[3G] - [1.0] Custom FW 2.2

[3G] - [1.0] Custom FW 2.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Gevey-3g toch nog niet opgelost . ....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #601  
Oud 23 December 2008, 13:34
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Gevey-3g toch nog niet opgelost . .
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #602  
Oud 23 December 2008, 13:36
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

In ieder geval gebruik je dan 2 radio's (3G en EDGE) wat eigenlijk niet zou hoeven. Dat zou pas stroom besparen!

Het zou trouwens wel mooi zijn als er een applicatie was waarmee je 3G in 1 toetsdruk aan en uit kon zetten i.p.v. iedere keer het instellingen-menuutje in te moeten.
  #603  
Oud 23 December 2008, 13:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

sbsettings eens proberen dat werkt goed voor aan/uitzetten hoef je niet in een menu!

Maar laten we weer ontopic gaan, dit is niet meer echt over custom FW
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #604  
Oud 23 December 2008, 13:40
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Custom FW 2.2 zonder baseband update! --> als je 31 dec. wilt softwarematig wilt unlocken

Gewoon FW 2.2 uit iTunes als je al een simlock vrije tel hebt, of een T-mobile abo daarna quickpwn.

Graag even de zoekfunctie gebruiken voor meer info, had je zelf ook kunnen vinden namelijk!
Ik heb een orginele unlock van T-Mobile dus dat hoeft geen probleem te zijn. Probleem op de PC is dat als ik QuickPwn22 open hij bllijft zoeken naar die Firmware. Resultaat: Er gebeurt verders niets. Vandaar mijn vraag welke FW ik moet downloaden en waar die staat. Er zijn er tegenwoordig nogal een x-aantal en ik wil wel zeker weten wat ik moet nemen. En btw, ik had gezocht.

Ik heb net trouwens QuickPwn22 via de Mac geprobeerd wat als resultaat had dat hij bleef hangen op het Apple logo (minuut of 15). Daarna maar restore gedaan waar hij nu nog mee bezig is vanaf een herstelpunt wat ik daarvoor maar even gemaakt had. Ik heb trouwens Leopard 1.56.
__________________
Leef van dag tot dag, morgen ben je alles kwijt misschien.
  #605  
Oud 23 December 2008, 13:43
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je moet eerst de firmware downloaden en ergens op je mac neerzetten. De firmwares kan je vinden in onze WiKi (kijk in de menu balk) en ga daar naar Firmwares.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #606  
Oud 23 December 2008, 14:13
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 54
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Je moet eerst de firmware downloaden en ergens op je mac neerzetten. De firmwares kan je vinden in onze WiKi (kijk in de menu balk) en ga daar naar Firmwares.

Bedankt. Net even gedaan en jawel, gelukt. Alleen blijft hij weer hangen op het Apple-logo. Hij staat er nu al een minuut of 5 op en zo nu en dan hoor je hem connecten (trillen en pling-plong geluid)via de pc maar voor de rest gebeurt er niets. Is dat normaal dat hij zo lang op Apple-logo blijft staan?

Edit
Net maar weer een Restore gedaan. Ik weet echt niet wat er fout gaat.

Laatst gewijzigd door sponzert; 23 December 2008 om 15:53.
  #607  
Oud 24 December 2008, 21:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Je haalt 2 dingen door elkaar. Met een custom hoef je quickpwn niet meer te gebruiken--> je hebt meteen de jailbreak.

Quickpwn doe je het zelf jailbreaken, dan kan je ook kiezen wat je erbij wilt hebben (wel geen cydia/installer etc) Wil je quickpwn gebruiken moet je eerst 2.2 op je iPhone hebben gezet. Net wat je wilt!

Succes
Ok thanks. Nouja waarom moeilijk doen als het makkelijk kan he Met Quickpwn heb je het nadeel dat hij de baseband update, en Pwnage heeft een DFU workaround nodig... dus een custom firmware via iTunes lijkt me sowieso de meest eenvoudige oplossing?
  #608  
Oud 24 December 2008, 21:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Voor mensen die makkelijk willen doen / (met respect niet heel veel vertrouwen hebben in hun eigen kunnen: gebruik de Custom FW, simpeler kan het niet!
  #609  
Oud 25 December 2008, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar Jagar
Standaard

hallo,

ik wil graag mijn Iphone 3G jailbreaken van t-mobile, alleen wilt het nog niet echt lukken, als 1ste kan ik het niet in recoverymode zetten, heb op een andere forum gelezen hoe dat moest maar als ik het uitzet en dan inplug gaat het gewoon weer aan, en quickpwn22 wil niet lukken, als ik het heb gedownload en ik wil het openen, geeft het aan dat het niet juist kan installeren, en moet op ok drukken om te beindigen. wie kan mij hierbij helpen.

staat er nergens hoe je het stap voor stap kan doen.

