Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Inderdaad, als je al geupdate had naar een originele versie van 3.1 dan is je baseband ook geupdate en kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 5 October 2009, 18:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Inderdaad, als je al geupdate had naar een originele versie van 3.1 dan is je baseband ook geupdate en kan je dus niet meer unlocken. Voorlopig is daarvoor nog geen oplossing, helaas..
Downgrade zit er ook niet in?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 5 October 2009, 18:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone1987 Bekijk bericht
Downgrade zit er ook niet in?
Neen, want dan wordt je baseband niet mee gedowngrade.
  #143  
Oud 5 October 2009, 18:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 22
Standaard

nee je kunt niet jailbraken met 3.1 software voor windows
kan alleen met de mac
je zult nog moeten wachten op de jailbrake voor windows als die er nog komt tenminste
gr mathieu
  #144  
Oud 5 October 2009, 18:51
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brian_NL Bekijk bericht
The iHelp Team
kwam net dit tegen via twitter. Iemand enig idee of dit werkt en te vertrouwen is?
Ik weet niet wat je daar wil vinden, maar alles is toch ook gewoon op iPhoneclub te vinden?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjieu Bekijk bericht
nee je kunt niet jailbraken met 3.1 software voor windows
kan alleen met de mac
je zult nog moeten wachten op de jailbrake voor windows als die er nog komt tenminste
gr mathieu
Waarover gaat dit forum denk je? Jailbreaken met Windows kan wel, als je een custom firmware gebruikt uit dit topic!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 5 October 2009 om 20:52.
  #145  
Oud 5 October 2009, 19:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royvdmeer Bekijk bericht
hallo,

als ik het goed begrijp kan ik via deze link mijn iphone jailbraiken met windows. Ik heb de FW 3.1 gedownload van 3gs en dan moet ik hem herstellen in DFU stand? en dan is die gejailbraikd? draai nu op versie 3.1 en mijn telefoon is nooit gejailbraikt geweest! gaat dit werken als ik deze custom FW op mijn telefoon zet?

Gr, ROy
Het Dev-Team schrijft er in ieder geval niets over op hun blog dus ik veronderstel dat je gewoon de custom firmware kan installeren. Unlocken zal niet meer lukken. Probeer het misschien even en laat iets weten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjieu Bekijk bericht
nee er is volgens mij nog geen jailbrake voor windows alleen voor mac
Lees jij niet?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Waarover gaat dit forum denk je? Jailbreaken met Windows kan wel, als je een custom firmware gebruikt uit dit topic!

Laatst gewijzigd door WDS001; 5 October 2009 om 19:16.
  #146  
Oud 5 October 2009, 20:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Het Dev-Team schrijft er in ieder geval niets over op hun blog dus ik veronderstel dat je gewoon de custom firmware kan installeren.
Ze vermelden wel dat er momenteel nog geen geteste versie is voor de jailbreak van een iPhone 3GS OS3.1 OTB (out of the box):

PwnageTool does not support the 3GS out of the box. If your iPhone 3GS has 3.1 preinstalled and is not Pwned then there is no tested jailbreak solution at the moment.

Heb gewoon echt geen zin om een ganse avond te verknoeien met het proberen jailbreaken als ik daarna toch weer moet herstellen... en ik moet ongeveer een 16 GB terugzetten op mijn iphone nadien, dus dat neemt ff tijd in beslag...
  #147  
Oud 6 October 2009, 15:32
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SwooZy Bekijk bericht
Kan ik nu de Custom Firmware 3.1 zonder activatie die op pagina 1 staat gebruiken op een windows pc?
Daar heb ik mijn officieel unlockte 3G ook mee gejailbreaked, wel ook gebruik gemaakt van deze iReb

- Jailbreak
- Zonder activatie
- Cydia
- Apple logo

Link
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #148  
Oud 6 October 2009, 17:33
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 101
Standaard 3G aan/uit 3.1

