foutmelding 1015

foutmelding 1015 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) beste forumleden, ik ben een leek qua iphone maar ik hoop dat iemand mij kan helpen want mijn toestel gaat niet meer aan. iphone 3g ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 November 2011, 22:07
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard foutmelding 1015

beste forumleden,

ik ben een leek qua iphone maar ik hoop dat iemand mij kan helpen want mijn toestel gaat niet meer aan.

iphone 3g 8gb is het en ik heb dus perongeluk wis alle instellingen aangeklikt in het menu.

heb al uren gelezen maar het lukt me niet ik start i tunes op hou de power en home knop ingedrukt, na 10 sec de powerknop los laten en dan geeft itunes aan dat ie kan herstellen.

dat doe ik dan en krijg vervolgens foutmelding 1015.

ik weet me nu echt geen raad meer en heb dus niks aan mijn iphone.

wie kan me helpen???

gr

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 november 2011 om 22:41 ----------

kan niemand mij stap voor stap helpen? ik kom er echt niet uit.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 November 2011, 19:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

ireb downloaden en dan het midden tabblad aanklikken (recovery mode loop fixer) en klikken op set autoboot true, Ireb wel starten als administrator!!
  #3  
Oud 28 November 2011, 20:26
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

het is nu volgens mij gelukt door behulp van een filmpje op youtube.
alleen blijkt nu dat mijn iphone nu ook niet meer simlock vrij is.

klopt het dat het toestel dan ook niet aan gaat?

hoe maak ik em nu simlockvrij of is dat niet mogelijk? en moet ik naar een telefoonwinkel?

gr

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 20:10 ----------

is er nou echt niemand die me ff op weg kan helpen , ik heb mijn iphone echt nodig morgen....

ik heb de stappen gezet in dit filmpje How to fix iphone 3g error 1015 - YouTube

en volgens mij heeft dat gewerkt, ik krijg tenminste meer te zien als een apple logo of itunes logo.

hij vraagt om pincode , maargoed hij is dus niet meer simlockvrij en dat was ie wel voordat alles misging.

hoe maak ik em nu simlockvrij? ik heb al 3 eurie betaald voor een progje maar dat stappenplan klopt helemaal niet....

wie helpt me???????
  #4  
Oud 28 November 2011, 21:52
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

indien uw pincode gevraagd wordt moet je die natuurlijk ingeven, het is de pincode van uw simkaart, dit heeft niets te maken met een unlock
indien uw jailbreak weg is door de fabrieksinstellingen terug te zetten dien je dit eerst terug in orde te maken, vandaar kunnen we dan weer verder met een unlock indien uw baseband het toelaat
  #5  
Oud 28 November 2011, 22:01
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

ik geef ook mijn pincode in van mijn sim maar die pakt ie niet.
er staat ook unlocked in beeld links boven.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:09 ----------

firmware heb ik hier vandaan http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

en tiny umbrella hier http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/

ga t opnieuw proberen nu maar waarom kan niemand mij vertellen of en hoe ik mijn toestel simlockvrij maak??
  #6  
Oud 28 November 2011, 22:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

probeer de iphone in dfu mode te zetten door de iphone eerst uit te schakelen daarna de powerknop indrukken gevolgd door de homebutton, als het scherm zwart wordt de powerknop loslaten en de homebotton nog ingedrukt houden gedurende 10 seconden
daarna een jailbreak proberen met redsn0w, zorgen dat je uw ipsw bestand bij de hand hebt om naar te verwijzen. Unlocken doe je nadat je de jailbreak hebt uitgevoerd via cydia. Indien je zover bent zal ik je nog verder instructies geven
  #7  
Oud 28 November 2011, 22:16
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

welke firmware moet ik nu erop zetten via itunes dan???
en moet ik umbrella niet gebruiken dus?
  #8  
Oud 28 November 2011, 22:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

firmware herstellen doe je via itunes natuurlijk, wanneer itunes de iphone herkent krijg je een scherm waar je herstellen zal zien staan. Druk de shifttoets (pc) in en tegelijkertijd herstellen, je krijgt dan uw filebrowser en kan je naar uw ipsw bestand verwiijzen, hierna zal itunes uw iphone herstellen. Je kan tegelijkertijd tinyumbrella laten draaien door de tts sever te starten, dit moet je doen alvorens itunes op te starten. Welke firmware had je voorheen op de iphone staan? wanneer de iphone hersteld is kan je de jailbreak uitvoeren
  #9  
Oud 28 November 2011, 22:26
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

da jailbreak kan dus ook met umbrella gedaan worden?
  #10  
Oud 28 November 2011, 22:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

opletten met de keuze van uw firmware want indien de baseband wordt geupograde naar een versie welke niet te unlocken is kan je geen unlock meer uitvoeren !!!!!
neem een zo laag moegelijk firmware versie

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:29 ----------

nee tinyumbvrella opstarten, deze herkent uw iphone. dit prg geeft de mogelijkheid om een custom firmware te installeren waarbij de baseband niet wordt geupgrade
kan je me vertellen welke firmware er opstond en welke basebandversie??