Ps.het liefst nog in jip en jannneke taal.

alvast bedankt.
  #610  
Oud 25 December 2008, 17:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hij start niet op omdat je niet de juiste .netframework op je pc hebt. Deze even downloaden en installeren. (versie 2.0 of nieuwer)

Daarna gewoon quickpwn volgen. Dat gaat het makkelijkst. Dan doe je aan de hand van quickpwn recovery en DFU mode instellen.

(mocht je windows hebben tenminste)
  #611  
Oud 26 December 2008, 00:56
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

Vraagje net via itunes upgrade van 2.1 naar 2.2 gedaan kreeg foutmelding 1600 nu zie ik alleen een itunes logo + stekker pc herkent hem niet meer dus zie hem ook niet in itunes staan. bericht niet meer nodig is gelukt!

Laatst gewijzigd door psvu2; 26 December 2008 om 02:10.
  #612  
Oud 26 December 2008, 01:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar Jagar
Standaard

eey King1987 thnx voor het helpen, ik ben echt een lijk hiermee.
welke is de juiste netframework en hoe kom ik daaraan.
  #613  
Oud 26 December 2008, 11:32
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jagar Bekijk bericht
eey King1987 thnx voor het helpen, ik ben echt een lijk hiermee.
welke is de juiste netframework en hoe kom ik daaraan.
Wat dacht je van google te gaan gebruiken met als zoekoptie 'netframework'
  #614  
Oud 26 December 2008, 13:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Om scorpiosoft aan te vullen: 2.0 of hoger
  #615  
Oud 28 December 2008, 20:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 19
Standaard

Shiiiiit, ik heb hem dus hersteld met de custom firmware, maar nu ben ik natuurlijk alles kwijt... is er een manier om het terug te krijgen? Denk het niet he, want dat backuppen deed ik eigenlijk ook nooit omdat dat te lang duurde
  #616  
Oud 28 December 2008, 20:23
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Berichten: 4
Standaard

Misschien heb je nog wel een back-up? Rechtsklik in iTunes op je iPhone en kijk of de optie 'Terugzetten vanaf reservekopie...' beschikbaar is.
  #617  
Oud 28 December 2008, 20:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 19
Standaard

Nee dies al te oud waarschijnlijk, naja heel erg is het niet, beetje jammer van mn contacten. Ik dacht dat ik alleen mn programma's kwijt was, niet mn smsjes en contacten (naja die heb ik ook nog wel maar niet dezelfde als dat erop stond).
  #618  
Oud 28 December 2008, 20:35
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Berichten: 4
Standaard

Nou, dan heb je alsnog wat, maar ok.
  #619  
Oud 29 December 2008, 18:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb een Iphone 3g 8 gb
Windows XP
Quickpwn 2.2
iPhone1,2_2.2_5G77_Restore
Iphonebrowser
Itunes 8.0

Ik heb mijn Iphone geupgrade met de gejailbreakte firmware 2.2, en toen Nadet ik hem ging Jailbreaken met Quickpwn 2.2 zag ik geen Installer en Cydia op mijn scherm. Ik heb het een aantal malen geprobeert maar tevergeefs. Dus ik opende Iphonebrowser en tot me verbazing zag ik daar dat Installer en Cydia nog wel op me iphone staan, terwijl ik het niet zie op me iphone scherm.
  #620  
Oud 29 December 2008, 18:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je moet ze wel aanvinken in quickpwn
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 09:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 17:38
iPhone: [3G] Custom FW 2.2.1 Michael Jailbreak 536 26 June 2009 23:42
iPhone 1e gen.: [1.0] Custom FW 2.2.1 Michael Unlock 187 20 June 2009 12:43
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 17:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:09.