downgrade van 3.1 naar 3.0

downgrade van 3.1 naar 3.0 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Pinraiser Oke eea geprobeerd, maar ook dit werkt niet bij mij, ondanks de assistant file Hij blijft aangeven dat de iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 30 September 2009, 07:38
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pinraiser Bekijk bericht
Oke eea geprobeerd, maar ook dit werkt niet bij mij, ondanks de assistant file

Hij blijft aangeven dat de iphone niet kan worden herstelt.

wachten maar tot de jailbreak 3.1 uit komt
Wat voor foutmelding krijg je dan?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 30 September 2009, 20:37
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markmg Bekijk bericht
Wat voor foutmelding krijg je dan?

De melding die ik krijg is "kan iphone niet herstellen"
  #143  
Oud 3 October 2009, 21:20
gadgetman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: haarlem
Berichten: 48
Standaard

ik heb het zelfde w8en maar weer af
__________________
in bezit van imac, mac mini, iphone 2g,
3g, iphone 3gs,iPad 32gig3g
  #144  
Oud 11 October 2009, 21:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 6
Standaard

heej
ik wil mijn iphone downgraden van 3.1 naar 3.0 hoe kan ik dit het beste en het makkelijkste doen?
want ik wil hem graag jailbreaken en daarna unlocken
please help!
  #145  
Oud 15 October 2009, 12:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

Hallo,
Ik gebruik downgrade assistend voor het downgraden van 3.1 naar 3.0 met een 3gs.
Ik heb baseband niet geupgrade.
Nu krijg ik steeds de melding....host wordt geweigerd!
Kan iemand mij vertellen hoe dit kan?
  #146  
Oud 15 October 2009, 12:02
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door difference Bekijk bericht
Hallo,
Ik gebruik downgrade assistend voor het downgraden van 3.1 naar 3.0 met een 3gs.
Ik heb baseband niet geupgrade.
Nu krijg ik steeds de melding....host wordt geweigerd!
Kan iemand mij vertellen hoe dit kan?

Waarom wil je dan downgraden ?

Je kunt net zo goed de custom firmware gebruiken om naar 3.1.2 te gaan
__________________

  #147  
Oud 15 October 2009, 12:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

Ik wil graag downgraden naar 3.0 omdat ik een nieuwe jailbreak wil uitvoeren met redsn0w.
Als ik nu ga jailbreaken met Blackra1n dan krijg ik steeds een usb logo in mijn display te zien.
  #148  
Oud 15 October 2009, 12:10
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Als jij de custom firware installeert van dit forum, dan is jouw iPhone ook gelijk jailbroken

Heb je dus geen redsnow meer nodig

Maar even hoor, 3.1 en je zit nog zeker te weten op de oude baseband ?
  #149  
Oud 15 October 2009, 12:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

oke maar heb ik dan weer alle app's in mijn telefoon staan?
Ik heb een t mobile toestel, maar volgens mij is het toestel van UK.
Dus als ik via iTunes Custom firmware 3.1 installeer dan krijg ik mijn toestel niet geactiveerd...zelfs niet met een t-mobile sim
  #150  
Oud 15 October 2009, 12:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Het is wel handig dat je weet wat voor toestel je hebt en welke baseband je hebt.

Apps zet je weer terug middels je reservekopie

Custom firmware, je kunt kiezen, met of zonder activatie, maar dan moet je dus wel weten wat voor iPhone je hebt: T-mobile of UK
  #151  
Oud 15 October 2009, 12:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

je hebt inderdaad gelijk...
baseband is gewoon de 04.26.08
Weet jij mischien waar de link custom firmware 3.1.2 kan vinden zonder activatie?
  #152  
Oud 15 October 2009, 12:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door difference Bekijk bericht
je hebt inderdaad gelijk...
baseband is gewoon de 04.26.08
Weet jij mischien waar de link custom firmware 3.1.2 kan vinden zonder activatie?

https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html

1e post, wel kijken, als je dus een UK toestel hebt, dan heb je de link met activatie nodig

succes
  #153  
Oud 15 October 2009, 12:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

thanx...waarom heb die met activatie nodig?
  #154  
Oud 15 October 2009, 12:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

kan ik niet gewoon via cydia unlocken en activeren dan?
  #155  
Oud 15 October 2009, 12:28
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

jij weet niet wat voor toestel je hebt toch ?

als je een UK toestel hebt heb je de firmware met activatie nodig om te activeren
als je een TM of simlockvrij toestel hebt, heb je de firmware zonder activatie nodig.

cydia zit in de firmware , als je alles genstalleerd hebt,selecteer je weer ultransnow en unlock je de iPhone weer.
  #156  
Oud 15 October 2009, 12:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 39
Standaard

oke ik zal het eens proberen....thanx voor de tip en ik laat je wel weten of het gelukt is oke.
gr.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Downgrade van 4.3 naar 4.2.1 sahinkaptan1907 Jailbreak 8 10 May 2011 12:42
iPhone 3G: Downgrade van BB 06.15.00 naar 05.13.xx milan13 Unlock 2 2 January 2011 13:51
iPhone: downgrade van 3.0 naar 2.2.1? RobinDeleener Jailbreak 17 15 September 2009 21:54
Downgrade van 3G FW 3.0 naar FW 2.2.1 scoop1 Archief 1 16 July 2009 08:47
iPhone: downgrade 3g van 2.2 naar 2.1 JurT Jailbreak 8 25 November 2008 22:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:48.