Wie zou mij kunnen/willen helpen. Op mijn 3G heb ik diverse custums gezet en blijf het zelfde probleem houden. Hij gaat steeds aan uit, ook kan ik hem niet meer uitzetten via de aan/uit knop wel via home en aan/uit. Hij blijft wel aan staan wanneer ik hem verbind met de usb kabel zowel op imac als op xp en via 220. Had het probeleem ook op de 3 GS na een zelfgemaakte cusum was het over via de tips hier op het forum. Kan er niks over vinden niet hier of op google. Weet ook niet of ik hier goed zit met mijn vraag.

Hoop dat iemand me zou willen helpen, bij voorbaat dank

grzzz Supper Phone
  #149  
Oud 6 October 2009, 20:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Neem de tweede link. Zet je iPhone in dfu (zie in de wiki hoe dat moet) Luistert nauw qua tijd dus gebruik een stopwatch of iets dergelijks. Herstel je iPhone via iTunes. Druk op herstel en tegelijkertijd op shift zodat je naar de custom kan browsen. Als de jailbreak gelukt is unlocken met ultrasn0w uit cydia.
Ik kan op deze manier niet browsen in itunes. Wat doe ik fout of moet ik ergens een instelling veranderen? Werk onder vista
  #150  
Oud 6 October 2009, 20:05
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne67 Bekijk bericht
Ik kan op deze manier niet browsen in itunes. Wat doe ik fout of moet ik ergens een instelling veranderen? Werk onder vista
Normaal zou het moeten lukken: Shift indrukken en tegelijkertijd op de herstelknop drukken. Er opent dan een venster met daarin Mijn Documenten van waaruit je een custom firmware kan selecteren.
  #151  
Oud 6 October 2009, 20:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Normaal zou het moeten lukken: Shift indrukken en tegelijkertijd op de herstelknop drukken. Er opent dan een venster met daarin Mijn Documenten van waaruit je een custom firmware kan selecteren.
Moet mn iphone dan al in dfu staan? Gewoon opent er bij mij geen scherm
  #152  
Oud 7 October 2009, 10:03
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dikkedonder Bekijk bericht
iemand een antwoord ?


2 vraagjes :

iPhone 3G van T-Mobile met originele FW 3.1, deze kan gejailbreakt worden door een custom FW, maar kan deze ook door ultrasnow simlockvrij gemaakt worden ? ( dacht dat de baseband geupgrade was en dus nog niet mogelijk is )

iPhone 3GS van T-Mobile met jailbreaked FW 3.0, deze kan gejailbreakt worden door een custom FW zonder activatie naar 3.1, kan deze ook door ultrasnow simlockvrij gemaakt worden ? ( dacht dat de baseband hetzelfde bleef toch ? )
1: nee geen unlock, want hier zal de nieuwe baseband op staan
2:ja, cydia zit in de custom firmware en dan zit de repo van ultransnow al in, dus appeltje eitje.
__________________

  #153  
Oud 9 October 2009, 14:52
blikjebier's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2009
Berichten: 32
Standaard

Heb mijn iPhone 3G succesvol kunnen upgraden met de custom rom, alleen wordt mijn provider naam niet meer weergegeven boven in het scherm....
__________________
Fabrieks simlock vrij
  #154  
Oud 9 October 2009, 15:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blikjebier Bekijk bericht
Heb mijn iPhone 3G succesvol kunnen upgraden met de custom rom, alleen wordt mijn provider naam niet meer weergegeven boven in het scherm....
Dat is een bekende bug, je bent niet alleen. je kan in cydia zoeken naar MakeitMine. Daarmee kan je een naam invullen waar je provider moet staan. Zo is die lege plaatst alvast opgevuld
  #155  
Oud 9 October 2009, 17:12
blikjebier's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone_belgium Bekijk bericht
Zodra mogelijk maak jij dan weer nieuwe aan die de firmware 3.1.2 bezitten ? ik was zeer tevreden over de reeds aangemaakte firmware's
Me to!

