problemen met quickpwn

problemen met quickpwn discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 heb je .net framework? heb je service pack 2? heb je je comp al een keer opnieuw opgestart? heb je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 August 2008, 12:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
heb je .net framework?
heb je service pack 2?
heb je je comp al een keer opnieuw opgestart?
heb je wel 3g aangevinkt in de gui van quickpwn?
en anders weet ik het ook niet meer!

Jup
?
Jup
Jup

Wat bedoel je met service pack 2 ?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 August 2008, 12:42
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

Als je tegelijk je start knop (met windows logo erop) op je toetsenbord en de pause/break toets indrukt kom je in de systeemeigenschappen van je pc (ook via configuratiescherm te bereiken). Daar zie je welk service pack je heb. Een service pack is een pakket met alle updates van een bepaalde periode. Het nieuwste Service Pack is nummer 3. Dit kun je downloaden via de microsoft updates site.

PS: leuke username
  #23  
Oud 24 August 2008, 13:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daaf85 Bekijk bericht
Als je tegelijk je start knop (met windows logo erop) op je toetsenbord en de pause/break toets indrukt kom je in de systeemeigenschappen van je pc (ook via configuratiescherm te bereiken). Daar zie je welk service pack je heb. Een service pack is een pakket met alle updates van een bepaalde periode. Het nieuwste Service Pack is nummer 3. Dit kun je downloaden via de microsoft updates site.

PS: leuke username

Ps is mijn echte naam
en ik heb service pack 2 dus ik denk dat het daar niet aan licht
Ik snap er echt totaal niks meer van
kan ik anders beter wachten tot winpwn vd week uit komt ?
  #24  
Oud 24 August 2008, 13:18
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: Ridderkerk ZH
Berichten: 32
Standaard

Hou er rekening mee dat er op dit moment 2 versies zijn van Quickpwn. een die eigenlijk fw2.0.2 niet ondersteunt maar toch wel jailbraked, zie iPhone Dev Team brengt QuickPwn uit > Nieuws > iPhoneclub.nl voor deze versie gebruikt je fw 2.0.1 om te pwnen en de nieuwste Quickpwn die je hier kan vinden blog.iphone-dev.org http://xs1.iphwn.org/releases/QuickPwnGUI120.zip waar je fw 2.0.2 gebruikt om te pwnen ipv 2.0.1. de nieuwste versie is een Stand-Alone app. deze hoef je dus niet in het mapje van de vorige Quickpwn te zetten. Deze versie ondersteunt overgens wel officieel fw 2.0.2 in tegenstelling tot de eerste Quickpwn release.

Hoop dat jullie hier wat van snappen en er wat aan hebben.

Mvg,
  #25  
Oud 24 August 2008, 19:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

QuickPwnGui120

ik heb deze versie dus die is wel goed :S
  #26  
Oud 24 August 2008, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Weet je wat ik nou zo verwarrend vindt dat in de read me, van laatste quickPwn waar je fw2.0.2 gebruikt om te jailbraken staat dat je fw2.0.2 moet gebruiken vaag toch

ik bedoel dus dat er staat dat je fw2.0.1 moet gebruiken

Laatst gewijzigd door ArB; 24 August 2008 om 21:52.
  #27  
Oud 24 August 2008, 22:08
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

Jah dat heb ik ook gelezen
En in het programma zelf zegt die dat die het wel ondersteunt
  #28  
Oud 24 August 2008, 22:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Waar staat dat dan?
  #29  
Oud 24 August 2008, 22:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 13
Standaard

gisteren succesvol 2.0.1 gejailbreakt met quickpwn, vandaag de jailbreak gedaan met FW 2.0.2, met quickpwngui120 & iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore

geen moeilijkheden gehad, de 3 apple proggies via taakbeheer uitgeschakelt, dan quickpwn geopend en de restorefile aangevinkt, voor de rest gewoon de instructies opgevolgd... draai momenteel vista ultimate 64 bit SP1 als dat er iets toe doet
  #30  
Oud 24 August 2008, 22:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Als ik in de folder stash kijk de zelfde waar applications in staat, dan is daar achter elke folder een . met 5 ad random letters achter komen te staan. ik vraag mij af of dat met de fw update 2.0.2 te maken heeft of met de quickPwn jailbrake.

Laatst gewijzigd door armand wouters; 24 August 2008 om 23:42.
  #31  
Oud 25 August 2008, 16:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 97
Standaard

Net geprobeerd...'k Heb een Belgische iPhone (woon ook in Belgi) en gebruik gemaakt van officile Apple-2.0.2.ipsw. QuickPwn startte 't DOS-venster op, maar daar bleef 't ook bij. Na 10s viel 't weg en deed ie niets meer.
  #32  
Oud 25 August 2008, 17:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

Ik zou het vanavond even proberen met een van de andere pc's hier
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met Quickpwn sjorriss Archief 1 9 February 2009 16:28
Wanneer QuickPwn 2.2.1 voor de Mac / DFU problemen op de Mac Gilliam Archief 5 30 January 2009 12:12
iPod touch: Fout bij jailbreaken met Quickpwn basovich Jailbreak 2 24 January 2009 14:16
probleem met quickpwn El_Rutgero iPhone algemeen 1 28 September 2008 23:16
iPhone: Hulp gevraagd met QuickPwn debilio Jailbreak 8 2 September 2008 00:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.