Emergency scherm

Emergency scherm discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste leden, Zojuist geprobeerd te updaten naar 3.0. Blijkbaar is dit fout gegaan, aangezien hij nu alleen het bekende 'emercency' scherm geeft. Ik heb een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 June 2009, 16:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 30
Standaard Emergency scherm

Beste leden,

Zojuist geprobeerd te updaten naar 3.0. Blijkbaar is dit fout gegaan, aangezien hij nu alleen het bekende 'emercency' scherm geeft. Ik heb een G2 uit Amerika met Vodafone SIM. Wat te doen? Itunes zegt dat ik de verkeerde sim heb.

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2009, 21:28
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 172
Standaard

1. QuickpwnRC3 (Windows) of Quickpwn2.2 (MAC, nog niet getest), IPSW 2.0.2 en iTunes 8.2 downloaden

2. Start het programma Quickpwn => Kies voor de iphone (linker) => kies firmware 2.0.2 (als je deze niet hebt, downloaden) => Vink alles uit => volg instructies op scherm => volg nogmaals instructies en voer ze uit (home power button etc) => trek je kabel er uit als het witte scherm komt (kan even duren) => Sluit Quickpwn af (BELANGRIJK!).

(Snel handelen vanaf dit punt is nodig)

3. Kabel weer aan sluiten en iTunes openen

4. Shift + Restore en kies de custom 3.0 (of FW naar wens)

5. Wacht tot het allemaal is uitgevoerd en je iPhone werkt weer! (Natuurlijk wel backup terugzetten voor alle gegevens).



Dit stond allemaal in een ander topic volgende keer beter zoeken!
__________________
Windows says: reboot.. Linux says be root!
  #3  
Oud 20 June 2009, 21:51
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

waar kan ik die quickqwn 2.2 vinden of is die 2.2.5 ook goed.
En iemand dit al getest want zit met hetzeflde probleem.
Voor mac bedoel ik
  #4  
Oud 20 June 2009, 21:57
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

ik lees hier ook iets over redsnow. Kan ik met deze mijn iphone nu unlocken en jailbreaken?
  #5  
Oud 20 June 2009, 23:03
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

RedSn0w unlocked, Jailbreakt en Activeert een eerste generatie (2G) iPhone en Jailbreakt en Activeert een 3G iPhone.
De 3G zal geunlocked moeten worden met UltraSn0w die binnenkort door het Dev-Team zal worden gereleased.
  #6  
Oud 20 June 2009, 23:56
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

verdorie ik heb het zelfde aan mijn been!
wou updaten naar de 3.0 maar kan nu enkel een emergency call doen...
en als ik aansluit op itunes kan ik niet restoren of updaten , er staat wat zever in het engels van je iphone activeren met at&t .

Wat nu ? ik ken niet zoveel van computers en dit forum staat vol met verschillende methodes , ik ze er geen klaar meer in :s
Iemand die mij voor dit specifieke probleem een duidelijke oplossing kan geven ?

alvast duizend maal dank!
  #7  
Oud 21 June 2009, 00:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StephanD Bekijk bericht
verdorie ik heb het zelfde aan mijn been!
wou updaten naar de 3.0 maar kan nu enkel een emergency call doen...
en als ik aansluit op itunes kan ik niet restoren of updaten , er staat wat zever in het engels van je iphone activeren met at&t .

Wat nu ? ik ken niet zoveel van computers en dit forum staat vol met verschillende methodes , ik ze er geen klaar meer in :s
Iemand die mij voor dit specifieke probleem een duidelijke oplossing kan geven ?

alvast duizend maal dank!
Gewoon deze handleiding volgen en het komt goed

iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone on OS 3.0 Using RedSn0w (Windows)
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #8  
Oud 21 June 2009, 01:22
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

nu ik volg deze http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4304 maar na stap 6 komt er altijd redsnow is onverwachts gestopt. Ik weet dus niet aan wat dit ligt. heb alle stappen correct gevolgd. is dat programma mss niet compatibel met tiger??
  #9  
Oud 21 June 2009, 12:32
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

