downgrade van 3.1 naar 3.0

downgrade van 3.1 naar 3.0 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door royvdmeer ikwil ook geen versie 3.1 ik wil hem jailbreaken op versie 3.0 maar beschik nu over 3.1 en wil hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 16 September 2009, 20:29
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royvdmeer Bekijk bericht
ikwil ook geen versie 3.1 ik wil hem jailbreaken op versie 3.0 maar beschik nu over 3.1 en wil hem herstellen naar 3.0 maar dat wilt niet lukken.
dat klopt ook lukt ook nog niet
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 16 September 2009, 21:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

okee dankjeee dan zou ik maar even moeten wachten op de versie 3.1
  #63  
Oud 16 September 2009, 21:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Sorry ik ben geen noob ofzo in de jailbreak-scene. Maar elke keer als ik dat host bestandje wil veranderen (windows 7) dan krijg ik een error dat dit niet kan. Zou iemand even kunnen uitleggen hoe je dit moet doen?

Ikzelf heb geprobeerd het "bestand" te openen met kladblok en dan die regel erin te zetten. Maar dan kan ik het bestand niet opslaan.

Gr Victor
  #64  
Oud 16 September 2009, 21:51
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vsteegman Bekijk bericht
Sorry ik ben geen noob ofzo in de jailbreak-scene. Maar elke keer als ik dat host bestandje wil veranderen (windows 7) dan krijg ik een error dat dit niet kan. Zou iemand even kunnen uitleggen hoe je dit moet doen?

Ikzelf heb geprobeerd het "bestand" te openen met kladblok en dan die regel erin te zetten. Maar dan kan ik het bestand niet opslaan.

Gr Victor
al geprobeerd met rechtermuisknop uitvoeren als administrator?

als je die optie niet hebt, dan kan je in je configuratie scherm onder systeem en beveiliging de UAC user account control settings op minimaal zetten, pc herstarten en het zou moeten werken.

Laatst gewijzigd door markmg; 16 September 2009 om 22:16. Reden: beveiligingg spelfout
  #65  
Oud 16 September 2009, 22:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Hmm het is al gelukt. Ik probeerde het weer en toen lukte het opeens.
  #66  
Oud 17 September 2009, 11:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 23
Standaard

@Vsteegman
Ik had dat regeltje er ook bij gezet, maar het lukte nog steeds niet! Als het jou wel lukt, meld het even dan!
  #67  
Oud 17 September 2009, 12:36
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snizzle Bekijk bericht
@Vsteegman
Ik had dat regeltje er ook bij gezet, maar het lukte nog steeds niet! Als het jou wel lukt, meld het even dan!
post daarboven gelezen? als je de melding krijgt dat het niet mag/kan dan ben je geen admin over je eigen computer, of je krijgt een policy van een server
  #68  
Oud 17 September 2009, 15:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik wil ook gaan downgraden van 3.1 naar 3.0, maar hoe zit het met mijn gekochte applicaties? Kan ik die restoren?
  #69  
Oud 17 September 2009, 16:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 23
Standaard

@markmg,
Sorry, ik formuleerde het verkeerd! Ik bedoelde dat ik wel die regel erin heb gezet, maar dat de downgrade nog steeds mislukte!
  #70  
Oud 17 September 2009, 17:52
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snizzle Bekijk bericht
@markmg,
Sorry, ik formuleerde het verkeerd! Ik bedoelde dat ik wel die regel erin heb gezet, maar dat de downgrade nog steeds mislukte!
dat klopt ook een 3gs is nog niet te downgraden.

dat is niet helemaal waar wat ik zeg. maar ik denk niet dat het voor jou is, anders had je het al geweten denk ik, en maakt het alleen maar ingewikkelder
http://www.saurik.com/id/12

Laatst gewijzigd door markmg; 17 September 2009 om 18:11. Reden: toevoeging
  #71  
Oud 19 September 2009, 00:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Vandaag is het dan toch EINDELIJK gelukt.. Mijn 3gs gedowngrade van 3.1 naar 3.0 onder Windows..

Voor de mensen die het nog niet gelukt is, hier de link: Downgrade iPhone 3GS from iPhone Firmware 3.1 to 3.0 | Redmond Pie deze stappen volgen en daarna purplera1n uitvoeren na 2x stap 5 en 6 uitgevoerd te hebben en voila.. fw3.0!!

Ik gebruik overigens geen unlock aangezien ik t-mobile klant ben..

Edit: en ook tethering aan de gang! zowel via bleutooth als usb.. heerlijk!

Laatst gewijzigd door dreamworld; 19 September 2009 om 01:04. Reden: toevoeging tethering
  #72  
Oud 19 September 2009, 01:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Erhnam Bekijk bericht
Ik wil ook gaan downgraden van 3.1 naar 3.0, maar hoe zit het met mijn gekochte applicaties? Kan ik die restoren?
Die kan je gewoon weer kopen in de appstore. Hij zal dan met een melding komen dat je ze eerder al hebt aangeschaft en of je ze weer opnieuw wil downloaden. Ze worden dan niet nog eens in rekening gebracht, je download ze alleen opnieuw.
  #73  
Oud 19 September 2009, 07:47
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dreamworld Bekijk bericht
Vandaag is het dan toch EINDELIJK gelukt.. Mijn 3gs gedowngrade van 3.1 naar 3.0 onder Windows..