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:30 ----------

jailbreak gebeurt met redsn0w
  #11  
Oud 28 November 2011, 22:32
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

iphone 3g 2.0 is de laagste zie ik op die site....
maar ze raden elke x 4.1 aan.

welke zal ik pakken???

en ik moet dus umbrella opstarten en dan start tss server klikken

dan itunes openen

iphone aan kabel en in dfu mode brengen

herstellen met de firmware
  #12  
Oud 28 November 2011, 22:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

krijg je uw beginscherm (springboard)
indien je zover bet kan je verder met de jailbreak
best proberen een lagere versie dan de 4.1 te installeren

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:34 ----------

weet je welke firmwareversie er voorheen opstond? indien je de 4.1 installeerd zal uw baseband naar een versie worden gezet waarbij een unlock niet meer kan tenzij met de ipad baseband welke uw gps onbruikbaar maakt, ik zou aanraden de 4.0.1
  #13  
Oud 28 November 2011, 22:38
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

4.0.1 ben ik nu aan t downloaden!
ik weet helaas niet wat erop stond, ik hoop alleen niet dat ie nu niet meer te unlocken is omdat ik dus al meerdere pogingen heb gedaan...

als ie binnen is wat dan??

umbrella openen? start tss???
en dan herstellen via itunes naar 4.0.1?

ik las juist op internet dat umbrella pas geaopend moet worden na de firmware en foutmelding 1015 in beeld kwam.

ik ga nu puur u strategie volgen, dus je zegt maar als ik iets verkeerd doe.

ik vraag t liever voor ik t weer verkeerd doe
  #14  
Oud 28 November 2011, 22:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

indien je 1015 error krijgt start je ireb op, deze kan de iphone uit recoverymode halen, tinyumbrella heeft die optie ook doch met ireb heb ik goede ervaringen. Tinyumbrella zorgt ervoor dat de firmware niet bij apple gecontroleerd wordt en je hier dan ook geen foutmelding van krijgt

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:43 ----------

je kan dan eventueel een custom firmware gebruiken
  #15  
Oud 28 November 2011, 22:44
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

firmware is binnen maar begrijp dat ik nu weer een ander progje moet downen??

en dat moet ik ook opstarten vor ik de firmware herstel????

ja sorry ben een leek qua iphone nog, graag stap voor stap wat nu te doen
  #16  
Oud 28 November 2011, 22:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

nee hoor, je moet ireb niet eerst starten, dit is enkel wanneer je na het herstel een error 1015 krijgt, je kan nu beginnen met het herstel via itunes. tinyumbrella tts server starten, itunes wordt uitgeschakeld, daarna itunes opstarten, shifttoets indrukken en tegelijkertijd op herstel drukken. zeker niet tijdens het beginscherm een update doen als dat gevraagd wordt, telkens alles annuleren. het ozu kunnen dat je bij tinyumbrella al kan zien welke firmware er voorheen genstalleerd was
  #17  
Oud 28 November 2011, 22:52
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

hij is em aan t herstelle nu naar 4.0.1

ik moet nu vast ireb downloaden ergens?

en wat te doen als de firmware erop staat?
  #18  
Oud 28 November 2011, 22:54
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

dan kan je de jailbreak uitvoeren, dit kan met redsn0w of je kan met je iphone inloggen op de site jailbreakme.com dan gebeurt alles bijna automatisch

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:55 ----------

ireb mag je al downloaden in geval je een 1015 error moest krijgen
  #19  
Oud 28 November 2011, 22:57
» iPhone 3G 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 23
Standaard

heb jij voor mij een link van ireb en redsnow, ik kan geen juiste site vinden...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 21:58 ----------

krijg nu foutmelding 1015 in beeld... ireb nodig begrijp ik??
  #20  
Oud 28 November 2011, 23:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 23
Standaard

inderdaad, indien je via google ireb typt vind je het wel

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 november 2011 om 22:02 ----------

Hotfile.com: One click file hosting: iREB-r4.zip
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
help mensen! Foutmelding 1015 Jamalietjuh iPhone algemeen 6 3 August 2011 17:00
foutmelding 1015 robke1974 iPhone algemeen 13 7 March 2011 09:49
iPad herstelt niet meer (foutmelding 1015) roeliej92 iPad algemeen 4 24 January 2011 01:46
Foutmelding 1015 Tactixz iPhone algemeen 7 19 January 2011 20:11
foutmelding 1015 pascalbrouwers Archief 1 19 April 2009 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:42.