[3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie)

[3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door pumpeduse IK krijg bij itunes 8 als ik hem in dfu mode zet en micheals custom gebruik foutcode 1600 iemand een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 13 September 2008, 21:09
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pumpeduse Bekijk bericht
IK krijg bij itunes 8 als ik hem in dfu mode zet en micheals custom gebruik foutcode 1600 iemand een oplossing hiervoor
heb een legale 3g en windwos vista
Als ie al eerder gepwnd is hoef je alleen maar te herstellen in itunes (shift + herstel) probeer dat eens.. worked for me
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 13 September 2008, 21:15
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik heb eerst ook mijn 3G in DFU gezet. Kreeg toen de 1600 error. Heb de 3G weer opnieuw opgestart en daarna direct aan iTunes gehangen. Heb zonder DFU een shift+herstellen geklikt en de custom FW 2.1 aangekozen. Dit werkt!

Dus niks moeilijks doen. 3G aanzetten, aan iTunes koppelen en op shift+herstellen klikken en de custom firmware terug zetten.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #63  
Oud 13 September 2008, 21:16
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ik heb eerst ook mijn 3G in DFU gezet. kreeg toen de 1600 error. Heb de 3G weer opnieuw opgestart en daarna direct aan iTunes gehangen. Heb zonder DFU een shift+herstellen geklikt en de custom FW 2.1 aangekozen. Dit werkt!
Just now the same here, update van mijn 3G incl. jailbreak is wel gelukt overigens
  #64  
Oud 13 September 2008, 21:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

lukt dit wel met itunes 8 of moet ik de vorige itunes hebben want krijg steeds code 1600 kan niet herstellen
  #65  
Oud 13 September 2008, 21:27
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pumpeduse Bekijk bericht
lukt dit wel met itunes 8 of moet ik de vorige itunes hebben want krijg steeds code 1600 kan niet herstellen
Ik heb dit alles gedaan met iTunes 8.
  #66  
Oud 13 September 2008, 21:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 6
Standaard ook error 1600 in DFU, error 6 in recovery mode

Ligt het aan itunes 8 ? Moet deze op voorhand eerst gepatched worden ofzo ?
  #67  
Oud 13 September 2008, 21:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

IK heb wel nu de originele 2.1 van apple al op mijn iphone gezet kan gewoon blijven proberen met micheals custom tot het lukt
  #68  
Oud 13 September 2008, 21:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 8
Standaard Yessim met 2.1 en vodafone

Het werkt met yessim! Net geupdate naar 2.1 vanaf 2.0.1. En bellen met vodafone werkt inc 3g. Daarvoor heb ik wel de firmware van de yessim veranderd naar 2.73c. Dit werkt het stabielst.
De firmware 2.1 heb ik geinstallerd via de alt + herstel methode (mac) Zonder de dfu mode van de iphone te gebruiken. (Dit om de error 1600 te vermijden.)
Nu 5 streepjes waarvoor ik er 2 had .
Helemaal top!
  #69  
Oud 13 September 2008, 21:34
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edd-- Bekijk bericht
Ligt het aan itunes 8 ? Moet deze op voorhand eerst gepatched worden ofzo ?
Nee, gewoon in iTunes 8 op shift+herstellen klikken en dan de custom 2.1 FW kiezen. Dat is alles. iPhone moet wel aan staan en aangesloten op iTunes.
  #70  
Oud 13 September 2008, 21:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Als ik nu Micheals custom heb, dan heb ik Pwnage tool niet meer nodig?
  #71  
Oud 13 September 2008, 21:37
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Met windows vista moet mij dit lukken ben benieuwd
  #72  
Oud 13 September 2008, 21:39
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbook-jan Bekijk bericht
Als ik nu Micheals custom heb, dan heb ik Pwnage tool niet meer nodig?
Als je toestel al eerder gepwnd is heb je idd pwnage tool niet meer nodig!!

Mijn tel bereik binnenshuis is trouwens nog steeds..no service gelukkig duurt dat altijd maar 1 minuut ofzo..maar toch
  #73  
Oud 13 September 2008, 21:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 29
Standaard

kan iemand mij stap voor stap uitleggen hoe ik een legale iphone 3g kan jailbreaken? en heb ik dan ook installer en cycia? ik heb het nog nooit gepwnd dus in ben beginner

biij voorbaat dank.
  #74  
Oud 13 September 2008, 21:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Nee, gewoon in iTunes 8 op shift+herstellen klikken en dan de custom 2.1 FW kiezen. Dat is alles. iPhone moet wel aan staan en aangesloten op iTunes.
werkt niet in DFU => 1600 / in restore mode => 6)
  #75  
Oud 13 September 2008, 21:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcoryn Bekijk bericht
Als je toestel al eerder gepwnd is heb je idd pwnage tool niet meer nodig!!

Mijn tel bereik binnenshuis is trouwens nog steeds..no service gelukkig duurt dat altijd maar 1 minuut ofzo..maar toch
Dus de eerste keer eerst Pwnange tool draaien.
Dan telefoon in DFU en restoren via Itunes 8 (met ALT herstel)
  #76  
Oud 13 September 2008, 21:49
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edd-- Bekijk bericht
werkt niet in DFU => 1600 / in restore mode => 6)
Toestel moet je ook niet zelf in DFU of restore zetten! Gewoon aansluiten aan iTunes en dan shift+herstellen klikken en de custom firmware aankiezen.
  #77  
Oud 13 September 2008, 22:05
SubMan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbook-jan Bekijk bericht
Dus de eerste keer eerst Pwnange tool draaien.
Dan telefoon in DFU en restoren via Itunes 8 (met ALT herstel)
Hoe doe je dat? Restoren via Itunes 8 (met ALT herstel)?

Bij mij geeft ie aan dat hij moet herstellen, dus dat doet ie, terug naar fabrieksinstellingen.., viciueze cirkel zeg maar..

Dus hoe herstel ik via Itunes 8 (met ALT herstel)???
__________________
G5 dual 1.8, 22 inch cinemadisplay (ADC) + 15 inch flat, iPod 4GB, iPhone 3G 16GB zwart.
  #78  
Oud 13 September 2008, 22:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

bij mij ook error 6 grrrrr
nog niemand de opossing?
Michel
  #79  
Oud 13 September 2008, 22:28
SubMan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Toestel moet je ook niet zelf in DFU of restore zetten! Gewoon aansluiten aan iTunes en dan shift+herstellen klikken en de custom firmware aankiezen.
dat deed ik dus fout, hij stond wel in DFU, hoe daar uit te komen weet ik niet, dus maar weer en weer en weer herstellen...

Zometeen maar gewoon alt herstel klikken en custom uitkiezen dus..

hmmm..

DFU foutje,

thanks scorpiosoft!
  #80  
Oud 13 September 2008, 22:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

@scorpiosoft
toch niet helemaal juist. heb eerst error 6 gehad tijdens een alt herstel.
Nu gaat hij automatisch in recovery als ik nu shift herstel doe krijg ik toch ook error 1600 zoals hierboven oook bij edd.

Inmiddels ook geprobeerd terug te gaan naar 2.0.2 helaas pindakaas!
wie helpt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Unlock 1541 1 February 2009 10:33
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Unlock 454 20 November 2008 18:22
iPhone: [3G] Pwnage 2.0.2 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Jailbreak 110 15 October 2008 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:20.