafone sim erin gedaan en alles deed het...

ik heb geen idee waar t toestel vandaan komt of welke provider de vorige eigenaar had.

dus ik heb er niks meer aan?
  #32  
Oud 28 November 2011, 23:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

heb je met uw sim al geprobeerd? als je naar fabrieksinstellingen hersteld ben je natuurlijk alles kwijt he
  #33  
Oud 28 November 2011, 23:18
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

wat bedoel je met mijn sim??

hij deed het met mijn sim toen ik em kocht.
de vorige eigenaar heeft uiteraard zijn eigen sim eruit gehaald
  #34  
Oud 28 November 2011, 23:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

ik zal eens even rondkijken of ik oiets vind om te activeren zonder originele sim, dit noemt hacktiveren, mocht ik het tijdig vinden laat ik het je nog wel weten hoor, in ieder geavl is uw iphone terug in orde, enkel activeren en jailbreaken
  #35  
Oud 28 November 2011, 23:19
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

en dat ik nu alles kwijt ben be ik achter ja LOL
ik vind het al vervelend genoeg, de vraag is alleen kan t nog terug gezet worden? want ik d8 dat we dat aan het doen waren
  #36  
Oud 28 November 2011, 23:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

ken je de vorige eigenaar? die kan hem terug activeren met zijn simkaart of indien hij kan vertellen welke provider het is kan het met elke simkaart van die provider zelfs een oude zonder belwaarde
  #37  
Oud 28 November 2011, 23:22
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

je bedoeld met activeren (simlockvrij) maken?
en jailbreaken wat is daar het voordeel van? alle apps gratis kunnen downloaden of zijn er nog meer dingen?

ik had wel de indruk dat ie knap traag was , vandaar dat ik ook alles gewist heb.

ik had alleen nooit verw8 dat mijn ipone zelfs niet meer aanging.
ik d8 die wist alle instellingen enz...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:25 ----------

dan zal ik daar langs moeten rijden, heb helaas ook geen 06 nr.

maar ik begrijp dat als u weet welke provider er bij het toestel hoort hij pas simlock vrij gemaakt kan worden?

en uit buitenland zal ie toch wel niet komen, neem aan dat ie dan standaar simlockvrij is.
  #38  
Oud 28 November 2011, 23:25
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

nee met activeren bedoel ik dat je uw beginscherm krijgt met alle iconen, een jailbreak is nodig om hem simlockvrij te kunnen maken, krijg je de iconen mss? want dan kunnen we verder met de jailbreak
  #39  
Oud 28 November 2011, 23:26
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

nee locked sim staat er in beeld, kan alleen nood nr bellen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:28 ----------

itunes logo op iphone te zien en een tekst mat SIMLOCK ACTIEF plaats een geldige simkaart zonder pincode om de iphone te activeren.

mijn pincode uitschakelen door mijn sim ff in een ander toestel te doen heeft geen enkel Zin neem ik aan?
  #40  
Oud 28 November 2011, 23:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

dan zal je even langs de persoon moeten rijden van wie je hem kocht, de iphone is in ieder geval niet simlock vrij volgens de uitleg welke ik van u heb gekregen. ik zal nog even uitleggen wat je verder moet doen voor de jailbreak. wanneer de iphone geactiveerd is door de sim van de verkoper kan je inloggen via de browser op uw iphone op jailbreakme.com en aanduiden dat je cydia wil installeren, van daaruit kan de iphone dan unlockt worden zodat hij terug met uw sim of gelijk welke zal werken

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:32 ----------

denk niet dat het zin heeft maar je kan proberen, indien het van dezelfde provider is zit je goed
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
help mensen! Foutmelding 1015 Jamalietjuh iPhone algemeen 6 3 August 2011 17:00
foutmelding 1015 robke1974 iPhone algemeen 13 7 March 2011 09:49
iPad herstelt niet meer (foutmelding 1015) roeliej92 iPad algemeen 4 24 January 2011 01:46
Foutmelding 1015 Tactixz iPhone algemeen 7 19 January 2011 20:11
foutmelding 1015 pascalbrouwers Archief 1 19 April 2009 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:44.