Shsh uitvoeren

Shsh uitvoeren discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, De shsh uitvoeren, doe je dat voor de jailbreak , of doe je dat nadat de jailbreak op de toestel zit?,...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2013, 09:09
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard Shsh uitvoeren

Beste mensen,

De shsh uitvoeren, doe je dat voor de jailbreak, of doe je dat nadat de jailbreak op de toestel zit?,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2013, 09:19
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Dat maakt niet uit. SHSH hashes heb je niet nodig om te jailbreaken.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 5 February 2013, 10:17
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 26
Standaard

Ik krijg een melding van tss en dat het niet mogelijk is :s
  #4  
Oud 5 February 2013, 10:30
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat maakt niet uit. SHSH hashes heb je niet nodig om te jailbreaken.
weet ik,

Maar 't is juist om in de toekomst terug te gaan naar 't bepaalde firmware,

kun je 't beste voor jailbreak uitvoeren of wanneer je gejailbreakt hebt?
  #5  
Oud 5 February 2013, 10:34
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Fout antwoord, sorry.

Laatst gewijzigd door timosha; 5 February 2013 om 11:03.
  #6  
Oud 5 February 2013, 10:37
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik weet dat jij dat weet. Maar dat antwoord was ook niet voor jou bedoeld
Heb nog steeds geen antwoord op me vraag
  #7  
Oud 5 February 2013, 10:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Heb nog steeds geen antwoord op me vraag
Hier nogmaals de antwoorden:

Citaat:
Dat maakt niet uit. SHSH hashes heb je niet nodig om te jailbreaken.
Citaat:
kun je 't beste voor jailbreak uitvoeren of wanneer je gejailbreakt hebt?
Kies maar uit.
  #8  
Oud 5 February 2013, 10:43
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Hier nogmaals de antwoorden:





Kies maar uit.
hij moet toch namelijk signen SHSH hashes,

Wat zou jij doen?
  #9  
Oud 5 February 2013, 10:48
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Wat zou jij doen?
Er kunnen alleen maar SHSH hashes opgeslagen worden van firmware die Apple nog ondertekend.

Ik laat de SHSH hashes opslagen door Cydia. En als ik ze eens nodig heb, wat zelden of nooit gebeurd, laat ik ze ophalen uit Cydia.
  #10  
Oud 5 February 2013, 10:49
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Er kunnen alleen maar SHSH hashes opgeslagen worden van firmware die Apple nog ondertekend.

Ik laat de SHSH hashes opslagen door Cydia. En als ik ze eens nodig heb, wat zelden of nooit gebeurd, laat ik ze ophalen uit Cydia.
Okidoki!,

Mooie uitleg, dankjewel ,

Kan een slotje erop.
  #11  
Oud 6 February 2013, 18:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: Landgraaf
Berichten: 16
Send a message via twitter to Renaud
Standaard

Maakt het wat uit of er dan een versie 5.1.1 op je iphone is voor de shsh van IOS6.1 ?
  #12  
Oud 6 February 2013, 18:46
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renaud Bekijk bericht
Maakt het wat uit of er dan een versie 5.1.1 op je iphone is voor de shsh van IOS6.1 ?
Nee, dat maakt niets uit want Apple ondertekend iOS 6.1.
  #13  
Oud 6 February 2013, 18:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: Landgraaf
Berichten: 16
Send a message via twitter to Renaud
Standaard

dus ik kan gewoon een blob creeren met tiny, voor een eventuele downgrade naar IOS6.1, mocht er ooit weer een nieuwere IOS versie uitkomen
  #14  
Oud 6 February 2013, 19:18
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dat kan
  #15  
Oud 6 February 2013, 19:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: Landgraaf
Berichten: 16
Send a message via twitter to Renaud
Standaard

ok! danke jongens
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: hoe restore uitvoeren? delta12 Jailbreak 1 28 January 2012 00:12
Alle iDevices: shsh op 5.x.x shsh betekenis en apticket? simlockvrij Jailbreak 24 16 January 2012 18:54
iPhone: Hoe restore uitvoeren Zwaardvis Jailbreak 9 25 October 2011 18:43
Even een restore uitvoeren wijbosch Archief 1 10 May 2009 22:33
raar na uitvoeren winpwn luukert Jailbreak [archief] 2 27 August 2008 18:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:55.