Voor de mensen die het nog niet gelukt is, hier de link: Downgrade iPhone 3GS from iPhone Firmware 3.1 to 3.0 | Redmond Pie deze stappen volgen en daarna purplera1n uitvoeren na 2x stap 5 en 6 uitgevoerd te hebben en voila.. fw3.0!!

Ik gebruik overigens geen unlock aangezien ik t-mobile klant ben..

Edit: en ook tethering aan de gang! zowel via bleutooth als usb.. heerlijk!
Misschien handig om erbij te vermelding dat je files 'on file' stonden.

Voor de mensen die dat niet hebben,,,,er is nog geen oplossing.

Als je Cydia opened en je zit dit staan kan kan je downgraden, anders niet.



Laatst gewijzigd door markmg; 19 September 2009 om 07:53.
  #74  
Oud 19 September 2009, 10:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markmg Bekijk bericht
Misschien handig om erbij te vermelding dat je files 'on file' stonden.
euh nee? dat stonden ze niet.. Daar was ik te laat mee.
  #75  
Oud 19 September 2009, 14:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 23
Standaard

Jullie hebben het de heletijd over cydia, maar hoe kan je cydia erop hebben staan? Ik had mijn iphone perongeluk geupdate naar 3.1 dus dan was mijn jailbreak weg en dus ook cydia dus hoe kan dat?

@dreamworld
Ik ga die ook eens proberen! Thanks voor de link!
  #76  
Oud 19 September 2009, 14:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snizzle Bekijk bericht
Jullie hebben het de heletijd over cydia, maar hoe kan je cydia erop hebben staan? Ik had mijn iphone perongeluk geupdate naar 3.1 dus dan was mijn jailbreak weg en dus ook cydia dus hoe kan dat?
Cydia kan je alleen installeren als jeje iphone jailbreakt. Zonder een jailbreak werkt dit dus nie. En zodra je een firmware update doet word je telefoon helemaal schoon geinstalleerd, dus zonder jailbreak en dus ook zonder cydia.

Succes met de downgrade!
  #77  
Oud 19 September 2009, 14:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 23
Standaard

Even een vraagje:

Step 5:
Connect your iPhone to your computer and put it in DFU mode by: Hold down the power and home buttons for 10 seconds, letting go of the power button but continuing to hold home until iTunes recognizes the device with the message: "iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes.". At this point your iPhone screen should be entirely black.

Op dat moment kan ik alleen op herstellen drukken. Als ik daar met shift op druk en de 3.0 firmware selecteer krijg ik foutmelding 3002 en niet 1015? moet ik eerst gewoon op herstellen drukken en daarna pas shift restore drukken?
  #78  
Oud 19 September 2009, 14:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snizzle Bekijk bericht
Even een vraagje:

Step 5: Connect your iPhone to your computer and put it in DFU mode by: Hold down the power and home buttons for 10 seconds, letting go of the power button but continuing to hold home until iTunes recognizes the device with the message: "iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes.". At this point your iPhone screen should be entirely black.

Op dat moment kan ik alleen op herstellen drukken. Als ik daar met shift op druk en de 3.0 firmware selecteer krijg ik foutmelding 3002 en niet 1015? moet ik eerst gewoon op herstellen drukken en daarna pas shift restore drukken?
Als je alleen op herstellen klikt ga jeje iphone weer updaten naar 3.1
Dus je moet shift herstel doen. Weet je zeker dat je iphone in de juiste stand staat of hebt staan? Bij mij ging het de eerst keren ook verkeerd...
  #79  
Oud 19 September 2009, 15:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 23
Standaard

Ik heb hem in die DFU mode gezet! Daarna als je itunes start staat er: n.v.t. bij 3 dingen ofzo en daar boven Iphone! Alleen de optie: Herstellen is dan nog beschrikbaar
  #80  
Oud 19 September 2009, 17:47
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dreamworld Bekijk bericht
euh nee? dat stonden ze niet.. Daar was ik te laat mee.
Geen files online geen downgrade 3GS
jij heb thet denk ik over een 3G of 2g
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Downgrade van 4.3 naar 4.2.1 sahinkaptan1907 Jailbreak 8 10 May 2011 12:42
iPhone 3G: Downgrade van BB 06.15.00 naar 05.13.xx milan13 Unlock 2 2 January 2011 13:51
iPhone: downgrade van 3.0 naar 2.2.1? RobinDeleener Jailbreak 17 15 September 2009 21:54
Downgrade van 3G FW 3.0 naar FW 2.2.1 scoop1 Archief 1 16 July 2009 08:47
iPhone: downgrade 3g van 2.2 naar 2.1 JurT Jailbreak 8 25 November 2008 22:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:12.