ik zit al vast met dat redsn0w-win_0.7.1.zip.4965140.TPB bestand ( kheb iphone 2g )
Hoe moet je dit extracten? dit is een soort torent bestand ofzo ? pfff
  #10  
Oud 21 June 2009, 12:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StephanD Bekijk bericht
ik zit al vast met dat redsn0w-win_0.7.1.zip.4965140.TPB bestand ( kheb iphone 2g )
Hoe moet je dit extracten? dit is een soort torent bestand ofzo ? pfff
Dat is een torrent bestand en moet je gebruiken met programma's als Vuze of Utorrent om het programma te downloaden. Maar hier kan je het bestandje rechtstreeks downloaden.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #11  
Oud 21 June 2009, 12:38
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

amai , bedankt voor de snelle reactie!
  #12  
Oud 21 June 2009, 12:44
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

ok volgend probleem; Step Two
Connect your iPhone to the computer and launch iTunes.


Select your iPhone from the list of devices on the left. Now hold down shift and click the Restore button. Restore is preferred as it won't create any wasted space on your iPhone.

Als ik itunes laad , komt er direct een scherm van at&t , dus ik zie nergens de restore button ...

iemand hulp ? thx
  #13  
Oud 21 June 2009, 12:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 15
Standaard

- Ik zit hier ook al een tijdje met een "emergency screen".
- Als ik aansluit op iTunes krijg ik ook dat ik moet activeren bij AT&T

Heb al tot vervelens toe Redsn0w geprobeerd, ... maar zonder succes.
Alles gaat goed totdat ik de toetsencombinatie moet indrukken:

Eerst druk ik power en home voor 10 sec in
Daarna hou ik home nog 10sec vast
De iPhone wordt herkend (en ik laat de knoppen los)
Daarna wordt het scherm wit en terug zwart
De blauwe balk loopt zeer snel door en in een minimum van tijd staat er Finish

Het scherm is dan niet echt zwart (eerder blauw aangezien en nog wat fijn backlight is) en er gebeurt niets meer.

Is het ALTIJD mogelijk om een US 2G 3.0 met een emergency screen en de vraag tot activatie bij AT&T te unlocken/activeren/jailbreaken via Redsn0w?

Alvast bedankt.
  #14  
Oud 21 June 2009, 12:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StephanD Bekijk bericht
ok volgend probleem; Step Two
Connect your iPhone to the computer and launch iTunes.


Select your iPhone from the list of devices on the left. Now hold down shift and click the Restore button. Restore is preferred as it won't create any wasted space on your iPhone.

Als ik itunes laad , komt er direct een scherm van at&t , dus ik zie nergens de restore button ...

iemand hulp ? thx
je moet de iPhone wel in restore mode zetten. In de wiki staat beschreven hoe je dat doet.
  #15  
Oud 21 June 2009, 12:47
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

owkey thx michael! sorry voor de stomme vraagjes
Je bent mijn held van de dag tot nu toe ;-)$
bedankt !
  #16  
Oud 21 June 2009, 13:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 30
Standaard

Het is bij mij opgelost dankzij Reds0w!
  #17  
Oud 21 June 2009, 13:19
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

OK super bedankt!!!
mijne werkt ook weer
jihaa !
  #18  
Oud 21 June 2009, 13:21
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Berichten: 17
Standaard

nog een vraagje!
Ik kan mijn iphone als een nieuwe instellen of herstellen...
Houdt dit herstellen nu risico in ?
  #19  
Oud 21 June 2009, 13:25
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

het lijkt dat het probleem alleen ligt bij mac gebruikers. Zal mss best iemand zoeken met een pc en het daar is op proberen met redsnow...
  #20  
Oud 21 June 2009, 13:29
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StephanD Bekijk bericht
nog een vraagje!
Ik kan mijn iphone als een nieuwe instellen of herstellen...
Houdt dit herstellen nu risico in ?
dan wordt je reservekopie weer terug gezet zijn al je instelling weer terug en al je smsen mail etc.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: 4.02 maar t-mobile sim komt niet door emergency scherm Paulusvb Unlock 9 23 August 2010 22:15
emergency call scherm hean iPhone algemeen 41 3 August 2010 13:26
iPhone 3GS: Emergency scherm HELP xKocer Unlock 0 10 July 2010 22:06
Emergency call scherm rubenpeters Archief 1 13 May 2010 14:41
iPhone: Emergency calls scherm asndvy90 Jailbreak 11 18 March 2010 22:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:26.