Geen ontvangst geen Wifi

Geen ontvangst geen Wifi discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Nadat ik mijn Iphone heb geupdate naar 3.0.1 kreeg ik de tekst : De SIM -kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund. Alleen compatibele SIM-kaarten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2009, 06:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 6
Lightbulb Geen ontvangst geen Wi-Fi

Nadat ik mijn Iphone heb geupdate naar 3.0.1 kreeg ik de tekst :

De SIM-kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund.
Alleen compatibele SIM-kaarten van een bevoegde leverancier kunnen woden gebruikt om de iPhone te activeren. Plaats alstublieft de SIM-kaart die bij uw iPhone werd geleverd of ga naar een bevoegde leverancier voor een vervangende SIM-kaart.

Ik heb dankzij de velen topics hier het probleem opgelost door hem te unlocken en ook te jailbreaken (ik krijg op 2de pagina Cydia) , maar als ik erop klik en mijn Wi-Fi actveer krijg ik helemaal geen niks , mijn netwerk niet , geen andere van mn buren , ........
Heb het geprobeerd door mijn sim erin te doen , ik heb de pincode weg gedaan , 3G uitgeschakeld , heb heb nu 3X gejailbreaked maar al deze pogingen mochten niet baten.
al deze mogelijke oorzaken heb ik via andere topics ......

De tel had trouwens wel netwerk voordat ik hem ging updaten


wat doe ik verkeerd en/of wat zie ik over het hoofd ????

Laatst gewijzigd door medmed; 27 August 2009 om 06:30.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2009, 08:39
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Heb je m geunlocked met UltraSn0w? Ik krijg de indruk dat dat niet is goed gegaan.. Je moet eerst jailbreaken met RedSn0w en daarna unlocken met UltraSn0w.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 27 August 2009, 10:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Berichten: 39
Standaard

Als je een restore doet via ITunes.. wat doet je GSM dan?
(en op welke firmware staat deze dan?)
  #4  
Oud 27 August 2009, 12:45
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

EERST UNLOCKEN MET ULTRASN0W na JB he
  #5  
Oud 27 August 2009, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Heb je m geunlocked met UltraSn0w? Ik krijg de indruk dat dat niet is goed gegaan.. Je moet eerst jailbreaken met RedSn0w en daarna unlocken met UltraSn0w.
ik heb verschillende versie's gebruikt van Redsn0w (0,7 en 0,8) , het jailbreaken gaat goed , maar op het moment dat ik Cydia wil gebruiken (ultrasn0w) herkent hij geen Wi-Fi , stop ik mijn sim erin precies hetzelfde , ik heb hier tips gelezen om de pincode eraf te halen heb ik dus gedaan , maar nog steeds niks
  #6  
Oud 27 August 2009, 13:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zephyer Bekijk bericht
Als je een restore doet via ITunes.. wat doet je GSM dan?
(en op welke firmware staat deze dan?)
Herstellen met shift ?? dan kies ik de FW die ik op mn pc heb voor de 3G dat is 3.0 als ik me niet vergis, maar dan moet ik hem via itunes activeren , en dan krijg ik weer die melding van de sim
  #7  
Oud 27 August 2009, 13:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 6
Standaard

IK ben weer bezig met JB , dat lukt altijd zonder problemen , ik ben benieuwd of hij mijn Wi-Fi dit keer wel gaat herkennen (ik las hier ergens dat hij het weer deed nadat het lid de iphone met rust liet voor een tijdje) .

Het JB'en is klaar hij zoekt nu naar een netwerk en dat ding blijft maar draaien en draaien op zoek naar een netwerk (dat blijft zo ) zonder wat aan te geven . ik heb 3G uitgeschakeld

Laatst gewijzigd door medmed; 27 August 2009 om 13:38.
  #8  
Oud 27 August 2009, 14:32
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

hij heeft Wi-Fi nodig om juist te kunnen unlocken ( zodat zijn Cydia werkt ) ( verbeter me als ik het ook fout heb )
maar bij vele gaat de Wi-Fi stuk medmed en is bij mij ook het geval en doet ie het ook al 2 maanden niet meer.
Beschik je niet in de buurt over 3G?
zodat je kunt unlocken via 3G
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #9  
Oud 27 August 2009, 14:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
hij heeft Wi-Fi nodig om juist te kunnen unlocken ( zodat zijn Cydia werkt ) ( verbeter me als ik het ook fout heb )
maar bij vele gaat de Wi-Fi stuk medmed en is bij mij ook het geval en doet ie het ook al 2 maanden niet meer.
Beschik je niet in de buurt over 3G?
zodat je kunt unlocken via 3G
Hij heeft Wi-Fi Inderdaad nodig om via Cydia te werken , als ik hem niet aan de praat krijg heb ik mn geld letterlijk weggegooid , heb dit ding gisteren gekocht

3G moet denk ik geen probleem zijn
  #10  
Oud 30 August 2009, 11:56
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

uhm 3G is natuurlijk wel een probleem want hij ziet de simkaart niet.
Kan ALLEEN met Wi-Fi.
  #11  
Oud 30 August 2009, 13:11
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2009
Berichten: 38
Standaard

Je kan hem toch ook unlocken via de usb methode

https://forum.iculture.nl/f14/i...n-via-usb.html
  #12  
Oud 30 August 2009, 17:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kouwie Bekijk bericht
Je kan hem toch ook unlocken via de usb methode

https://forum.iculture.nl/f14/i...n-via-usb.html

je hebt mij uit de shit gehaald jongen , in die topic waren er linken naar andere forums , en heb mijn oplossing gevonden hier :

*** Unlock iPhone 3Gs OS 3.0 without Wi-Fi (No Software required) *** - GSM-Forum

Ik baal er alleen van dat mijn Bluetooth en Wi-Fi het niet doen

voor de rest het signaal en 3G doen het PERFECT !!!!!!
  #13  
Oud 31 August 2009, 22:35
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2009
Berichten: 38
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door medmed Bekijk bericht
je hebt mij uit de shit gehaald jongen , in die topic waren er linken naar andere forums , en heb mijn oplossing gevonden hier :

*** Unlock iPhone 3Gs OS 3.0 without Wi-Fi (No Software required) *** - GSM-Forum

Ik baal er alleen van dat mijn Bluetooth en Wi-Fi het niet doen

voor de rest het signaal en 3G doen het PERFECT !!!!!!
Mooi, succes met je bluetooth
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone - geen Wi-Fi ontvangst op ene, wel op andere mriesenb Wi-Fi 7 26 December 2011 18:04
slecht/geen gps en Wi-Fi ontvangst domela76 Wi-Fi 2 2 July 2011 21:11
Wel op Wi-Fi toch geen ontvangst! Vinneken Wi-Fi 1 29 November 2010 19:15
geen netwerk en lage ontvangst Wi-Fi vanrumst Wi-Fi 0 2 March 2010 10:41
Wi-Fi en geen ontvangst als hij in stand by staat andywegge Wi-Fi 3 28 September 2009 23:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:30.