Providerproblemen na jailbreak redsnow

Providerproblemen na jailbreak redsnow discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door nylezis Toch vind ik het vaag, ik heb ging van 2.2.1 jailbreak naar 3.0 gm toen 3.0 original. Toen jailbreak redsnow ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 25 June 2009, 22:45
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nylezis Bekijk bericht
Toch vind ik het vaag, ik heb ging van 2.2.1 jailbreak naar 3.0 gm toen 3.0 original. Toen jailbreak redsnow 0.7. Heb altijd bereik behalve op strand is zeer
slecht. Probeer is instellingen-->algemeen-->stel opnieuw in-->netwerkinstellingen herstellen. Wil
nog wel is helpen. Doet je probleem ook buiten voor op straat?
Ik ga het nu proberen, afwachten dus..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 25 June 2009, 22:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 93
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smijts Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem!! ik ben wel rechtsreeks van jailbraik 2.2. naar jailbreak 3.0 gegaan maar geen provider!!! Daarna de orginele firmware gestall. en nu doet hij het wel weer! heb al het gehel forum doorzocht wordt veel verwezen naar gelockte T-mobile settings.. Maar ik ben ook op zoek naar de goede aanpak.
dat lijkt me meer een activatie of unlock probleem, niet voor dit topic bestemd. Hier gaat het om
mensen die na jailbreak wegvallen van bereik hebben.
  #23  
Oud 25 June 2009, 23:14
ferry01's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Helmond
Berichten: 17
Standaard

Je moet ook in itunes de custum restore pakken, maakt niet uit of hij gesimlocked is of simlockvrij, nogmaals hier de link waar het uitgelegd wordt https://forum.iculture.nl/f14/i...ctivering.html
  #24  
Oud 25 June 2009, 23:37
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferry01 Bekijk bericht
Je moet ook in itunes de custum restore pakken, maakt niet uit of hij gesimlocked is of simlockvrij, nogmaals hier de link waar het uitgelegd wordt https://forum.iculture.nl/f14/i...ctivering.html
Heb k gedaan. Nog steeds hele slechte ontvangst. En meerdere malen dat mijn bereik helemaal wegvalt, minuten lang.
  #25  
Oud 26 June 2009, 18:28
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 57
Standaard

Al een oplossing.. Vanmiddag RS + US gedaan en ook slecht ontvangst + hij lijkt slecht te schakelen tussen 3g en normaal.. Normaal lijkt hij bijna helemaal niet te pakken. Nu kale installatie geactiveerd er op gezet en geactiveerd.. Kijken of ik verder kom.
  #26  
Oud 26 June 2009, 21:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferry01 Bekijk bericht
Je moet ook in itunes de custum restore pakken, maakt niet uit of hij gesimlocked is of simlockvrij, nogmaals hier de link waar het uitgelegd wordt https://forum.iculture.nl/f14/i...ctivering.html
Hoeft niet, maakt totaal niets uit.
Heb zelf de originele fw gebruikt en alles werkt perfekt,
  #27  
Oud 27 June 2009, 14:49
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

Ok er blijkt dus geen echte oplossing te zijn. Wat kan ik nog proberen?
  #28  
Oud 3 July 2009, 13:14
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

ik dacht even dat het was opgelost, blijkbaar sinds gisteravond weer de hele tijd geen service!
  #29  
Oud 4 July 2009, 08:09
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 5
Standaard

Er is ook een grote kans dat het aan het slechte netwerk van T-mobile ligt, er zijn namelijk veel storingen op het moment.
  #30  
Oud 4 July 2009, 16:50
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gravy Bekijk bericht
Er is ook een grote kans dat het aan het slechte netwerk van T-mobile ligt, er zijn namelijk veel storingen op het moment.
ja maar ik heb nu al 3 uur geen service. Begint echt irritant te worden! Ik ga hem morgen gewoon weer opnieuw jailbraiken denk ik...

UPDATE: ook na een unlock blijft het bereik wegvallen!!!

Laatst gewijzigd door iTim; 6 July 2009 om 17:30.
  #31  
Oud 14 August 2009, 10:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: A'dam
Berichten: 68
Standaard

Hier ook dat probleem.
3.01 schoon genstalleerd. Daarna gejailbreaked met Redsn0w 0.8.
Geen verbinding meer met t-mobile what so ever... (en dat in hartje Amsterdam...)

Het resetten van de netwerk verbindingen helpt niet in dit geval...

iemand nog andere ideen?
  #32  
Oud 17 August 2009, 23:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem.
ik ga nu opnieuw de jailbreak uitvoeren en geeft ie dan nog geen service kan me die hele jailbreak gestolen worden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak Help? 4.3.1 redsnow leonz Jailbreak 1 7 April 2011 21:16
iPhone: Jailbreak redsnow blijft hangen keesdr Jailbreak 6 26 June 2010 00:39
Redsnow Jailbreak ferarossi Archief 4 24 October 2009 19:51
iPhone: jailbreak redsnow screenshots marcb Jailbreak 6 26 August 2009 12:33
Iphone / ipod Jailbreak (redsnow) master e Archief 3 21 June 2009 23:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:02.