pwnage 3.0 probleem

pwnage 3.0 probleem discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb de nieuwe pwnage gebruikt, en op zich begint het goed, maar hij zeg na de second upload dat ie wacht op een reboot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 June 2009, 18:13
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 13
Exclamation pwnage 3.0 probleem

ik heb de nieuwe pwnage gebruikt, en op zich begint het goed, maar hij zeg na de second upload dat ie wacht op een reboot?? Doe ik iets verkeerd of werkt deze versie nog niet, excuses als dit al op het forum staat, maar ik heb hier niets over gevonden, graag hulp of verwijzing naar het juiste topic..

Laatst gewijzigd door "R"; 20 June 2009 om 19:08. Reden: onderwerp aangepast, Help! werkt niet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2009, 18:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 13
Standaard

Ik bedoel natuurlijk redsn0w
  #3  
Oud 20 June 2009, 18:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vcau32 Bekijk bericht
ik heb de nieuwe pwnage gebruikt, en op zich begint het goed, maar hij zeg na de second upload dat ie wacht op een reboot?? Doe ik iets verkeerd of werkt deze versie nog niet, excuses als dit al op het forum staat, maar ik heb hier niets over gevonden, graag hulp of verwijzing naar het juiste topic..
kijk eens op :
iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone on OS 3.0 Using RedSn0w (Mac)
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #4  
Oud 20 June 2009, 19:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macron Bekijk bericht
ik heb redsn0w voor windows gedownload
  #5  
Oud 20 June 2009, 19:20
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Deze is voor Windows:

iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone on OS 3.0 Using RedSn0w (Windows)
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #6  
Oud 20 June 2009, 20:37
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Belgi - Antwerpen - Willebroek
Berichten: 24
Standaard

Heb zelfde probleem, maar kweet de oplossing

download 3.0, zet je iphone op recovery, doe herstel met shift ingedrukt, vindt de firmware en restore em

derna gwn opnieuw doen.
  #7  
Oud 20 June 2009, 21:33
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Hallo , even een vraag, hoe kan het dat de rendering en handeling van bijna alle spellen..b.v fastlane met 3.0 ***** is geworden?.. '' nieuwe engine, geschreven voor de 3gS? ''

verder worden er mij TEVEEL services gestart bij het laden van de iphone... zelf gebruiken we maar 60% van die background services bij 3.0.. denk ik zo

3.0 is voor mij nu al a.k.a Vista op de iphone .... en 2.2.1 is voor mij de xp geworden.... ik blijf liever bij xp.....want dit gaat niet smooth...

De 3g .. is langzamer dan de 3gS maar... zo langzaam was hij eerst niet met 2.2 ,

ik heb trouwens een ispa file... maar die heb ik toen gedownload met pickwn .... deze krijgt i-tunes er niet in....aldus geen goede firmware??

verder vind ik geen anderre backup op men pc... 2.2.1 met jailbreak is mijn doel


Hoe kan ik downgrade?... A.u.b iemand?

Laatst gewijzigd door neo 1212; 20 June 2009 om 21:38.
  #8  
Oud 20 June 2009, 21:47
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Belgi - Antwerpen - Willebroek
Berichten: 24
Standaard

Ik heb de oplossing, had zelfde prob.

Restore je iPhone nogmaals op 3.0
Download RedSn0w
Ga naar Start - Uitvoeren - %Appdata%
Ga naar Apple computer
Ga naar iTunes
Ga naar iPhone Software updates en kopieer het bestand iPhone1,2_3.0_7A341_Restore
Kopieer deze firmware naar je bureaublad
Ga nu naar RedSn0w, Browse daarmee de firmware die je hebt gekopieerd op je bureaublad.
Volg de instructies en het weeeerkt xD
  #9  
Oud 20 June 2009, 23:13
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Heb redsnow gevonden.. jij bent de man.

Gr Neo 1212

Laatst gewijzigd door neo 1212; 20 June 2009 om 23:21.
  #10  
Oud 20 June 2009, 23:18
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Belgi - Antwerpen - Willebroek
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neo 1212 Bekijk bericht
dankje .... eindelijk iemand met een goede som... met een duidelijke uitkomst

heb je een DL-Link naar redsnow?
Geen probleem hoor

Hierzo: http://download.server-land.com/reds...-win_0.7.1.zip


  #11  
Oud 21 June 2009, 10:49
Teek's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: ?
Berichten: 37
Standaard

Ik heb via redsnow de 3.0 firmware er op gezet maar als ie is afgenstalleerd staat er alleen het cidia icoontje op het bureaublad en voor de rest niets. Heb het nu al een paar keer over gedaan maar niets schijnt te helpen.
__________________
iPhone 3GS 32GIG FW 3.0 - Vodafone
  #12  
Oud 21 June 2009, 12:32
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Hey , bedankt voor jullie hulp gister, te gek die feedback... kom er net achter dat 3.0 echt K*T is.

''Zelfs met de jailbreak via redsnow is 3.0 nog altijd niet te vreten'', togh bedankt .. maar dit is het niet


zo kan ik bijvoorbeeld mijn iphone niet meer als modem gebruiken met: pda net.


Verder zijn er nog wat dingen mis.... natuurlijk will apple hebben dat IEDEREEN deze update uitvoerd zoudat wij ons aan de regels MOETEN houden.. maargoed.


Dan heb ik liever 2.2.1 op mijn phone..stabiel, daar heb ik maar liefst 70 mb ramm vrij voor mij apps, denk ik zo

dit kan je precies zien.. via de ramm meter in SB-settings.
( ligt ook aan de door jouw geinstaleerde achtergrond apps, hoeveel ramm je vrij hebt. )

In 3.0 is dit maar 40/42 Mb?.. wat een onzin.

hoe kan ik downgraden naar 2.2.1 of lager .. des te lager.. des te meer ramm er vrij komt voor mijn apps.

moet ik dan itunes mee downgraden? , heb dit nog nooit gedaan...laat staan waar ik de restore file kan vinden van bijvoorbeeld, 1.1 of 2.0 OS

2.2 en 3.0 kon ik wel vinden dankzij Yasin

Gr Neo

Laatst gewijzigd door neo 1212; 21 June 2009 om 12:43.
  #13  
Oud 21 June 2009, 12:34
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neo 1212 Bekijk bericht
hey jongens, bedankt voor jullie hulp gister... kom er net achter dat 3.0 echt K*T is.


zo kan ik bijvoorbeeld mijn iphone niet meer als modem gebruiken met da net.

Verder zijn er nog wat dingen mis.... natuurlijk will apple hebben dat IEDEREEN deze update uitvoerd zoudat wij ons aan de regels MOETEN houden.. maargoed.


dan heb ik liever 2.2.1 op mijn iphone, daar heb ik maar liefst 70 mb ramm vrij voor mij apps.

In 3.0 is dit maar 40 Mb?.. wat een onzin.
je kan je iPhone nog steeds als modem gebruiken. Zoek even op tethering. Dat is een functie die is toegevoegd aan de FW.Ook al vind je operater dat niet fijn.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: pwnage tool probleem: wrong firmware bundle selected wstuhlma Jailbreak 9 5 January 2011 14:28
Pwnage 3.1 pipo-1998 Archief 1 10 September 2009 20:34
iPhone 1e gen.: Pwnage 2.0.3.1 "R" Unlock 163 13 October 2008 20:01
Handleidingen:Pwnage 2.0 MacOSX Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 1 20 July 2008 16:52
van 1.0.2 naar 1.1.4 met pwnage 1.1 mac probleem mikefrog Unlock [archief] 8 24 April 2008 12:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:49.