Wellicht is het ook handig om de start post aan te passen door er bij te vermelden dat bij geen van alle custom images de baseband wordt gewijzigd. Dat voorkomt denk ik een hoop vragen.
  #156  
Oud 10 October 2009, 14:19
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dropkikker Bekijk bericht
Ik probeer dit alles onder windows
Ik vond het goed te doen onder Windows, heb het zelfs gedaan zonder stopwatch en gewoon zelf doorgeteld vanaf 21 tot 30 en is bij 2 iPhones zo prima gelukt.
Heb het wel via iReb gedaan, in DFU gezet en toen via shift herstel de custom fw geladen.
  #157  
Oud 10 October 2009, 15:17
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Pfffffff, kan het echt allemaal niet meer volgen!

Kort MIJN situatie.
Heb een 3GS 16 GB met Versie 3.0 (7A341)
Hij is geunlockt en gejb't in een eerder stadium en werkt allemaal prima.
Ik heb een Windows PC en geen Mac.
Heb in Cydia de melding: This device has a 3.0 ECID SHSH on file.

Hoe, wat en waar?
Kan ik in mijn situatie al updaten naar 3.1 (evt. 3.1.2) en dan weer JB-en en Unlocken en zo ja hoe?
Unlock wordt aan het eind van de maand niet meer belangrijk omdat mijn abbo dan omgezet wordt naar T-mobile, maar heb het for now dus nog nodig!

Ben op zich geen dombo met dit soort dingen maar ben nu toch echt ff de weg kwijt!
  #158  
Oud 10 October 2009, 16:00
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door happydaddy Bekijk bericht
Pfffffff, kan het echt allemaal niet meer volgen!

Kort MIJN situatie.
Heb een 3GS 16 GB met Versie 3.0 (7A341)
Hij is geunlockt en gejb't in een eerder stadium en werkt allemaal prima.
Ik heb een Windows PC en geen Mac.
Heb in Cydia de melding: This device has a 3.0 ECID SHSH on file.

Hoe, wat en waar?
Kan ik in mijn situatie al updaten naar 3.1 (evt. 3.1.2) en dan weer JB-en en Unlocken en zo ja hoe?
Unlock wordt aan het eind van de maand niet meer belangrijk omdat mijn abbo dan omgezet wordt naar T-mobile, maar heb het for now dus nog nodig!

Ben op zich geen dombo met dit soort dingen maar ben nu toch echt ff de weg kwijt!
je kan de custon firmware erzo overheen zetten
  #159  
Oud 11 October 2009, 13:32
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
iPhone 3GS:

- Jailbreak
- Zonder activatie
- Cydia

Link

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia

Link
Ik heb een gejailbreakte en unlockte 3GS met 3.0 firmware.
Welke moet ik nou nemen die met of die zonder activatie?
En is mijn telefoon dan nog unlockt?

Ik heb nu nog een Hi-abo, maar aan het einde van de maand ga ik over op Iphoneabo van T-mobile.
Wat raden jullie aan?
Nu updaten met een van de customs hierboven (maar welke?) of beter wachten tot ik mijn t-mobile abo heb?

Alvast bedankt!
  #160  
Oud 11 October 2009, 13:51
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door happydaddy Bekijk bericht
Ik heb een gejailbreakte en unlockte 3GS met 3.0 firmware.
Welke moet ik nou nemen die met of die zonder activatie?
En is mijn telefoon dan nog unlockt?

Ik heb nu nog een Hi-abo, maar aan het einde van de maand ga ik over op Iphoneabo van T-mobile.
Wat raden jullie aan?
Nu updaten met een van de customs hierboven (maar welke?) of beter wachten tot ik mijn t-mobile abo heb?

Alvast bedankt!
Je moet die mt activatie nemen en daarna unlocken met Ultrasnow.
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:42.